Kde nájsť kvalitné tričká pre mužov?
Ahojte, prosim Vas, kde kupujete vasim muzom obycajne tricka? Alebo muzi, ak ste tu, kde si ich kupujete?
Chceli sme tricka na zahradu, t.j. fakt obycajne bez obrazkov a tenke. Vliezli sme do gate, nakupili par obycajnych ale po vyprani su sirsie nez dlhsie 🙈 s kazdym dalsim pranim sa skracuju a tocia, to ani možné neni. Za tu cenu sme necakali mega kvalitu ale ze sa to da obliect len raz a potom mu je to pomaly po pupok tak to fakt nie, ved v tom sa neda ani na tej zahrade robit 😅 za všetky tipy budem vdacna 😀
Take bavlnené jednofarebne si ja aj muz kupujeme na lubica.sk
Ja si kupujem v Sportsdirecte, take obycajne jednoduchsie tricka napr. Lonsdale London, co mam len na doma
H&M, keď sú výpredaje, tak za 2-3€ nakúpim 🙂
Sám si kupuje…..
Woolworth som minule kúpila... 2 ks za 4e...vyzeraju ok
Ďakujem pekne za tipy, popozerame 🙂 inak neviem, prečo zmenili nazov diskusie, extra kvalitné byt nemusia, aj tak sa v zahrade znicia 🙂
Môj manžel si kupuje v tezenis a tam je najviac spokojný. Ale teda on má rad jednoduché trička slim fit a bez nápisov tak tento obchod to spĺňa.
Tom Tailor ma kvalitne tricka
@ludmilka2407 to sice ano, ale do zahrady na znicenie je takych naozaj skoda 🙂 zmenili mi nadpis, moze to byt zavádzajúce
Muzovi tricka nekupujem. Je svojpravny a dost inteligentny, aby si vedel kupit tricko sam. Do zahrady je to snad jedno, aj z nekvalitneho obchodu ako je Gate.
Muzovi tricka nekupujem. Je svojpravny a dost inteligentny, aby si vedel kupit tricko sam. Do zahrady je to snad jedno, aj z nekvalitneho obchodu ako je Gate.
@anonym_43cf4f dakujem za oznam, este keby si mi aj odpovedala na otazku 🙂 je fajn, že ti gate vyhovuje, ved daju sa tam aj v pohode veci najst, ale ako som písala, hlada nieco ine.. snad sa tu mozem zanho spytat, ked uz sme si dovolili aj vojsť spolu do obchodu 😀

@nikolani Kupujem v Lidli