Máte niekto skúsenosti s LeloJeans?
Mate uz niekto LeloJeans? Dnes som objednala dvoje, tak ze ci ich uz niekto ma a vie napísať ake su 😉.
No sesternica mala a veru lacné neboli a veľkosť nesadla.... Tak ich dala chudšej kamoške. Od veľkosti M mali dosť ďaleko .Pre pevné tipy žien skôr nevhodné , moc obopína postavu .
A to sú aké??
@anonym_0e9770 pozri na stranke, mne pripominaju elasticke rifle, ktoré kupujem dcere v HM vzdy som chcela aby take urobili aj pre nas, no mam dvoje objednané som zvedavá, ked tak ich vratim...
No sesternica mala a veru lacné neboli a veľkosť nesadla.... Tak ich dala chudšej kamoške. Od veľkosti M mali dosť ďaleko .Pre pevné tipy žien skôr nevhodné , moc obopína postavu .
@anonym_52c282 a urcite to mala tu novinku? Lelojeans? Lebo ich dzinsy som mala a teda boli otrasné, ale toto su elasticke rifle, ako riflove leginy... Ja prave ziadne rifle nemozem, lebo som typ jablko a vsetko ma tlaci na bruchu, mam kratky trup a teda ani vysoky sed nieje nic pre mna...
A to sú aké??
@anonym_0e9770 ved pozri na stranke, je to novinka
@anonym_52c282 a urcite to mala tu novinku? Lelojeans? Lebo ich dzinsy som mala a teda boli otrasné, ale toto su elasticke rifle, ako riflove leginy... Ja prave ziadne rifle nemozem, lebo som typ jablko a vsetko ma tlaci na bruchu, mam kratky trup a teda ani vysoky sed nieje nic pre mna...
@nostres no vôbec jej nesadli...ale našťastie nieje problém ich vrátiť Veď uvidíš ako Ti sadnú.
@anonym_0e9770 ved pozri na stranke, je to novinka
@nostres no to je super,že je to novinka,ale najprv by som tomusela poznať.no už som to vygooglila
Baby tak nesadli mi, budem ich predávať. Velkost xl jedny su skinny a druhe bootcut.

A to sú aké??