icon

Kde kúpiť spoločenské šaty pre plnšie ženy?

Včera o 15:37

Ahojte prosím súrne zháňam stránku kde si objednám šaty pre ženu plnšej a vysokej postavy. Ďakujeeeem 🫶

anonym_9063e3
Včera o 15:40
anonym_9063e3
Včera o 15:41
anonym_23f077
Včera o 15:56

@anonym_autor shein

vkatush
Včera o 16:16

Mia dresses. Krásne sedia.

blancheporte
Včera o 16:20

Miadresses....za mňa aj kvalita aj dobrá cena

anonym_dacd63
Včera o 16:53

Miamdresses ma krasne šaty ale nie na plnšie postavy.

anonym_f52bca
Včera o 17:37

@anonym_autor bonprix, zazza, bajahuc

anonym_b2c987
Včera o 18:20

dievčatá, aj ja by som potrebovala šaty, nie na svadbu, viac elegantné.
Napríklad pri plnšej postave sa mi absolutne nepačia vystrihy do V. Akurat vtedy žena pôsobí ešte plnšie. Poraďte prosím s okruhlym, alebo lodičkovym vystrihom, nie nazberkane alebo volanikove rukavy a nie holy chrbat... skratka nudné ? Ale elegantné
Ďakujem

anonym_a0db6e
Včera o 18:50

@anonym_autor Za mňa Bahajuc.Ja som si stade objednala svadobné šaty.

morusha
Včera o 19:55
@anonym_b2c987

dievčatá, aj ja by som potrebovala šaty, nie na svadbu, viac elegantné.
Napríklad pri plnšej postave sa mi absolutne nepačia vystrihy do V. Akurat vtedy žena pôsobí ešte plnšie. Poraďte prosím s okruhlym, alebo lodičkovym vystrihom, nie nazberkane alebo volanikove rukavy a nie holy chrbat... skratka nudné ? Ale elegantné
Ďakujem

@anonym_b2c987 Práveže výstrih do V je pre plnšie ženy ideálny a veľmi lichotivý. Opticky zoštíhľuje, predlžuje krk, to skôr lodičkový rozširuje ramená.

madla60
Včera o 20:08
maryetta
Včera o 20:17

Pozri zazza

anonym_b2c987
Včera o 21:06
@morusha

@anonym_b2c987 Práveže výstrih do V je pre plnšie ženy ideálny a veľmi lichotivý. Opticky zoštíhľuje, predlžuje krk, to skôr lodičkový rozširuje ramená.

@morusha viem, že mne nesedia. Teraz su všade hlavne vystrihy do V. To nemôžem. A potrebujem aby sukna bola do A

guudy
Dnes o 02:59
@anonym_b2c987

@morusha viem, že mne nesedia. Teraz su všade hlavne vystrihy do V. To nemôžem. A potrebujem aby sukna bola do A

@anonym_b2c987 skus pozriet bajahuc 🤞