Krátkonohá žena: Ako vyzerať elegantne?
Môže krátkonoha zena vyzerať elegantne? Tipy please
kazda zena vie vyzerat elegantne, nezalezi na postave ani vyske, dolezite je, aby si si zvolila spravne oblecenie. treba sa vsak aj sa elegantne spravat😉 pokial ide o nohy, ako pises, tak vela spravia topanky na stihlom opatku 😉
Štíhlej stačia opätky a oblečenie, ktoré opticky predĺži nohy, avšak nie každý strih pre každý tip postavy. Fotka by bola fajn alebo aspoň napísať, či si jablko, hruška, obdĺžnik, presipacie hodiny, obrátený trojuholník,…
@evazhoufova hlavne žiadne balerinky a mokasiny.
Mne sa najviac páčia platformy, tie pekne predĺžia nohy...resp. akékoľvek opatky
kratkonoha, znamena celkovo nizka, alebo mas kratke nohy k telu ako takemu? vzdy to zachrania opatky...
presne tak, balerinky su najhorsia mozna obuv, a to by som si ich neobula ani keby som neviem aka vysoka. 🙈 strasne to vyzera na nohe. a musi sa v tom aj velmi zle chodit.
@evazhoufova hlavne žiadne balerinky a mokasiny.
Mne sa najviac páčia platformy, tie pekne predĺžia nohy...resp. akékoľvek opatky
@gejb platformy nie. To je snad najhorsia katastrofa, aku sme tam vidim
presne tak, balerinky su najhorsia mozna obuv, a to by som si ich neobula ani keby som neviem aka vysoka. 🙈 strasne to vyzera na nohe. a musi sa v tom aj velmi zle chodit.
@henrikir to je samozrejme len tvoj nazor, ani zdaleka si to vsetci nemyslia
nahodou su aj velmi pohodlne baleriny a nahodou aj vedia pekne vyzerat na nohe
Nohavice a topanky v rovnakej farbe. To predlzi nohy. Ak mozes, aspone nejaky podpatom. Nakolko si nepisala typ postavy, ani ci si stihla, alebo nie? Tak farba a typ nohavic vhodne k postave.
základ je vysoký pás. a podpatky. a topánky vo farbe nohavíc. nie veľmi zvýraznené boky - teda žiadne veľké vrecká a podobne. k tomu vysokému pásu samozrejme nič čo by ho zakrývalo. žiadne topánky s remienkom okolo členka. preniesť pozornosť z nôh hore - to ale záleží aký typ postavy máš ...
jo, a ešte - keď máš štíhle nohy tak ich ukáž - teda žiadne dlhé sukne, max okolo kolien - a ten vysoký pás k tomu ...
Vzdy obuv na nejakej platforme, tiez vhodny strih nohavic a sukni, proste tie nohy umelo predlzit optickym trikom. To je zaruceny uspech. Moja svokra je ten typ a ja jej to viem paradne korigovat
To je hodne o postave ako takej. Ja mám kratšie nohy, som nízka - ale som štíhla a mám pás. Takže nohavice s vyšším pásom, vyššie podpätky, ale pokojne aj tenisky na platforme - stačí aby ich kryli dlhšie nohavice. Ak si dám legíny a nizke tenisky, tak jedine tak, že mi vidno členky - rovnaký trik platí aj na ruky, nie dlhý rukav, ale 7/8 alebo po lakeť. Aby postava vyzerala štíhlejšia.
Nohavice s vysokym pasom, bundu bud do pasu alebo uplne dlhu - hlavne nie taku dlzku pod zadok, topanky na platforme alebo podpatky, kratasy nikdy nie dlzka po kolena - to je cisty ponik, na uzkych nohaviciach nechat trcat clenky, vyhla by som sa aj takym tunikam pod zadok. A suhlasim s nazorom vyssie - balerinky nie!
@henrikir to je samozrejme len tvoj nazor, ani zdaleka si to vsetci nemyslia
nahodou su aj velmi pohodlne baleriny a nahodou aj vedia pekne vyzerat na nohe
@anonym_5710cd ver mi, že nie. Tieto topánky môžu byť pohodlné ale elegantné ani postave lahodiace nebudú nikdy. Jedinou výnimkou si dievčatká tak do 10 rokov
@biba_18 ver mi, aj samotná Audrey by vyzerala lepšie v krásnych lodičkách. A ťažko porovnávať doby, aj keď teda na nej by vyzeralo dobre aj vrece. No ona určite nemala krátke nohy, ani veľké lýtka či "rozčaptané" chodidlá. Vyzerajú na nej určite najlepšie ako som kedy videla ale za mňa stále nie.
@evazhoufova myslím si, že pri postave krátke nohy netreba obliekať dlhu sukňu či kabát, aby si nevyzerala, ako trpaslík v tráve. Skôr niečo nad kolená aj topánky na podpätku vedia vyčariť dobrý pocit pre každú aj nižšiu ženu.
@henrikir a na podpatkoch sa chodí dobre??
mne sa páčila takáto baba v peknom overale a mala vysoké topánky, nikdy by som nepovedala že je malá, nakoľko topánky nebolo veľmi vidieť a mala platformy
@biba_18 ver mi, aj samotná Audrey by vyzerala lepšie v krásnych lodičkách. A ťažko porovnávať doby, aj keď teda na nej by vyzeralo dobre aj vrece. No ona určite nemala krátke nohy, ani veľké lýtka či "rozčaptané" chodidlá. Vyzerajú na nej určite najlepšie ako som kedy videla ale za mňa stále nie.
@amalka07 no mne sa ani na Audrey nepáčia, proste sú to lepšie cvičky
tu sa píše o krátkych nohách ja mám tak proporčne normálne k telu nie krátke ako ponik 😁a mám 158-160 cm mám takej dlžky nohy ako moja sesternica čo má cca 172 cm ale ona má zas dlhši trup a je taka no velky zadok a širšie boky a stehná ja som zasa chudá tak celkovo štíhla.Neviem akú má autorka postavu či chudú alebo pri tele.Ja tiež rada nosim podpätky.Velmi vela záleži na type postavy
@amalka07 lenze lodicky si nemozu vsetky zeny tiez dovolit, napriklad mna boliz nohy a uz som s opatkami nadobro skoncila. Takze len tenisky, mokasiny a kedze mam nohu siroku, tak BF obuv, aj to mam problem zohnat. A moze zena byt elegantna aj bez lodiciek.

@evazhoufova foto?