Môže 40-ročná žena po piatich rokoch dojčenia nosiť tielko bez podprsenky?
Zeny, 40+, ktore ste kojili, mam 80B kosik, mozem si dovolit nosit tricka na ramienka bez podprsenky? Chuda som.. len neviem si zvyknut, ze mi trcia bradavky. Ale u inych to vidim.. mozem si to dovolit aj ja mimo dom? 😅😁💖🌸
@anonym_fe8655 ty (alebo vlastne ktokolvek) sa obliekas tak aby sa na teba divali s obdivom a chticom alebo tak aby si sa citila pohodlne?
@anonym_b9b469 Obliekam sa hlavne tak, aby sa nikto nemusel v mojej prítomnosti hanbiť a odvracať zrak. Po obdive a chtičí túži zrejme autorka tejto témy. A som si istá, že záujme vulgárnych alkoholikov a podobný druh mužov pod úroveň, nikoho iného.
@anonym_autor ked som dojcila, tak som bradavky neriesila. Ale teraz mi to vadi ked to vidno. Nemam rada tlaciace podprsenky, najradsej mam sportove. V zime neriesim, ale v lete pozeram, co na seba davam 🤭
Podľa mňa je to otras, bez ohľadu na to či má človek 20, 30, 40 a podobne, keď už tak existujú nálepky na bradavky, aj tak by som nechodila tak
@anonym_2c5810 ak má žena obvod 80, tak chuda fakt nie je.
Ale na druhej strane, ak sa cíti nepohodlne v podprsenke je dosť možné, že nosi nesprávnu veľkosť...
@anonym_e508b1 obvod 80 je obvod pod prsami, na rebrach. Obvod 80 nie je o sadle, ale o stavbe tela, aj zena, ktorej nahmatas kazde rebro moze mat obvod 80 a velkost kosikov B nie su velke prsia, od nich mensie su len A
@anonym_autor nos to, v com sa dobre citis. Nazory ostatnych ta trapit nemusia
Nie nie
Je to fakt hrozné
To už ani na podprsenku ženy nemajú?
Nosit mozes co chces 🙂 mne osobne je neprijemne rozpravat sa s niekym a bradavka mi ide oko vypichnut ale ked je s tym da druha strana okej, vlastne mi to moze byt jedno.
@anonym_e508b1 obvod 80 je obvod pod prsami, na rebrach. Obvod 80 nie je o sadle, ale o stavbe tela, aj zena, ktorej nahmatas kazde rebro moze mat obvod 80 a velkost kosikov B nie su velke prsia, od nich mensie su len A
@anonym_1e3f38 Ale teda ten hrudny kos ma potom ako muz 😁.. podla mna stihla zena, ako niekto tu pisal - s konfekcnou velkostou 34 nemoze mat obvod pod prsiami 80 - ale okolo 70.
@weronika171717 to je naozaj nepríjemný komentár a je to smutné ak sa ty bez podprsenky cítiš takto. Ešte horšie ak sa na ženy, ktoré si všimneš, že nemajú podprsenku takto dívaš :/
@nikelca ja sa cítim dobre bez podprsenky doma, ale nie na verejnosti. Veď si ženy nemusia dávať podprsenky s kosticami, pokiaľ ide o zdravie pŕs. Ale ukazovať bradavky je nechutné.
Dúfam,že si sa nerozhodla ísť bez a nebola si to ty s tými psími ušami v bielych ľanových šatách,čo som dnes videla🤔
mam 45 a nenosim podprdu .. chlapy chodia nonstop polobahy .. ak ti vadia bradavky -si ich prelep ... ale mne je celkovo jedno co si kto mysli ... si nebudem kozenky v teple zaparovat
Ja tiez vybehnem hocikedy bez podprdy. Do prace nie, ale vonku v pohode, citim sa tak pohodlne a je mi jedno, co si kto o mne mysli
Mám v práci kolegyňu, ma po 50tke a dnes mala šaty bez podprsenky, vyzerala veľmi lacno, prsia rozlietane, rozmýšľam koľko musí mať žena sebavedomia sa takto vedome zhovadit, a byť s tým v pohode
@anonym_autor poviem za seba. Necitila by som sa komfortne. Taký "výhľad" by mal patriť len manželovi.
@anonym_autor ja mam malé A a ano chodim bez a presvitaju mi bradavky ale cítim sa fajn 🙂 segra podobne,ale tá nosí podprdu aj doma
@anonym_1e3f38 Ale teda ten hrudny kos ma potom ako muz 😁.. podla mna stihla zena, ako niekto tu pisal - s konfekcnou velkostou 34 nemoze mat obvod pod prsiami 80 - ale okolo 70.
@dadis ja mam 180cm a 60 kg a nosim 85B, nepridem si ako ,,muz,, velka ani tucna😄
Mam 41, tiez 2 deti/ 5 rokov kojenia a som celkom happy, ze si to este mozem dovolit ist v braletke a tie prsia drzia tvar. Ako mladsia som bez podprsenky nechodila, teraz si to uzivam kym sa da a vyzera to OK, vravim si lepsie to uz nebude 😄 Samozrejme nie do prace, len volnom case a navrch si davam nejake volne kimono. Nosim 75 B/C (ale venujem sa vzdusnej akrobacii, mam pevnu hornu cast tela).
mam 43 rokov, v tom hice som isla v tielku bez podprsenky, muz si uzival ako na mna cumeli ini muzi, tiez mi vidno bradavky, vacsinou nosim podprsenku, na dovolenke som nenosila a kym nebude pod 40 stupnov nosit nebudem
Ja sa necítim dobre bez podprsenky. Nosím občas športové bez kostíc a som veľmi spokojná. Oveľa lepšie ako bežná podprsenka.
@anonym_2c5810 ak má žena obvod 80, tak chuda fakt nie je.
Ale na druhej strane, ak sa cíti nepohodlne v podprsenke je dosť možné, že nosi nesprávnu veľkosť...
@anonym_e508b1 preboha, zase tieto anorekticke nazory...🙄
Co by som dala za male prsia. Tie velke musim, ci chcem, ci nechcem, vpratat do podprsenky a veruze, aj v tychto horucavach je to lepsie nez bez nej.
Ale to sama musis zhodnotit, ako to vyzera, lebo vsak B su dost male, ale zas ako su pevne. Bradavky sa daju "schovat"...
Nie nie
Je to fakt hrozné
To už ani na podprsenku ženy nemajú?
@anonym_fddd0c no ja kupujem len za 50 eur plus, potrebujem ich dost kusov, najma, ked je takto horuco. Ale to je velkostou, potrebujem perfektny strih, nech sa mi nevylievaju a zaroven viem v tom dychat. Je to veda a umenie a nieco kvalitna podprsenka aj stoji. Ale podla mna to tu nie je o tom, ze by nemali na podprsenku 😅.

@anonym_be10fc chapes co znamena to cislo 80? asi nie...
@cyberk ale chápem😀..myslela som, že si prehliadla/prehliadol to "B"..snáď mi dokážeš odpustiť 😀