icon

Keď si muž obuje topánky na vyššom podpätku

jakub19798
21. feb 2026

Ahojte, mám otázku, aký máte názor na to, ak si muž obuje topánky na vyššom podpätky? Konkrétne mám na mysli členkové čižmy na blokovom podpätku cca 6cm … viem, že to je prvok dámskeho botníka, ale cisto čierne členkové čižmy na podpatku mi prídu ako veľmi zaujímavý prvok, ktorý by nemusel provokovať ani iné pohlavia …

Strana
z2
anonym_52e3ea
21. feb 2026

Daj fotku pre ilustraciu.. Ale za mna 6 cm opatok, respektive platforma u muza mi pride proste ako zensky prvok. Aj to drzanie tela na takom opatku je zenske..

anonym_45bfca
21. feb 2026

@jakub19798
No co Hollywoodsky trpajzlici ich nosia
Tom Cruise, Robert Downey Jr., Daniel Radcliffe, Mark Wahlberg atd..

jakub19798
autor
21. feb 2026

Pre ilustráciu

anonym_c6e1aa
21. feb 2026
@anonym_45bfca

@jakub19798
No co Hollywoodsky trpajzlici ich nosia
Tom Cruise, Robert Downey Jr., Daniel Radcliffe, Mark Wahlberg atd..

@anonym_45bfca aj na Slovensku Juraj Lelkes

domkakvet
21. feb 2026

@jakub19798 na fotke su damske cizmy, tak ze to nie je zaujimavy prvok pre muza.

tatiana288
21. feb 2026
@jakub19798

Pre ilustráciu

@jakub19798 No, radšej nižší muž ako obutý v týchto topánkach.

thereisabear
21. feb 2026

Radšej nižší ako v tomto.

liusa82
21. feb 2026

ja si pamätam nosil to u nás sused take kovbojske čižmičky akoby na takom podpätku ako si pripojila ty ale tak každý sa na ňom smial že aj tak vyššie nevyzerá akurát smiešne.Ja to na nikom nevidim v okoli ale tak Sk sme v tomto za opicami.Mne sa to tiež nepáči na chlapoch ani ja nie som vysoká ale nizky chlap by som nechcela veru byť ale tak čo kolko bolo nadelené tolko bolo

januska12323
21. feb 2026

To čo si pridal sú ženské čižmy a väčšina ľudí sa na teba aj tak bude pozerať. Mne je to úplne jedno, nos v čom sa cítiš dobre.

viestta
21. feb 2026

Moj nazor je, ze nech si nosi co chce, ked mu je v tom pohodlne. Su aj panske cizmy na vyssom podpatku, na styl cowboyskych, hladaj lepsie.

motylik2559
21. feb 2026
@jakub19798

Pre ilustráciu

@jakub19798 ved to su damske cizmy🤔🤷‍♀️

anonym_45bfca
21. feb 2026
@motylik2559

@jakub19798 ved to su damske cizmy🤔🤷‍♀️

@motylik2559
Podla mna on nechce muzske, ale gayovske zenske

lindous
21. feb 2026

Nie je to nič čo by ma na mužovi zaujalo, páčilo sa, či priťahovalo, osobne skôr naopak... ale pokiaľ to dobre zladí, celkovo to sedí k jeho štýlu, má rad extravaganciu, nerieši, vyjadruje sa cez módu, tak nech si každý nosí čo chce...

motylik2559
21. feb 2026
@anonym_45bfca

@motylik2559
Podla mna on nechce muzske, ale gayovske zenske

@anonym_45bfca No zrejme🤷‍♀️ale mohol to rovno uviest a teda by sme mu poradili v tom zmysle aspon🤔😄

billy_jean
21. feb 2026

Sä to dámske členkové čižmy, také mám aj ja.

anonym_af2582
21. feb 2026
@billy_jean

Sä to dámske členkové čižmy, také mám aj ja.

@billy_jean a si dáma či pán 😅 ako často ich nosis a s akým outfitom

billy_jean
21. feb 2026
@anonym_af2582

@billy_jean a si dáma či pán 😅 ako často ich nosis a s akým outfitom

@anonym_af2582 som žena. A sú to ženské topánky. Normálne ich nosím k džínsom, k nohaviciam.

explorer666
21. feb 2026

Ja sa venujem westernu, takže v šatníku (alebo skôr obuvníku) mám aj "poločižmy" na opätku, či ako by som to nazval, nie až takom vysokom ako je hore na foto, ale opätok tam je. Pre nás čo sa tomu venujeme normálka, ale inak asi dosť divné pre nezúčastnených 🙂 Inak kúpil som ich tu na koníku, nikdy by ma nenapadlo, že sa raz zaregistrujem na ženskom fore 😀 Ešte mi príde dlhý kožený akože kovbojský kábát 🙂

anonym_e04886
21. feb 2026
@jakub19798

Pre ilustráciu

@jakub19798 toto sú typické ženské topánky

wolf_
21. feb 2026

Tak z hľadiska histórie nie je až tak jednoznačné, že by podpätky boli prvok dámskeho botníka. Aj keď áno, v aktuálnej dobe to tak skôr je. Mne osobne sa to na mužoch nepáči, ale zároveň to nie je nič, čo by ma akokoľvek pohoršovalo - nech si každý nosí čo sa mu páči.

minenkaa
21. feb 2026

Keď už

anonym_af2582
21. feb 2026

A prečo rozdeľujeme “kus kože a gumy” na ženské/ pánske … nie je to jedno kto čo nosí ak je mu v tom dobre ?

anonym_dc0aca
21. feb 2026
@anonym_af2582

A prečo rozdeľujeme “kus kože a gumy” na ženské/ pánske … nie je to jedno kto čo nosí ak je mu v tom dobre ?

@anonym_af2582 takže už teraz budú muži nosiť topánky na opätku bežne po ulici? A my ženy budeme nosiť pracovné topánky? Keď si kupujem korčule, kupujem si dámske, nie pánske. Keď idem pracovať do záhrady, nedám si montérky. Kam to pôjde ďalej?

anonym_a52f77
21. feb 2026
@anonym_dc0aca

@anonym_af2582 takže už teraz budú muži nosiť topánky na opätku bežne po ulici? A my ženy budeme nosiť pracovné topánky? Keď si kupujem korčule, kupujem si dámske, nie pánske. Keď idem pracovať do záhrady, nedám si montérky. Kam to pôjde ďalej?

@anonym_dc0aca Kedysi boli topánky na opätku výsada mužov, tak nech si ich obujú kľudne aj teraz, veď čo je na tom? 😂

anonym_af2582
21. feb 2026

Akože nechcem byt zlý, ale prečo “dámske” čižmy sú pekne uhladene, aj vyzerajú dobre a tie pánske sú zvyčajne len špicaté a také divne na pohľad… čo keď sa mi páčia práve tie “dámske” a chcem ich nosiť??

anonym_dc0aca
21. feb 2026
@anonym_a52f77

@anonym_dc0aca Kedysi boli topánky na opätku výsada mužov, tak nech si ich obujú kľudne aj teraz, veď čo je na tom? 😂

@anonym_a52f77 opätky nosili azdci na koňoch, aby mali stabilnejšiu nohu v strmeni. Do Európy sa dostali v 16.–17. storočí a nosili ich šľachtici, lebo boli nízky okolo 165 cm, max 170 cm. ľudovít XIV mal 163 cm. Nenosili ich kvôli kráse, ale praktickosti, aristokrat mal byť vyšší ako jeho poddaní.

tatiana288
21. feb 2026
@anonym_af2582

Akože nechcem byt zlý, ale prečo “dámske” čižmy sú pekne uhladene, aj vyzerajú dobre a tie pánske sú zvyčajne len špicaté a také divne na pohľad… čo keď sa mi páčia práve tie “dámske” a chcem ich nosiť??

@anonym_af2582 Zožeň svoju veľkosť a pokojne nos.

dayanare
21. feb 2026
@anonym_dc0aca

@anonym_a52f77 opätky nosili azdci na koňoch, aby mali stabilnejšiu nohu v strmeni. Do Európy sa dostali v 16.–17. storočí a nosili ich šľachtici, lebo boli nízky okolo 165 cm, max 170 cm. ľudovít XIV mal 163 cm. Nenosili ich kvôli kráse, ale praktickosti, aristokrat mal byť vyšší ako jeho poddaní.

@anonym_dc0aca Čo je praktické na tom, že je aristokrat vyšší ako poddaní?
Muž, ktorý si obuje opätky, pretože sa mu páčia, sa ti nezdá, ale povyšujúci sa aristokrat ti príde v pohode?

anonym_dc0aca
21. feb 2026
@dayanare

@anonym_dc0aca Čo je praktické na tom, že je aristokrat vyšší ako poddaní?
Muž, ktorý si obuje opätky, pretože sa mu páčia, sa ti nezdá, ale povyšujúci sa aristokrat ti príde v pohode?

@dayanare to bolo v minulosti, aristokrai si dokazovali svoju moc a svoje postavenie. Myslím, že v tomto storočí a tisícročí sme už niekde inde a muž nemusí nosiť topánky na opätku, aby ho ostatní brali vážne, aj keď má 160 cm.

trema
21. feb 2026

nechcela by som, aby take topanky nosil moj muz, nepaci sa mi to.. ale tak kazdeho vec

Strana
z2