icon

Koľko ste ochotné maximálne zaplatiť za kabelku?

27. feb 2026

Ahojte damy😁,

mam na vas otazku - kolko ste ochotne MAXIMALNE dat za kabelku? Ja som nikdy nebola kabelkova, stacili mi take max do 50€… ale uz nejaky cas pokukujem po kabelke za 420€🥲😄, na jednej strane sa mi paci, na druhej mi to pride prilis za kabelku, tak by som rada videla, ako to mate vy, kolko povazujete primeranu sumu za kabelku.. na bezne nosenie.
Dakujem.

Strana
z2
majus2323
27. feb 2026

@anonym_autor sem s ňou. Tu vám to rýchlo vyhovoria 🫠

amalka07
27. feb 2026

Ak je to kvalita a máš na to peniaze, smelo do toho

amalka07
27. feb 2026

Ja si myslím že za kvalitu sa investovať oplatí, a ak by som to mala ozaj overené a vedela by som, že mi vydrží roky, kľudne nejakých 300, 400 eur

janinah
27. feb 2026

Max 100

autor
27. feb 2026
@majus2323

@anonym_autor sem s ňou. Tu vám to rýchlo vyhovoria 🫠

@majus2323 ide o kabelku znacky Polene.. neviem, ci mate niekto skusenosti, ak ano, budem rada za vase pripadne recenzie 🙂 https://euro.polene-paris.com/products/cyme-tex...

anonym_9abfee
27. feb 2026

@anonym_autor ja nie som kabelkovy typ, takže nie som ochotná za to platiť vôbec nič.

chestnut
27. feb 2026
@anonym_autor

@majus2323 ide o kabelku znacky Polene.. neviem, ci mate niekto skusenosti, ak ano, budem rada za vase pripadne recenzie 🙂 https://euro.polene-paris.com/products/cyme-tex...

@anonym_autor ja som s nou spokojna☺️

anonym_c56b01
27. feb 2026
enmery
27. feb 2026

Ja nie som tiež kabelkový typ. Podľa mňa sa oplatí investovať do kvalitných topánok, nohy nás nosia celý život. Do kabelky nie. Zbytočne vyhodené peniaze.

wolf_
27. feb 2026

Zrovna za kabelku málo. Max. do 50, aj to už by sa mi zdalo príliš veľa 🙂 Ale som ochotná zaplatiť veľa za niečo, čo by zas niekto iný nebol. Každý máme to svoje. A ak to tvoje je zrovna drahá kabelka, tak prečo nie 🙂

tykat
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kupujem raz za cas, preferujem kozenu, velku, prakticku. Dam cca do 100€
Ak by mi nejaka ze fakt padla do oka tak do 500€ ale to by musela byt mega, nie som na znacky, cize musela by byt nejaka originalna, nieco co by ma pritahovalo.
Ta co si sem dala by ma vobec neoslovila.

chestnut
27. feb 2026
@enmery

Ja nie som tiež kabelkový typ. Podľa mňa sa oplatí investovať do kvalitných topánok, nohy nás nosia celý život. Do kabelky nie. Zbytočne vyhodené peniaze.

@enmery to by som nepovedala kvalitna kabelka vydrzi roky…ale s topankami suhlasim;)

a0
27. feb 2026

@anonym_autor najdrahšiu mám za 200 a druhu za 120 a to sú moje jedine kabelky už niekoľko rokov. Radšej utrácam na zážitky 🙂. Ak by sa mi nejaká extra páčila, tak by som sumu asi neriešila ale len preto, že kabelku nosím tak 2x do mesiaca

billy_jean
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja ju mám, v tej farbe camel. Nie som veľmi spokojná. Potrebujem mať kabelku uzavretú zipsom, necítim sa komfortne v obchode, niekde na verejnosti s ňou. Z auta do officu je v pohode.

veronikah96
27. feb 2026
@billy_jean

@anonym_autor ja ju mám, v tej farbe camel. Nie som veľmi spokojná. Potrebujem mať kabelku uzavretú zipsom, necítim sa komfortne v obchode, niekde na verejnosti s ňou. Z auta do officu je v pohode.

@billy_jean Ináč aj do Polene sa dá dokúpiť organizér/vnútro na zips. Známa si presne kvoli tomu dokupovala, aby mala vnútri zips 🙂

anonym_4af3ed
27. feb 2026

Max 300eur. Ale to musi byt kabelka, ktora sa mi velmi paci a vie byť velmi dobre konbinovatelna.

billy_jean
27. feb 2026
@veronikah96

@billy_jean Ináč aj do Polene sa dá dokúpiť organizér/vnútro na zips. Známa si presne kvoli tomu dokupovala, aby mala vnútri zips 🙂

@veronikah96 ja mám organizér, ale stále je to jeden open space pre mňa. Čiže za mńa nie. Teraz som si kúpila o 3/4 lacnejšiu Bugatti a som spoko.

anonym_e5697f
27. feb 2026

Nosím len malé kabelky, takže 30€. Móda sa mení a kabelky s ňou.

anonym_e11ef9
27. feb 2026

Táto fičala minulý rok…už je kopec napodobenín…podľa mňa nie je extra dobrá, ak sa nedá zatvoriť…ak sa ti páči tvar a farba, kúpila by som napodobeninu

anonym_830ce9
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor módny kúsok, za pár mesiacov bude in iný tvar. Inak pekná ale za rok dva bude out.

anonym_894ec8
27. feb 2026

Max.50e, aj to som troška prehnala.

abdn16
27. feb 2026

Kedze kabelky takmer vobec nenosim, tak maximalne 100e. Najdrahsiu mam tusim za 50. 😅

anonym_f7ce70
27. feb 2026

Mne sa zdá veľa aj 20e🤣🤣 však to máte 600 korún.

anonym_2b3e61
27. feb 2026

Kožené, priestranné a hlavne zo zipsom za normálnu cenu.

anonym_4ed82b
27. feb 2026

Najviac som dala 100€ za kabelku. Ale to som si kúpila “za odmenu” a len raz. Nepotrpim si na kabelky drahé, skôr praktické.

anonym_008b0f
27. feb 2026

Každý ma to svoje na čo je ochotny dať peniaze. Pre mužov väčšinou auto, ženy to majú rôzne, niekto radšej investuje do topánok, niekto do kabeliek, niektoré modu vôbec neriešia ale doprajú si zase iné.. Ja nie som topankova vôbec, ale zato kabelky u mna ficia. Najdrahšia zatiaľ ma stála nieco malo cez 2k€.

anonym_acd8b5
27. feb 2026

Iba mne sa zdá tá kabelka otrasná? Neforemná, nechcela by som nosiť loďku pod pazuchou.

anonym_2b3e61
27. feb 2026
@anonym_acd8b5

Iba mne sa zdá tá kabelka otrasná? Neforemná, nechcela by som nosiť loďku pod pazuchou.

@anonym_acd8b5 tiež sa mi nepáči

anonym_a79c9f
27. feb 2026

@anonym_autor nikdy som nedala viac ako 50€ a za to si dala link Max 10-15€, s poštou ... vôbec sa mi nepáči

tenerifka
27. feb 2026

Mam len kozene kabelky a len par kusov. Ziadne zname znacky, ja to neznasam, ak
je tam logo. Na Vianoce som si kupila bielu za 360, a teraz v Thajsku ciernu, tam ma vysla do 100, tu by stalaomnoho viac..... Mne kabelka vydrzi aj 10 rokov, jednej sa idem teraz zbavit, lebo je vnutri potrhana. A mozno si to este rozmyslim a dam ju opravit😁

Strana
z2