icon

Kde zohnať šaty tohto štýlu na Slovensku?

annamarin
1. máj 2026

Ahojte,
chcela by som sa opytat ci nahodou neviete, kde by som zohnala saty takehoto typu (najlepsie aj biele) na vychodnom Slovensku / online? Nemusia byt presne rovnake, ale takyto styl, ze zhora je taky krasny preves a v pase uzke. 🙂 Skusala som hladat online, ale zatial som nenasla podobne, tak ze ci ste nahodou nezahliadli niekde.

Dakujem vopred za odpovede.

Kde zohnať šaty tohto štýlu na Slovensku?
anonym_5d9c55
1. máj 2026

@annamarin Možno by som oslovila šikovnú krajčírku.Vyzera, že to sú klasické puzdrové šaty z jemne elastickeho materiálu s jemnou štruktúrou.Preves môže byť zapracovaný do šiat, ale môže byť aj zvlášť.Material prevesu je tenší ako šaty .

rozculena
1. máj 2026
@anonym_5d9c55

@annamarin Možno by som oslovila šikovnú krajčírku.Vyzera, že to sú klasické puzdrové šaty z jemne elastickeho materiálu s jemnou štruktúrou.Preves môže byť zapracovaný do šiat, ale môže byť aj zvlášť.Material prevesu je tenší ako šaty .

@anonym_5d9c55 vyzerá to byť z jedného kusu,čiže rovnaký materiál.
Ale teda od návrhára šaty by som si predstavovala lepšie ušité,to ako vyzerá to zošitie vzadu😨
https://www.facebook.com/photo/?fbid=6796257949...

anonym_5d9c55
1. máj 2026
@rozculena

Ale teda od návrhára šaty by som si predstavovala lepšie ušité,to ako vyzerá to zošitie vzadu😨

@rozculena Možno máš pravdu, že z rovnakého materiálu, ale potom šaty sú podsite, lebo dolné partie nepresvitaju, ruka áno.Myslim, že šitie, ktoré vyzerá ako fuserstvo bol zámer

rozculena
1. máj 2026
@anonym_5d9c55

@rozculena Možno máš pravdu, že z rovnakého materiálu, ale potom šaty sú podsite, lebo dolné partie nepresvitaju, ruka áno.Myslim, že šitie, ktoré vyzerá ako fuserstvo bol zámer

@anonym_5d9c55 ten zámer teda nechápem

anonym_52c32e
1. máj 2026

spredu ešte ako tak, zozadu hrôza...

anonym_52c32e
1. máj 2026

@lenka_da sú podobné, ale nie rovnaké. Tieto sú omnoho krajšie zozadu. 👍

anonym_5d9c55
1. máj 2026
@rozculena

@anonym_5d9c55 ten zámer teda nechápem

@rozculena Neraz je pre návrhára štandardné spracovanie nudné,a preto zvolí taký technologický postup,aby sa z toho stal neprehliadnuteľný detail
. Keby takto ušila šaty krajčírka, salón, keby predávali takto ušitu konfekciu, zákazník by to považoval za nekvalitu... keď takto ušité šaty vyjdú z dielne populárneho návrhára,je to luxusný kus

annamarin
autor
1. máj 2026

Ani mne sa nepacia zo zadu. To mate teda pravdu!! :D Ale z predu som sa do nich uplne zamilovala.

moonlight1210
1. máj 2026
@rozculena

@rozculena preto zvycajne saty site na postavu byvaju jemne volne od tela a podsite. Aby vrchna vrstva pekne splyvala a prirodzene klzala pri pohybe po podsivke. Takze nevznikaju na svikoch tie zvlnene “pokrivenia”.

Takto to trochu vyzera, akoby si dala saty o polcisla mensie, lebo ine nemali.
Co je skoda, lebo strih je naozaj zaujimavy.
Akurat premyslam, ako ho polozili na papier, aby vznikla ta neprerusovana pelerinka vpredu. Asi uz trochu tusim ako.

anonym_23219e
2. máj 2026

Babyboo