icon

Máte niekto skúsenosti s LeloJeans?

nostres
24. júl 2026

Mate uz niekto LeloJeans? Dnes som objednala dvoje, tak ze ci ich uz niekto ma a vie napísať ake su 😉.

anonym_0e9770
24. júl 2026

A to sú aké??

anonym_53dee6
24. júl 2026

@nostres co to je?

anonym_52c282
25. júl 2026

No sesternica mala a veru lacné neboli a veľkosť nesadla.... Tak ich dala chudšej kamoške. Od veľkosti M mali dosť ďaleko .Pre pevné tipy žien skôr nevhodné , moc obopína postavu .

nostres
autor
25. júl 2026
@anonym_0e9770

A to sú aké??

@anonym_0e9770 pozri na stranke, mne pripominaju elasticke rifle, ktoré kupujem dcere v HM vzdy som chcela aby take urobili aj pre nas, no mam dvoje objednané som zvedavá, ked tak ich vratim...

nostres
autor
25. júl 2026
@anonym_52c282

No sesternica mala a veru lacné neboli a veľkosť nesadla.... Tak ich dala chudšej kamoške. Od veľkosti M mali dosť ďaleko .Pre pevné tipy žien skôr nevhodné , moc obopína postavu .

@anonym_52c282 a urcite to mala tu novinku? Lelojeans? Lebo ich dzinsy som mala a teda boli otrasné, ale toto su elasticke rifle, ako riflove leginy... Ja prave ziadne rifle nemozem, lebo som typ jablko a vsetko ma tlaci na bruchu, mam kratky trup a teda ani vysoky sed nieje nic pre mna...

nostres
autor
25. júl 2026
@anonym_0e9770

A to sú aké??

@anonym_0e9770 ved pozri na stranke, je to novinka

anonym_52c282
26. júl 2026
@nostres

@anonym_52c282 a urcite to mala tu novinku? Lelojeans? Lebo ich dzinsy som mala a teda boli otrasné, ale toto su elasticke rifle, ako riflove leginy... Ja prave ziadne rifle nemozem, lebo som typ jablko a vsetko ma tlaci na bruchu, mam kratky trup a teda ani vysoky sed nieje nic pre mna...

@nostres no vôbec jej nesadli...ale našťastie nieje problém ich vrátiť Veď uvidíš ako Ti sadnú.

anonym_0e9770
26. júl 2026
@nostres

@anonym_0e9770 ved pozri na stranke, je to novinka

@nostres no to je super,že je to novinka,ale najprv by som tomusela poznať.no už som to vygooglila

nostres
autor
30. júl 2026

Baby tak nesadli mi, budem ich predávať. Velkost xl jedny su skinny a druhe bootcut.