Koľko letných šiat aktívne nosíte?
Dievcence, kolko mate letnych siat? Ale ratajte iba take, ktore aj nosievate, nie take ktore mate v skrini 2-3 roky a nenosite ich. Ja mam 8 letnych siat.
Do prace mam 5 siat, volnocasove mam 3 a take, co nosim viac menej iba k moru 2. Ale mam 6 letnych sukni… sortky nosim iba vynimocne, napr na dlhsie cestovanie v aute. Na bicykel mam cyklosortky, na turu taku suknu s leginami.
Ak ratam take, co nosim bezne do prace alebo na von, tak 10 ks. Mam este nejake, ktore toto leto sancu nedostanu, nepacia sa mi uz (4 ks) a potom mam plazove saty, co nosim na dovolenke alebo na kupalisku (3 ks). Pocas leta nosim vylucne saty alebo sukne do prace, na volny cas aj kratasy, tie mam 1.
6 letných šiat 🙂 Plus dva kusy také s 3/4 rukávom, tie dávam keď je "menej teplo", cca 25 stupňov 🙂vyslovene nosím v týchto teplách do práce len šaty, tak akurát ich tak striedam, že raz za týždeň si dám jedny približne 🙂 Podľa mňa stačí, aspoň sa vynosia... Vo voľnom čase nosím šortky.
V lete nosím hlavne šaty, cca 15 ks momentálne, okrem toho 1 sukňu a 1 elegantné kraťasy.
Dokopy mám asi 50 šiat, také čo aj reálne často nosím, 30 + ... Ale väčšina je v nižších cenách...
Ja nosím len šaty. Aj v zime. Takže veľa. Niekde medzi 40-50ks podľa mňa (letných...)
Nejakych 15 na také bežné nosenie von/do práce (tam sa aj tak prezliekam) + 3 na formálne príležitosti ako je letná svadba 😌
Ja mam plnu skrinu a nosim vsetky 😂 ja som satova. A stale mam malo.
Inak nie len letne, mam jesenne, take celorocne, prechodne aj na zimu.
Nosím iba šaty teraz, v zime nosím 70% šaty, letných mám asi 10. Kratase tak dvoje, dvojo dlhých tenkých nohavíc.
netuším, ja mám šatník velky ako Plačková, veľmi veľa veci, capsulovy šatník u mňa nehrozí🤣
Cca 25 ale nosim v lete iba saty- sukna a kratasy presny pocet- 0 ak neratam tie na cvicenie- leginy.
@thereisabear a naco je ti 15 siat, ak ich nenosis? Chapala by som 2- 3oje, ale 15?
Neviem a nechapem ako to mozete kazda vediet 😃 minule ze kolko postelnych obliecok mate...no co ja viem, dost 🤷😃
@walentina7 nic zeny viac neokrasli ako dlha siroka sukna a ta moze ist na akekolvek nohy.
@oli18 niektoré som pred rokmi nosila, niektoré som plánovala nosiť, ale ešte k tomu nedošlo. Cítim sa lepšie v sukni alebo kraťasoch.
Ja nosím šaty 90% času, čiže u mňa v skrini 3 nohavice, 3 rifle a samé šaty, veľa šiat. Letných cez 20 určite.
@babulkomale Viem počet šiat, aj obliečok 😅 Ja som v tomto minimalista, každý nákup šiat je premyslený a tak si viem presne v hlave predstaviť, ktoré mám a kde som ich kúpila 😉
Este by bolo treba napisat za kolko rokov 🤣lebo30- 50 ks asi nie za 5 rokov, ale od maturity 😆

Nenosím kratasy, takže ja mam tak 20+