Kde nájsť kvalitné napodobeniny kabeliek LV?
Ahojte žienky. Viem, že niektoré ma tu skritizujete, ja som bola niekedy tiež proti tomu. Ale veeeeľmi dlho som túžila po jednej kabelke LV, že si na ňu našetrím a kúpim. Avšak momentálne mi v dnešnej dobe uz nepríde veľmi rozumné míňať peniaze na taketo zbytočnosti. Avšak veľmi tú kabelku chcem, už roky. Neviete mi niekto poradiť, kde sa dá nájsť nejaká napodobenina kabeliek tejto značky? Ale aby to aj trosku vyzeralo 🙂 ďakujem.
v Turecku, nedavno sme sa vratili a bolo to nieco neskutocne 😎😂 ten vyber, ja som si povedala, ze ked raz taku budem mat tak pravu, inak niektore butiky taka kvalita, ze na nerozoznanie, bola som aj v pravom LV obchode, viem porovnat
Turecko, Egypt . V Egypte nájdeš aj dosť dobré fejky ( nie, žiadny nemám) ,ale zas si nemysli že zaplatíš 30 €.
Ja som za ten originál, fejk je stále fejk a rozozná to kopa ľudí.
Turecko, Egypt . V Egypte nájdeš aj dosť dobré fejky ( nie, žiadny nemám) ,ale zas si nemysli že zaplatíš 30 €.
Ja som za ten originál, fejk je stále fejk a rozozná to kopa ľudí.
@maca1984 a čo že rozozná? si predstav že mne teda nie sú sympatické ženy čo vyhodia za kabelku 3000€. Funkciu plní úplne rovnako ako nejaká za 20€. Sú to vyhodené peniaze.
Za mňa radšej kvalitnú vec menej známej značky, než fejk značkovej. Ale ako je to príslovie, de gustibus...
@anonym_e3eb36 a preco su ti nesympaticke zeny, co si na to zarobia a urobia radost?
@chestnut napísala som prečo, sú to vyhodené peniaze. Je to materializmus.
A nie je poza a materializmus kúpiť fejk, keď sama píšeš, že rovnakú funkciu ma kabelka za 20€? Tak prečo si teda nekúpiť tú?
@chestnut napísala som prečo, sú to vyhodené peniaze. Je to materializmus.
@anonym_e3eb36 a čo sú potom podľa teba tie čo si kúpia fejky ale nesú sa ako keby mali 2-3 tisícovú kabelku ?
Nesúdim ich, každého vec. Sama jednu drahú kabelku mám a nepovažujem sa za materialistku. Bola moja vysnívaná a šetrila som dlho na ňu. Viac ich mať neplánujem, nie je mi to treba.
@anonym_autor ak po nej roky túžiš, sprav si radosť a kúp si ju... Napodobenina ťa uspokojí na 5 minút... Ale 1 vzácny originál Ťa bude tešiť roky.
Tiež máš väčší pôžitok z kvalitného jedla, než z mrazených polotovarov... 🤷🏼♀️😁
Baby..mne neviete poradiť.. rúčky na gues kabelke sa mi zošuchali ako to opraviť,alebo kde.Damujem

@anonym_autor skús pozrieť vinted, bazoš, aukro. Občas niekto predáva značkové za menej.