Kde kúpiť spoločenské šaty pre plnšie ženy?
Ahojte prosím súrne zháňam stránku kde si objednám šaty pre ženu plnšej a vysokej postavy. Ďakujeeeem 🫶
@anonym_autor shein
Miamdresses ma krasne šaty ale nie na plnšie postavy.
@anonym_autor bonprix, zazza, bajahuc
dievčatá, aj ja by som potrebovala šaty, nie na svadbu, viac elegantné.
Napríklad pri plnšej postave sa mi absolutne nepačia vystrihy do V. Akurat vtedy žena pôsobí ešte plnšie. Poraďte prosím s okruhlym, alebo lodičkovym vystrihom, nie nazberkane alebo volanikove rukavy a nie holy chrbat... skratka nudné ? Ale elegantné
Ďakujem
@anonym_autor Za mňa Bahajuc.Ja som si stade objednala svadobné šaty.
dievčatá, aj ja by som potrebovala šaty, nie na svadbu, viac elegantné.
Napríklad pri plnšej postave sa mi absolutne nepačia vystrihy do V. Akurat vtedy žena pôsobí ešte plnšie. Poraďte prosím s okruhlym, alebo lodičkovym vystrihom, nie nazberkane alebo volanikove rukavy a nie holy chrbat... skratka nudné ? Ale elegantné
Ďakujem
@anonym_b2c987 Práveže výstrih do V je pre plnšie ženy ideálny a veľmi lichotivý. Opticky zoštíhľuje, predlžuje krk, to skôr lodičkový rozširuje ramená.
@anonym_b2c987 Práveže výstrih do V je pre plnšie ženy ideálny a veľmi lichotivý. Opticky zoštíhľuje, predlžuje krk, to skôr lodičkový rozširuje ramená.
@morusha viem, že mne nesedia. Teraz su všade hlavne vystrihy do V. To nemôžem. A potrebujem aby sukna bola do A

https://www.bonprix.sk/kokteilove-saty-s-cipkov... - niečo takéto?