icon

Ktoré sťahovacie nohavičky naozaj fungujú?

20. máj 2026

Ahojte. S ktorými nohavičkam ste spokojné, aká značka? Čo naozaj stiahnu brucho...aspoň na 50% 🙃...Hľadám niečo pod nohavice s vysokým pásom...
Ďakujem za každý tip.

sara07
20. máj 2026

na 50% no neviem či to natiahneš na sebe a zvladneš dychat
na astratex maju teraz akciu a z vyššim pásom dost stiahnu , záleži aj čo stahuju ked je mešie tak ploché spravia pekne

anonym_9b981a
20. máj 2026

Stahovacie nohavicky a push upky by mali zakazat. Skresluju realitu. 🙂

autor
20. máj 2026
@sara07

na 50% no neviem či to natiahneš na sebe a zvladneš dychat
na astratex maju teraz akciu a z vyššim pásom dost stiahnu , záleži aj čo stahuju ked je mešie tak ploché spravia pekne

@sara07 z Astratexu som si teraz objednala, ale teda žiadny, aspoň malý zázrak, neurobili 🙈. Možno som zvolila zlý typ 🤷‍♀️. Vďaka

anonym_bebee1
20. máj 2026

Neviem čo si predstavuješ pod 50% stiahnutím, treba mať reálne očakávania, sťahovacie prádlo pekne vyhladí, trošku podrží, ale zmenšiť ťa nezmenší... ale pod plesové som si kupovala tiež z Astratexu a bola som spokojná, takže možno naozaj zlý typ, oni majú rôzne úrovne stiahnutia... no príliš silné ti zas vedia nad nimi spraviť škaredý zárez a vytlačiť faldík

autor
20. máj 2026
@anonym_bebee1

Neviem čo si predstavuješ pod 50% stiahnutím, treba mať reálne očakávania, sťahovacie prádlo pekne vyhladí, trošku podrží, ale zmenšiť ťa nezmenší... ale pod plesové som si kupovala tiež z Astratexu a bola som spokojná, takže možno naozaj zlý typ, oni majú rôzne úrovne stiahnutia... no príliš silné ti zas vedia nad nimi spraviť škaredý zárez a vytlačiť faldík

@anonym_bebee1 ďakujem. Zas nemyslím na 100% na 50%....Ale aspoň teda mierne stiahnutie. Brucho nemám nejako veľké, ale teda vekom sa trochu ukázalo...A pri niektorých outfitoch by som potrebovala "miernu úpravu"...Prosím ťa aký typ z Astratexu máš ?

denisa_deniska
20. máj 2026

Ja mám aj z astratexu, aj intimissimi, akože ok, chcela som najmä na vnútorné stehná. Ale naposledy som kúpila z lidla za 3,50€ a paráda, veľa muziky za málo peňazí. Pozri aj tam

anonym_ff915f
20. máj 2026
@anonym_9b981a

@anonym_9b981a niekedy si to daný outfit vyžaduje, či už plnší dekolt alebo pekne vytvarovaný pás/ploché brucho...

anonym_bebee1
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_bebee1 ďakujem. Zas nemyslím na 100% na 50%....Ale aspoň teda mierne stiahnutie. Brucho nemám nejako veľké, ale teda vekom sa trochu ukázalo...A pri niektorých outfitoch by som potrebovala "miernu úpravu"...Prosím ťa aký typ z Astratexu máš ?

@anonym_autor mám s označením max control, strih vyberať podľa toho čo potrebuješ stiahnuť, ja spodné brucho, takže mám tangá s vysokým pásom, ale nepovedala by som, že sú na bežné denné nosenie, na to je tá max control už vcelku nepohodlná, hlavne čo sa týka toho sa z nich vyšróbovať a zase našróbovať na toalete 😂

autor
20. máj 2026
@anonym_bebee1

@anonym_autor mám s označením max control, strih vyberať podľa toho čo potrebuješ stiahnuť, ja spodné brucho, takže mám tangá s vysokým pásom, ale nepovedala by som, že sú na bežné denné nosenie, na to je tá max control už vcelku nepohodlná, hlavne čo sa týka toho sa z nich vyšróbovať a zase našróbovať na toalete 😂

@anonym_bebee1 😂😂😂😂 si ma pobavila...že našróbovať 😁 👌. Ďakujem 🌸

autor
20. máj 2026
@anonym_ff915f

@anonym_9b981a niekedy si to daný outfit vyžaduje, či už plnší dekolt alebo pekne vytvarovaný pás/ploché brucho...

@anonym_ff915f presne 👍👍🙂

autor
20. máj 2026
@denisa_deniska

Ja mám aj z astratexu, aj intimissimi, akože ok, chcela som najmä na vnútorné stehná. Ale naposledy som kúpila z lidla za 3,50€ a paráda, veľa muziky za málo peňazí. Pozri aj tam

@denisa_deniska super, pozriem. Ďakujem 🤗🌸

autor
20. máj 2026
@denisa_deniska

@denisa_deniska prosím ťa a ktoré konkrétne máš z Lidla ?

sara07
20. máj 2026
@anonym_autor

@sara07 z Astratexu som si teraz objednala, ale teda žiadny, aspoň malý zázrak, neurobili 🙈. Možno som zvolila zlý typ 🤷‍♀️. Vďaka

@anonym_autor a ktoré si objednala ? realne dva tri kila vedia ubrat aj ploché brucho urobit , ovšem záleží aké , tie viac stahovacie su také no menej sexi noo
teraz som objednavala a super su

sara07
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor napr , tieto ale ako píše baba mierne sa šroubujem do nich 😂

sara07
20. máj 2026
@anonym_9b981a

@anonym_9b981a 😂😂😂ale kušuj .. máš to mať v oku či ano či nie 😂😂😂 v podstate neviete vlastne čo chcete .. jak má baba stihať domacnosť , deti, pracu, fitko, plavanie, welnes, posilku každý den aby bola top 😔😔
ako ja si viem predstavit makať , plavat starat sa ale to by som nemohla chodit do prace a hlavne by som na to všetko musela mať prachy😖

anonym_ba24a1
20. máj 2026

Uff, ja som toto kupila iba raz v zivote, na svadbu a tak mi zle ostalo, este aj horucava bola, krce v bruchu som z toho mala, no slo to do kosa. Ako v tom viete zit?

autor
20. máj 2026
@sara07

@anonym_autor a ktoré si objednala ? realne dva tri kila vedia ubrat aj ploché brucho urobit , ovšem záleží aké , tie viac stahovacie su také no menej sexi noo
teraz som objednavala a super su

@sara07 tieto. Mali dobré recenzie, ale za mňa výsledok tak 1% 🙈

ivicatolic
20. máj 2026

@anonym_autor dúfam že nejdeš z pása 100 na 50 ....😭😭😁😭💞💓

autor
20. máj 2026
@ivicatolic

@ivicatolic 👌💯😁

biba_18
20. máj 2026

ja mám rôzne, ale teraz už nosím asi iba spanx s vysokým pásom (reálne až pod podprsenku) a s krátkymi leginami tak do 1/2 stehien… bo mne už nestačí len brucho sťahovať 😂

biba_18
20. máj 2026
@anonym_ba24a1

Uff, ja som toto kupila iba raz v zivote, na svadbu a tak mi zle ostalo, este aj horucava bola, krce v bruchu som z toho mala, no slo to do kosa. Ako v tom viete zit?

@anonym_ba24a1 asi si mala primalé číslo

sara07
Včera o 05:39
@anonym_autor

@sara07 tieto. Mali dobré recenzie, ale za mňa výsledok tak 1% 🙈

@anonym_autor tie mi pridu skôr na stiahnutie bokov a nemajú zvyšený pás , tie čo som ja dala maju napr dva druhy a tie čo maju o niečo vyšši pás su super, nie su uplne vysoke tak akurat
musiš pozerat čo maju hlavne vpredu spevnenu čast ..

sara07
Včera o 05:39
@ivicatolic

@ivicatolic 😂staré dobre stahovacie korzety 😅

sara07
Včera o 05:41
@anonym_ba24a1

@anonym_ba24a1 ako píše biba mala si nespravnu velkost , nie vždy je rovnaka velkost ako nosiš , ja sa sice do niektorych trocha šroubujem ale inak fungujem uplne v pohode
a horuco v tom nie je , v tých kvalitnejších nie , ani sa nepotím nejak naviac ...
vela zaleží od materialu, ak je to umelina , to max odskušam

denisa_deniska
Včera o 06:29
@anonym_autor

@denisa_deniska prosím ťa a ktoré konkrétne máš z Lidla ?

@anonym_autor https://www.lidl.sk/p/esmara-damske-formujuce-b... ... ale ako hovorím, mne išlo o stiahnutie vnútorných stehien, nie brucha. Len som ti chcela dať vedieť, že kupovala som teda rôzne, ale aj z lidla majú super za tú cenu