icon

Ktoré plavky sú najlepšie pre postavu v tvare jablka?

Včera o 12:30

Chcela by som chodiť plávať na mestskú plaváreň tak raz do týždňa. Poraďte, ktoré z týchto plaviek budú lepšie? Postavu mám typu jablko a veľké prsia. Ďakujem.

anonym_47c9d1
Včera o 12:33

@anonym_autor teraz máš zlavu 15 percent s kodom EASLY, objednala by som oboje a vyskúšala, prípadne tie, ktoré nebudú dobré, vrátila. Mne sa páčia prvé, ale ja nemám jablko ani veľké prsia, tak netuším ako by sedeli

anonym_7e855b
Včera o 12:33

Plavanie v plavarni nie je o pretrcani sa na plazi, takze ja by som volila prakticke druhe, nic nebude odstavat, zavadzat, odhalovat…

autor
Včera o 12:39
@anonym_7e855b

Plavanie v plavarni nie je o pretrcani sa na plazi, takze ja by som volila prakticke druhe, nic nebude odstavat, zavadzat, odhalovat…

@anonym_47c9d1 to mi tiez napadlo, ze objednam oboje, len neviem ci sa plavky daju vratit, lebo niekde nechcu zobrat spodnu bielizen napr.
@anonym_7e855b to mi je jasne, keby som sa chcela pretrcat tak volim bikiny a nie cele plavky 😃 ide mi o praktickost, tiez rozmyslam na druhymi, aj ked o stahovanie mi nejde ale tie prve maju nastavitelne ramienka, cize to by mohla byt vyhoda lebo hore by lepsie drzali.

krasneleto
Včera o 12:45

ahoj , ani jedny z uvedenych plaviek nie su plavecke... odporucam na pravidelne plavanie naozaj plavecke, s ramienkami nie volnymi, bez vystuzi a inych vlastnosti beznych celych plaviek .
https://www.decathlon.sk/6576-damske-jednodieln... - aj tu vyberat tie, ktore maju nevolne ramienka

autor
Včera o 13:03
@krasneleto

ahoj , ani jedny z uvedenych plaviek nie su plavecke... odporucam na pravidelne plavanie naozaj plavecke, s ramienkami nie volnymi, bez vystuzi a inych vlastnosti beznych celych plaviek .
https://www.decathlon.sk/6576-damske-jednodieln... - aj tu vyberat tie, ktore maju nevolne ramienka

@krasneleto vyzera to dobre aj ceny, pozriem to, vdaka

majlo1234
Včera o 14:19

Presne, ja mam postavu cca jablko, pripadne kvader😀 a mam plavecke z dekaca cele, cierne a tusim mali aj spevnenu oblast brucha, ked ich natiahnem, drzia ako prilepene

anonym_3f6f8c
Včera o 14:28

No ak mas velke prsia, tak hlavne, aby Ti neviseli, ja potrebujem plavky, ktore maju v oblasti prs udavanu velkost kosikov. Ja ine ani nechcem, pripadala by som si ako hola a prsia mam v takych plavkach pricapnute k telu a na bruchu. Bleee.

anonym_6a7e37
Včera o 14:33

Mozno tieto este pozri
https://www.bonprix.sk/tvarujuce-plavky-stredny...
Ono, tazko povedat, ide o velkost a tvar toho tuku co mas na sebe, pevnost..
a inak suhlas s tym decathlonom, aj si to vyskusas rovno tam viacere druhy

roseania
Včera o 16:50

Všetky tvarujúce plavky sú podšité sťahujúcou podšívkou. Kúpila som si také, mala som ich raz a viac som si ich nedala. Veľmi ma to sťahovanie obmedzovalo a vonku z vody chladilo. Tak nosím dvojdielne, alebo celé, čo nie sú sťahujúce.

autor
Včera o 17:35
@roseania

Všetky tvarujúce plavky sú podšité sťahujúcou podšívkou. Kúpila som si také, mala som ich raz a viac som si ich nedala. Veľmi ma to sťahovanie obmedzovalo a vonku z vody chladilo. Tak nosím dvojdielne, alebo celé, čo nie sú sťahujúce.

@roseania dakujem za skusenost, tiez som mala pochybnost o tych stahujucich