Ktoré tenisky sa vám páčia najviac?
Ktoré sa vám páčia najviac?
Tie posledné zlato čierne
@maddie1711 tak ked si kupis Fabiu v pozadovanej vybave a s pozadovanym motorom, tak v slusnom komforte (aj vykone motora). Vysoko zodpovedajucom cene. A zivotnost bude rovnaka.
@madeincssr nemyslis toto vazne. asi si v inom aute nesedel.
tenisky na co? nabtelesnu, na beh na cestu do lesa, chodenie do skoly ci na vylety....
Mne sa páčia prvé a posledné. Neviem aký problém tu s nimi majú. Úplne normálne tenisky
z tych, co si dala, asi jedine tie posledne. ine mi pridu moc sportove, kedze si nenapisala, na co to chces.
Tie čierne - druhé v poradí, keď odmyslíme, že prvá a druhá strana sú tie isté topánky.
Tie prve sa mi pacia. Z tych, ktore tu niekto pridal v komentaroch sa mi napr.nepacia ani jedny 🤷♀️
@anonym_autor posledné..nekupuj si biele látkové vpredu iba kozu veľmi zle sa to čistí
@anonym_autor posledné..nekupuj si biele látkové vpredu iba kozu veľmi zle sa to čistí
@anonym_471eac hodíš do práčky a máš po starostiach. Mám asi 10 párov bielych tenisiek rôznych materiálov a všetky periem normálne v práčke.
No ale zbytočne sa snažíme poradiť. Autorka sa celý deň neozvala a predpokladám, že sa ani neozve.
Tie prve sa mi pacia. Z tych, ktore tu niekto pridal v komentaroch sa mi napr.nepacia ani jedny 🤷♀️
@anonym_29f0df však?tá baba má horší vkus ako autorka
@anonym_29f0df však?tá baba má horší vkus ako autorka
@anonym_7131f7 to neviem urcit. Kazdemu sa paci nieco ine. A je to v poradku. Mne sa nepacia. Inym sa mozu. Mne sa tie prve co dala autorka pacia.
No ale zbytočne sa snažíme poradiť. Autorka sa celý deň neozvala a predpokladám, že sa ani neozve.
@tilly áno, ale musíš mať bielu podosvu ja som mala modrú a zliezla mi farba.Na prvej fotke vidím ciernu
Na bežné nosenie som to myslela. Mám tie druhé, stvrte. Idem na cesty a môžem si zobrať len dve. Tie druhé nosím teraz. A tie štvrté sa mi celkom páčia, to som kupovala v rýchlosti, priateľovi sa páčili.
A preto rozmýšľam či si zobrať tieto dve alebo miesto týchto čiernych lebo sú skôr na zimu kúpiť iné. Alebo ich ešte vynosim teraz dosť?
A podľa mňa nie sú až také strašné. Ja som už videla aj o dosť skaredsie.
A ked sa pacia tebe, dobre sa ti v nich chodi, preco riesis co sa paci/nepaci cudzim anonymnym zenam?
Aj tieto sú všetky škaredé?
@anonym_autor pôsobia strašne "lacno" a nekvalitne, taký čínsky odpad na dve použitia, ale ak také nie sú, vyhovujú ti, tak asi prvé a druhé
@anonym_autor mne pripadajú skôr ako pánske, mne sa nepáčia, ale verím, že účel splnia.
@anonym_autor mne pripadajú skôr ako pánske, mne sa nepáčia, ale verím, že účel splnia.
@margotka17 no presne, práve som si všimla, že nie som jediná, ktorá ma taký dojem

Jedine tie posledné čierne sa mi páčia. Nie je toto moc môj štýl.