icon

Kde nájsť kvalitné tričká pre mužov?

nikolani
Včera o 12:29

Ahojte, prosim Vas, kde kupujete vasim muzom obycajne tricka? Alebo muzi, ak ste tu, kde si ich kupujete?
Chceli sme tricka na zahradu, t.j. fakt obycajne bez obrazkov a tenke. Vliezli sme do gate, nakupili par obycajnych ale po vyprani su sirsie nez dlhsie 🙈 s kazdym dalsim pranim sa skracuju a tocia, to ani možné neni. Za tu cenu sme necakali mega kvalitu ale ze sa to da obliect len raz a potom mu je to pomaly po pupok tak to fakt nie, ved v tom sa neda ani na tej zahrade robit 😅 za všetky tipy budem vdacna 😀

anonym_7a6808
Včera o 12:30

@nikolani Kupujem v Lidli

anonym_fc3bf2
Včera o 12:35

@nikolani také akoby "obyčajne" pánske, s celkom ok kvalitou- Reserved

anonym_5ccb3a
Včera o 12:39

Take bavlnené jednofarebne si ja aj muz kupujeme na lubica.sk

anonym_db1342
Včera o 12:39

Ja si kupujem v Sportsdirecte, take obycajne jednoduchsie tricka napr. Lonsdale London, co mam len na doma

anonym_05e426
Včera o 12:42

H&M, keď sú výpredaje, tak za 2-3€ nakúpim 🙂

anonym_a50e6b
Včera o 12:43

Sám si kupuje…..

anonym_e40278
Včera o 12:49

Woolworth som minule kúpila... 2 ks za 4e...vyzeraju ok

ivanakal
Včera o 12:50

Sam si kupuje bud v sportisime, alebo ja mu sem tam kupim na Atlas For Men.

nikolani
autor
Včera o 13:25

Ďakujem pekne za tipy, popozerame 🙂 inak neviem, prečo zmenili nazov diskusie, extra kvalitné byt nemusia, aj tak sa v zahrade znicia 🙂

anonym_eccaa9
Včera o 13:26

Môj manžel si kupuje v tezenis a tam je najviac spokojný. Ale teda on má rad jednoduché trička slim fit a bez nápisov tak tento obchod to spĺňa.

olimuc
Včera o 14:00

Lidl … ked mali akciu 3ks v jednom baliku, cierne a biele.

ludmilka2407
Včera o 14:37

Tom Tailor ma kvalitne tricka

ludmilka2407
Včera o 14:37
@ludmilka2407

@ludmilka2407 ale ked do zahrady tak to je snad jedno 😁

anonym_bd4de1
Včera o 16:03

@nikolani Hero ma asi 15 triciek, nosi iba tie

nikolani
autor
Včera o 18:26
@ludmilka2407

@ludmilka2407 to sice ano, ale do zahrady na znicenie je takych naozaj skoda 🙂 zmenili mi nadpis, moze to byt zavádzajúce

nikolani
autor
Včera o 18:27
@anonym_bd4de1

@nikolani Hero ma asi 15 triciek, nosi iba tie

@anonym_bd4de1 aj tych je do zahrady fakt skoda. Ale beriem ako tip na bežné nosenie 🙂

anonym_43cf4f
Včera o 18:33

Muzovi tricka nekupujem. Je svojpravny a dost inteligentny, aby si vedel kupit tricko sam. Do zahrady je to snad jedno, aj z nekvalitneho obchodu ako je Gate.

anonym_852f88
Včera o 18:42

@nikolani Ako perieš tie tričká, na akej teplote?

nikolani
autor
Dnes o 08:01
@anonym_43cf4f

Muzovi tricka nekupujem. Je svojpravny a dost inteligentny, aby si vedel kupit tricko sam. Do zahrady je to snad jedno, aj z nekvalitneho obchodu ako je Gate.

@anonym_43cf4f dakujem za oznam, este keby si mi aj odpovedala na otazku 🙂 je fajn, že ti gate vyhovuje, ved daju sa tam aj v pohode veci najst, ale ako som písala, hlada nieco ine.. snad sa tu mozem zanho spytat, ked uz sme si dovolili aj vojsť spolu do obchodu 😀

nikolani
autor
Dnes o 08:07
@anonym_852f88

@nikolani Ako perieš tie tričká, na akej teplote?

@anonym_852f88 na 40, 1000 otacok, nedavame ich do susicky

sovica
Dnes o 15:17
@nikolani

@anonym_852f88 na 40, 1000 otacok, nedavame ich do susicky

@nikolani Tak to bude ten problém, že sa zrazia a "otáčajú". Tieto tričká sa väčšinou perú na 30. Však pozri štítok. Ale som presvedčená, že tam bude 30°. Neuveríš, ale 10° je dosť veľký rozdiel.

nikolani
autor
Dnes o 17:13
@sovica

@nikolani Tak to bude ten problém, že sa zrazia a "otáčajú". Tieto tričká sa väčšinou perú na 30. Však pozri štítok. Ale som presvedčená, že tam bude 30°. Neuveríš, ale 10° je dosť veľký rozdiel.

@sovica fiha, zeby? No musim pozrieť tie stitky 🙂