icon

Kde nakupujete nadčasové a kvalitné oblečenie?

8. feb 2026

Kde nakupujete kvalitné oblečenie? Také, z ktorého nekričí lacnota a po pár vypraniach sa nebude párať? Niečo nadčasové, elegantné.
Pozerala som bežné obchody ako h&m, v tescu, C&A a podobné reťazce, ale nič sa mi tam nepáčilo. Divné strihy, látky.

Strana
z2
anonym_d46402
8. feb 2026

ja som zacala nakupovat na tom zakazanom bazare na V, komplet som si vymenila satnik a z obchodov bud veronika in, alebo zara

olimuc
8. feb 2026

Kupujem tiez na V aj na nasom aj v DE- odkedy doplnili FR a NL je este lepsi vyber. Moj satnik je ale v Basic farbach a mozem to iste nosit 100 rokov, pretoze je to klasika. Basic tricka som kupovala v NYorkeri za 5€, su super

sasa1310
8. feb 2026

Peek and Cloppenburg

katulienocka999
8. feb 2026
@anonym_d46402

ja som zacala nakupovat na tom zakazanom bazare na V, komplet som si vymenila satnik a z obchodov bud veronika in, alebo zara

@anonym_d46402 prečo zakázaný bazar? Už aj minule som si všimla ze to nikto nevola plným názvom

petamich
8. feb 2026
@katulienocka999

@anonym_d46402 prečo zakázaný bazar? Už aj minule som si všimla ze to nikto nevola plným názvom

@katulienocka999 vymazu ti komentar 🙂 kedze aj MK ma vlastny bazar, tak to beru asi ako konkurenciu

anonym_47f51c
8. feb 2026

Hlavne pozerat zlozenie, nech to nie je cisty polyester
A za mna ani cista bavlna, lebo to sa mi zvyklo v susicke zrazit trochu a je mi aj lepsie, ak je to elasticke trochu

petamich
8. feb 2026

Ja nakupujem vela na tom zakazanom bazare, basic kusky mam hlavne Zara a Lindex a potom si ulietavan na Mile, Vtacatko a Takitak ale to tak taz za x, kedze maju tie veci vyssiu cenu.

autor
8. feb 2026

Kupujem tiež na V už väčšinou, ale po dlhej dobe som teraz išla do obchodu a vôbec nič som nekúpila. Otrasné a nekvalitné veci, na dotyk umelina, z diaľky to kričalo lacnotou. Ja nemám problém si za kvalitu priplatiť, len neviem kam ísť.

anonym_84bdd4
8. feb 2026

Už dlho som nekupovala nič, keďže nič sa mi v tých obchodoch nepáči. Za mňa Hm je odpad tam je nekvalitne mám pocit že všetko.
Ja zvyknem v tescu keď majú nejaké pekne a kvalitne kúsky. Nosím svetríky (tie mám z takka) sú kvalitne, pohodlne, príjemne. Trička mám z Gatu, za pár e a sú super. No a mikiny kupujem len champion značku za mňa asi cena a kvalita najlepšie. Zo Zari mám tiež asi 3 kúsky málokedy si nájdem niečo. Ono aj tie ostatné obchody zvyknú mať pekne a kvalitne kúsky občas. Ale čo ja som pozerala tak išli hore, že odmietam kupovať tak drahé produkty v priemernom obchode.

katulienocka999
8. feb 2026
@petamich

@katulienocka999 vymazu ti komentar 🙂 kedze aj MK ma vlastny bazar, tak to beru asi ako konkurenciu

@petamich ďakujem za vysvetlenie,ma to ani nenapadlo popravde 🙂

anonym_e83cd0
8. feb 2026

@anonym_autor pod pojmom “kvalitne oblečenie” si každá predstaví niečo iné. Ty si kvalitným oblečením nazvala tesco, Hm,ca. Niekoho to “pobaví”. Ja nie som náročná, rada sa obliekam v Tesco.😀 takže rozumej, mám všetko kvalitne z tesca, teplaky v každej farbe, trička s dlhým rukávom v každej farbe. 😀 moja dcéra preferuje bazárové oblečenie, mne sa to hnusí.

autor
8. feb 2026
@anonym_e83cd0

@anonym_autor pod pojmom “kvalitne oblečenie” si každá predstaví niečo iné. Ty si kvalitným oblečením nazvala tesco, Hm,ca. Niekoho to “pobaví”. Ja nie som náročná, rada sa obliekam v Tesco.😀 takže rozumej, mám všetko kvalitne z tesca, teplaky v každej farbe, trička s dlhým rukávom v každej farbe. 😀 moja dcéra preferuje bazárové oblečenie, mne sa to hnusí.

@anonym_e83cd0 Nie, nenazvala. Prečítaj si to ešte raz.

martinkatinka
8. feb 2026

Ja chodim do sekacov. Kupujem tam podla znaciek a co sa mi "paci v rukach". A basic tricka v kiku vacsinou.

simsalabim
8. feb 2026

Ja kupujem vassinou online, Zalando - rozne znacky, Tchibo, Lindex, Bonprix (vacsinou basic tricka a tak).

biba_18
8. feb 2026

v obchodoch keď tak v zare, ale tiež sa treba prehrabávať, už to nie je čo bývalo. gap. potom v phe van graaf - tam sú rôzne značky. a potom už len internet.

lucik194
8. feb 2026

za mna peek

chestnut
8. feb 2026

V zahranici, dobre materialy od mensich designerskych znaciek

a0
8. feb 2026

@anonym_autor ralph laurent, gant, cos, sandro, massimo,… alebo potom si dávam šiť/šijem si sama

slavomira236
8. feb 2026
@martinkatinka

Ja chodim do sekacov. Kupujem tam podla znaciek a co sa mi "paci v rukach". A basic tricka v kiku vacsinou.

@martinkatinka tiez tak....sekace je moje

kiki68
8. feb 2026

Male dizajnerske znacky, podporis konkretneho cloveka, alebo malu firmu. Ta kvalita je niekde inde, ked to sije dospelak vzdelany na SK, CZ alebo niekde v EU. Ja som posledne kupila prsiplast od rainsisters. Ta kvalita je neskutocna, o dost lepsie zosite a aj strih, nez napr Boss, Joop a pod. A podporila som dospele zeny v EU, nie niekde vydierane deti za par centov na hodinu a velku znacku.

kiki68
8. feb 2026

Tiez Soolista v Prahe ma pekne veci, Sheila Venianetta v CZ, tam som davala robit customed pieces.

anonym_bd6aac
8. feb 2026

Dievcata tie co kupujete z bazaru v…., to kupujete nove veci ci nosene? Nebojite sa ci nie je uz viditelne nosenie? Lebo na fotke vela veci vyzera super a v reály.,,

ivicatolic
8. feb 2026

@anonym_autor lacnota ti nemusí kričať ani zo šmejdu, dnes to vedia aj krásne ušiť aj krásne nafarbiť, skôr sa zamerať na zloženie materiálu , tričko z bavlny potom nebude stáť 5eur, ale 30

anonym_737f7c
8. feb 2026
@ivicatolic

@anonym_autor lacnota ti nemusí kričať ani zo šmejdu, dnes to vedia aj krásne ušiť aj krásne nafarbiť, skôr sa zamerať na zloženie materiálu , tričko z bavlny potom nebude stáť 5eur, ale 30

@ivicatolic lacnota kričí lacnotou už z diaľky. Najmä keď má nejaké dievča na sebe shein veci, tak to vidíš hneď, ak čo i len trošku sa zaujímaš o módu. Lebo to na teba kričí “som najlacnejší polyester”

catherinah
8. feb 2026

Vinted uz mozete slobodne napísať aj tu.
Kupila som tam par veci pre mna, cista hroza. Pre dieťa celkom fajn.

lapersefona
8. feb 2026
@anonym_autor

Kupujem tiež na V už väčšinou, ale po dlhej dobe som teraz išla do obchodu a vôbec nič som nekúpila. Otrasné a nekvalitné veci, na dotyk umelina, z diaľky to kričalo lacnotou. Ja nemám problém si za kvalitu priplatiť, len neviem kam ísť.

@anonym_autor presne ako opisuje neviem si nič normálne kupit aj strihy divne tie crop topy uz by mohli zmiznúť po tých rokoch aj tie brutal široké nohavice a krátke svetre.
Kvalita išla rapídne dole a ceny hore. Som fakt smutná z toho

lapersefona
8. feb 2026
@anonym_737f7c

@ivicatolic lacnota kričí lacnotou už z diaľky. Najmä keď má nejaké dievča na sebe shein veci, tak to vidíš hneď, ak čo i len trošku sa zaujímaš o módu. Lebo to na teba kričí “som najlacnejší polyester”

@anonym_737f7c záleží od látky a tovaru nie všetko je o ničom

@anonym_bd6aac ja si do filtru dám stav nový alebo aj s etiketou. Lebo pri obnosených je riziko ze môžu byť v horsiom stave ako popisujú. Ale aj tak je to o šťastí a tiež ma zaujímajú recenzie predavajucej

anonym_737f7c
8. feb 2026
@lapersefona

@anonym_737f7c záleží od látky a tovaru nie všetko je o ničom

@anonym_bd6aac ja si do filtru dám stav nový alebo aj s etiketou. Lebo pri obnosených je riziko ze môžu byť v horsiom stave ako popisujú. Ale aj tak je to o šťastí a tiež ma zaujímajú recenzie predavajucej

@lapersefona nik ma nepresvedčí o opaku, že niečo lacné vie byť extra kvalitné. Na niečom pri cene museli ubrať (okrem neplatenia tých, čo veci šijú). Zvyčajne keď už je to náhodou prírodný materiál, tak gramáž látky hodná záclony…

zuzinabila
Včera o 07:23
@olimuc

Kupujem tiez na V aj na nasom aj v DE- odkedy doplnili FR a NL je este lepsi vyber. Moj satnik je ale v Basic farbach a mozem to iste nosit 100 rokov, pretoze je to klasika. Basic tricka som kupovala v NYorkeri za 5€, su super

@olimuc da sa posielat z nemeckeho vintedu k nam na SK?diky

catherinah
Včera o 07:36
@zuzinabila

@olimuc da sa posielat z nemeckeho vintedu k nam na SK?diky

@zuzinabila nie, nedá. Ani naopak.

Strana
z2