icon

Kde zohnať šaty tohto štýlu na Slovensku?

annamarin
Dnes o 14:28

Ahojte,
chcela by som sa opytat ci nahodou neviete, kde by som zohnala saty takehoto typu (najlepsie aj biele) na vychodnom Slovensku / online? Nemusia byt presne rovnake, ale takyto styl, ze zhora je taky krasny preves a v pase uzke. 🙂 Skusala som hladat online, ale zatial som nenasla podobne, tak ze ci ste nahodou nezahliadli niekde.

Dakujem vopred za odpovede.

Kde zohnať šaty tohto štýlu na Slovensku?
anonym_5d9c55
Dnes o 14:49

@annamarin Možno by som oslovila šikovnú krajčírku.Vyzera, že to sú klasické puzdrové šaty z jemne elastickeho materiálu s jemnou štruktúrou.Preves môže byť zapracovaný do šiat, ale môže byť aj zvlášť.Material prevesu je tenší ako šaty .

rozculena
Dnes o 14:58
@anonym_5d9c55

@annamarin Možno by som oslovila šikovnú krajčírku.Vyzera, že to sú klasické puzdrové šaty z jemne elastickeho materiálu s jemnou štruktúrou.Preves môže byť zapracovaný do šiat, ale môže byť aj zvlášť.Material prevesu je tenší ako šaty .

@anonym_5d9c55 vyzerá to byť z jedného kusu,čiže rovnaký materiál.
Ale teda od návrhára šaty by som si predstavovala lepšie ušité,to ako vyzerá to zošitie vzadu😨
https://www.facebook.com/photo/?fbid=6796257949...

anonym_5d9c55
Dnes o 15:03
@rozculena

@anonym_5d9c55 vyzerá to byť z jedného kusu,čiže rovnaký materiál.
Ale teda od návrhára šaty by som si predstavovala lepšie ušité,to ako vyzerá to zošitie vzadu😨
https://www.facebook.com/photo/?fbid=6796257949...

@rozculena Možno máš pravdu, že z rovnakého materiálu, ale potom šaty sú podsite, lebo dolné partie nepresvitaju, ruka áno.Myslim, že šitie, ktoré vyzerá ako fuserstvo bol zámer

rozculena
Dnes o 15:08
@anonym_5d9c55

@rozculena Možno máš pravdu, že z rovnakého materiálu, ale potom šaty sú podsite, lebo dolné partie nepresvitaju, ruka áno.Myslim, že šitie, ktoré vyzerá ako fuserstvo bol zámer

@anonym_5d9c55 ten zámer teda nechápem

anonym_52c32e
Dnes o 15:23

spredu ešte ako tak, zozadu hrôza...

anonym_52c32e
Dnes o 15:24

@lenka_da sú podobné, ale nie rovnaké. Tieto sú omnoho krajšie zozadu. 👍

anonym_5d9c55
Dnes o 15:53
@rozculena

@anonym_5d9c55 ten zámer teda nechápem

@rozculena Neraz je pre návrhára štandardné spracovanie nudné,a preto zvolí taký technologický postup,aby sa z toho stal neprehliadnuteľný detail
. Keby takto ušila šaty krajčírka, salón, keby predávali takto ušitu konfekciu, zákazník by to považoval za nekvalitu... keď takto ušité šaty vyjdú z dielne populárneho návrhára,je to luxusný kus

annamarin
autor
Dnes o 17:49

Ani mne sa nepacia zo zadu. To mate teda pravdu!! :D Ale z predu som sa do nich uplne zamilovala.