Ktorú farbu kabelky zvoliť k čiernemu oblečeniu?
Ahojte, idem si urobiť radosť kabelkou. Mám doma čiernu a hnedú. Chcela by som ešte niečo farebnejšie, ale zároveň nie moc odvážne farby. Ktorú by ste si vybrali vy a prečo? Oblečenie morom väčšinou čierne, hnedé, modré...
Tu druhu. Pripadne skus pozriet bordovu
Tá zelená je za mňa škaredý odtieň, druhá je pekná, ale hnedá, tretia je taká neutrálna skôr k ženám čo nosia farebnejšie oblečenie, mne sa k tomu že nosíš tmavé hodí na oživenie najviac tá štvrtá.
@anonym_autor Druhá a posledná sú krásne…Keďže len jednu, tak tú poslednú by som si vybrala…
Ešte som zabudla, že aby sa hodila ku všetkému, taká neutrálna farba...
@anonym_autor k môjmu šatníku by sa hodila zelená, alebo hnedá. Mám rada jesenné farby. Skús si predstaviť, ktorá farba by sa viac hodila k tvojmu šatníku.
Tu zelenu v ziadnom pripade nie. Je to odtien, ktory sa velmi zle kombinuje. Skareda zelena.
Celkovo, co sem pridavas tie fotky, su take zvlastne odtiene…osobne by som si nevybrala ziadnu.
Bordova. To je taka doplnkova k uvedenym farbam (modra, hneda, cierna,…). Nie je kontrastna, ale ani uplne nie je nenapadna. Ale “nesvieti”. Skor sa tak nenapadne odlisuje od zvysku.
Alebo potom uplny kontrast k tvojim farbam. Nieco do zltooranzovej farby. Ak sa na to citis.
vsetky su dost hnusne. vyber si ine.
vsetky su dost hnusne. vyber si ine.
@anonym_ca8786 hnusne farby?
Nemaju nude farbu? To ide tiez k vsetkemu
@mk1111111111 majú ale to je na mňa moc svetlá
@mk1111111111 majú ale to je na mňa moc svetlá
@anonym_autor a preco mas vsetko tmave. Aj oblecenie, aj kabelky, ved nieco nove vloz do satnika
Ešte som zabudla, že aby sa hodila ku všetkému, taká neutrálna farba...
@anonym_autor skus to inak.
Kup si peknu, ale lacnu kabelku vo farbe, o akej rozmyslas. A skus, ci ju budes vediet zaradit. Ci budes mat chut a odvahu ju nosit.
Alebo ci budes mat chut k nej kombinovat veci (sako, kabat, sveter, topanky, satku, …)
Alebo radsej aj tak siahnes po svojej osvedcenej klasike.
@anonym_autor skus to inak.
Kup si peknu, ale lacnu kabelku vo farbe, o akej rozmyslas. A skus, ci ju budes vediet zaradit. Ci budes mat chut a odvahu ju nosit.
Alebo ci budes mat chut k nej kombinovat veci (sako, kabat, sveter, topanky, satku, …)
Alebo radsej aj tak siahnes po svojej osvedcenej klasike.
@moonlight1210 ďakujem, to je dobrý nápad
@anonym_autor a preco mas vsetko tmave. Aj oblecenie, aj kabelky, ved nieco nove vloz do satnika
@mk1111111111 cítim sa lepšie v takých farbách, najradšej mám ciernu
Z 4 tu 4tu🙂
@mk1111111111 cítim sa lepšie v takých farbách, najradšej mám ciernu
@anonym_autor k čiernej by som si vybrala tmavšie farby bordovú na oživenie, bledšie sú taký kontrast s prevažne čiernym outfitom.
K čiernej z týchto farieb jednoznačne bordovú - čo si pridala ako poslednú.
ešte furt neviem koľko stoja tie kabelky 😏
@biba_18 cez sto eur, prečo?
Chápem, že nie každému sa musia páčiť...
@anonym_autor lebo napr. tá tretia sivozelená je za tú cenu úplne zlá, hlavne ak by si ju chcela nosiť k čiernym veciam. potom som za tú bordovú…
@anonym_autor lebo napr. tá tretia sivozelená je za tú cenu úplne zlá, hlavne ak by si ju chcela nosiť k čiernym veciam. potom som za tú bordovú…
@biba_18 ďakujem, mne sa páči aj tá bordová... Len ešte dom nemala nikdy takú výraznú farbu...teda na moje pomery výraznú...
@biba_18 ďakujem, mne sa páči aj tá bordová... Len ešte dom nemala nikdy takú výraznú farbu...teda na moje pomery výraznú...
@anonym_autor ak Ti mozem poradit, tak si kup nejaku lacnejsiu kabelku, vobec nemusi byt kozena za stovky EUR. V tej farbe, ktora by sa Ti pacila a skus ju chvilku ponosit, ci sa s tym dokazes vobec zzit, ci to nebude pre teba velmi vyrazne. Ak nie si zvyknuta nosit farby, tak by bola skoda utratit vela penazi za nieco, co Ti bude stat v skrini, lebo sa nebudes citit komfortne.
@anonym_autor ak Ti mozem poradit, tak si kup nejaku lacnejsiu kabelku, vobec nemusi byt kozena za stovky EUR. V tej farbe, ktora by sa Ti pacila a skus ju chvilku ponosit, ci sa s tym dokazes vobec zzit, ci to nebude pre teba velmi vyrazne. Ak nie si zvyknuta nosit farby, tak by bola skoda utratit vela penazi za nieco, co Ti bude stat v skrini, lebo sa nebudes citit komfortne.
@muchotrafka298 ďakujem, vyskúšam 💗
K čiernemu oblečeniu hocijakú farbu ale ja som najčastejšie pouzila béžovú kabelku

Ja som najviac naklonená tej zelenej alebo konakovej. Nemusíte riešiť tvar, viem že nie každému sa musí pacit, len farbu sa rozhodujem