icon

Kde zohnať šaty na stužkovú v Poľsku?

lea_novotna
8. sep 2026

Potrebujem poradiť kde v Poľsku viem zohnať šaty na stužkovú (40-42). Chystám sa tam v utorok a neviem kde sa zastaviť. Zistila som si, že v Nówom Targu sú trhy len štvrtok a cez víkend. Nachádzajú sa tam niekde aj nejaké butiky so šatami otvorené aj normálne cez týždeň? Viem o jednom - Królowa shoppingu nechcem sa spoliehať iba na jeden.
Ďakujem

dida712
8. sep 2026

Zdravím ... v spomínanom butiku si určite niečo vyberiete 😉 obrovské množstvo šiat tam maju 🙂

frflos_nespokojny
9. sep 2026

Je tam aj veľmi dobrá obsluha a hlavne výber.Posledne som tam strávil cca dve hodiny a vyberali si tam tri baby 😁

lea_novotna
autor
9. sep 2026

Ďakujem Vám za odpovede

anonym_8c0102
10. sep 2026

My sme boli v máji na konfirmaciu pozrieť,ceny nenormálne, vôbec sa už neoplatí kupovať u nich..

anonym_e8b29b
Dnes o 20:03
@anonym_8c0102

My sme boli v máji na konfirmaciu pozrieť,ceny nenormálne, vôbec sa už neoplatí kupovať u nich..

@anonym_8c0102 oplatí ja som si tam kúpila šaty za 120€ tu ich predávali za 200€ inak moje šaty na stužkovu stali 200€ a to bolo pred 7 rokmi. Takže keď chce mať niekto honosné šaty tak bohuzial ich nekúpi za 50€. Do polska sa oplatí ísť a hlavne do krolownej keď sa potrebuje zaobliect celá rodina. Dajú aj zlavu.