icon

Máte skúsenosti so zvonovými legínami z H&M?

17. máj 2026

Baby nemáte niektorá tieto legíny z HM? Je to model Softmove Flared. Bohužiaľ u nás na predajni ich vôbec nemajú, dajú sa len objednať. Chcela by som skúsiť tento strih miesto klasických celoobtiahnutých a zaujímalo by ma aké sú dĺžkovo, hlavne veľkosť S, aby som ich neťahala po zemi + aká je kvalita.
Dikičko.

Máte skúsenosti so zvonovými legínami z H&M?
anonym_d90a76
17. máj 2026

kúpila som dcére, len nie z tejto predajne. ukážu peknú postavu, omnoho lepšiu ako obtiahnuté - klasické legíny. a to je dcéra buchta.
strih super. doporučujem.

autor
17. máj 2026
@anonym_d90a76

kúpila som dcére, len nie z tejto predajne. ukážu peknú postavu, omnoho lepšiu ako obtiahnuté - klasické legíny. a to je dcéra buchta.
strih super. doporučujem.

@anonym_d90a76 a jej výška a veľkosť?

autor
17. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_d90a76 a jej výška a veľkosť?

@anonym_autor myslím veľkosť legín.

stan_ka20
17. máj 2026

Mám ich, 168cm, 66kg, veľkosť S. Na zadku a stehnách sú obtiahnuté ako klasické legíny, od kolien dole sa rozširujú a pekne predĺžujú nohy. Dĺžku mám tak akurat, keď mám tenisky tak ich neťahám po zemi. Materiál je prekvapivo výborný, nečakala som od HMka takúto kvalitu. A ako som skúsila tento strih, iny nechcem 😀

autor
Včera o 05:17
@stan_ka20

Mám ich, 168cm, 66kg, veľkosť S. Na zadku a stehnách sú obtiahnuté ako klasické legíny, od kolien dole sa rozširujú a pekne predĺžujú nohy. Dĺžku mám tak akurat, keď mám tenisky tak ich neťahám po zemi. Materiál je prekvapivo výborný, nečakala som od HMka takúto kvalitu. A ako som skúsila tento strih, iny nechcem 😀

@stan_ka20 Vďaka 😉