Kupujete si kabelky od Dajany Rodriguez?
Ahojte
Zo zvedavosti - kupuje si ozaj niekto kabelky od DR?
Ja osobne to vnimam len ako bublinu na socialnych sietach, este su aj nevkusne. Za tie peniaze clovek vie kupit peknu kvalitnu a znackovu kabelku. Mate niektora od nej kabelku? Vyvedte ma z omylu ak splietam, ale mam o nich nizku mienku.
Mne osobne sa paci presne jeden kus 🙂 viem si predstavit, ze ten by som si kupila ale ako pises a to bez urazky jej tvorby a tych, ktorym sa paci. Za menej penazi sa da kupit viacej muziky a kedze kabelky nie su nieco, na com ulietavam, tak sa mi nechce dat za nu relativne vela penazi.
Ja mám iba 3 kabelky a všetky sú DR, a veľa žien mi ich pochválilo 🤷 poslednú som dostala minulý rok, a posielali sme ju na reklamáciu, poslali ďalšiu ale tiež nie je úplne ok, neviem, či to mali problém iba s tou kolekciou, alebo prešli z kvality na kvantitu ... Ale tie staršie používam pravidelne a vyzerajú ako nové.
ja nie, mne sa mozno par aj paci, ale nepresvedcia ma cenou ani nicim inym. Za 200EUR chcem nieco viac ako kabelu ako z hocikade inakade, len za ot ze je to hit na sietach... alebo neviem.. no... proste nie.. velmi sa mi podobaju tie basic kabelky na ine znacky a rozne kvetinky a vzory ja rada nemam, tym padom kupim ine, lacnejsie. A po tom ako vybuchlo viacero znaicek, ze je to cinsky dovoz za par eur, nepresvedcia ma ze pri takychto "trendy" veciach to nie je lacna pasova vyroba, za drahy peniaz.
Ja z času na čas pozriem jej stránku...Mne je sympatická jej tvrdá práca a pokrok, ktorý spravila. Pamätám si, ešte keď začínala , kabelky ponúkala aj na Sashe. Žiaľ ,je to úplne mimo môjho štýlu a vkusu. Mám rada nadčasové, jednoduché veci. A nevadila by mi ani tá cena... Bližšie štýlom mi je možno Ammyla.... Aj keď kvalitu posúdiť neviem . Ja mám pár kožených kabeliek vyhliadnutých na Sashe a stále váham 😀
Nie.Ja chcem originál,nie niečo,čo dostane zadarmo každá "influencerka"
Zjavne to už nikto nekupuje,keď im to rozdáva vo veľkom.......
Nie, lebo kožené veci zo zásady nekupujem - nechcem podporovať tento krutý priemysel voči zvieratám.

@anonym_autor pamätám si tie kabelky, ešte keď len začínala. Nikdy sa mi nepáčili, a ešte koľko za ne pýta. 🙄 komu sa však páčia, nech si kúpi aj 2 kusy