Ktoré termoprádlo je najteplejšie?
Obzeram si termopradlo, kolegyna mi odporucila 100% merino. Je to dobra volba? Chcem ho ako spodnu vrstvu na bezne prechadzky, lebo mne je stale zima. Alebo ma to bude pichat? Nasla som aj v kombinacii napr. s bambusom..
Poradte tie, co mate skusenosti. 🙂
Merino nepicha. Roky pouzivame cela rodina 100% merino od zn. Devold a spokojnost velka
@janocka dakujem. Idem kuk. Ona mi husky odporucala. Muz ma zase zajo..
@janocka dakujem. Idem kuk. Ona mi husky odporucala. Muz ma zase zajo..
@anonym_autor takto, niektorych ludi picha aj merino 🙂 zatial som nasla len jedno co mi nevadi. Takze treba skusit. Ale mam aj teplejsie merino napriklad od odlo ako merino. Kazdy si musi najst to svoje.
@anonym_autor za nás jednoznačne ZAJO. top značka, ja nosím merino celoročne, na šport, na bežné nosenie, mám 4 farby. mňa pichalo Husky.
@avanka vidis a ja zajo merino neznesiem. Picha ma. Je to podla mna velmi individualne. Resp zajo merino mam asi dva roky - mozno uz zmenili material a je lepsie. Podla mna treba skusat a hladat, co cloveku sadne.
@avanka vidis a ja zajo merino neznesiem. Picha ma. Je to podla mna velmi individualne. Resp zajo merino mam asi dva roky - mozno uz zmenili material a je lepsie. Podla mna treba skusat a hladat, co cloveku sadne.
@tinkavvv ja mám 3 tričká staršej výroby asi spred 4 rokov a 1 som si kúpila v lete a to sa mi zdá aj hrubšie, aj trvalo asi 5-6 praní, kým trošku zmäklo, ale teraz je to paráda.
áno, určite každému sadne niečo iné, ale ja som jednoznačne tím zajo. a so všetkým, bundy, nohavice, čiapky, spodné prádlo, tričká
Mám Zajo, môžem len odporučiť
@tinkavvv skusat.ved to nestoji 5korun🙈skusim, bude pichat, dam dalsich 70e na inu znacku? 🫤
Vsak vyskusas a ak bude pichat, vratis, vratia ti peniaze. Alebo ist do obchodu a poskusat rozne znacky.
@tinkavvv skusat.ved to nestoji 5korun🙈skusim, bude pichat, dam dalsich 70e na inu znacku? 🫤
@anonym_autor pozri si recenzie napr priamo pod ZAJO Merino. Tam ľudia píšu pravdu. Ja som si v lete, že kúpim husky, bolo vo výpredaji a fakt bolo brutálne nepohodlné. Ja mám Merino aj teraz na sebe, mohla by som im robiť reklamu, celý rok jazdím na bicykli do práce, turistika, doma, pod bundu aj cyklo výjazdy 100 a viac km. Keď sa spotis, rýchlo uschnes, tričko vôbec nesmrdi. A teraz máš výpredaje
@anonym_autor idealne je vyskusat. Napr. Devold bezne predavaju outoorove obchody, vyrabaju vlnene oblecenie uz vyse 100r. a merino desiatky rokov. Ja som detom odmalicka kupovala spodnu vrstvu tejto znacky a nikdy neprotestovali, ze picha. Pancuchy nosili do roka, potom v zime uz len merino spodky. Mame cela rodina viac merino triciek a nepichaju. Mam aj huby sveter nie merino a ten picha. Nepozrela som si zlozenie a ze picha som zistila az po odstraneni visaciek
Dakujem baby🙂🙂👌
Ja som ich uz vyskusala kopu, mna skrabu vsetky.
@anonym_autor Ja mám veľmi veľa merina tričiek s dlhým ruķávom zo Zajo.Tie sú moja srdcovka.Dve mám z decathlonu a tie sa mi zdaju o niečo horšie - nie také príjemné na tele ale neni sú zlé.Potom som mala jedno Zulu, ale to sa veľmi rýchlo vydralo pod pazuchou...
@zuzanaam Zajo termopradlo som kupila vlani synovi, vtedy 13 rocnemu, lebo potreboval dospleacku velksot a Devold bol drshy na to aby to nosil sezonu/dve. Nepicha ho, ale nie je take jemne ako Devold

Merino nepicha. Roky pouzivame cela rodina 100% merino od zn. Devold a spokojnost velka