icon

Najlepšie univerzálne farby kabeliek

21. jan 2026

Ake sú podľa vás univerzalne farby kabeliek, ktoré sa hodia ku všetkému? Mám čiernu, hnedu a ešte chcem kúpiť jednu. Rozmýšľam nad konakovou. Obliekam sa nenápadne, tmavé a neutrálne farby.

titla
21. jan 2026

Taupe, pripadne bezova, na leto aj pudrovo ruzova

anonym_450c4d
21. jan 2026

@anonym_autor béžová, piesková (sand)

marsmykkok
21. jan 2026

Za mňa farba camel, možno aj tá farba roka 2026 cloud dancer aj s nejakými detailami v hnedej alebo čiernej farbe mi stále za úvahu.

autor
21. jan 2026
@marsmykkok

Za mňa farba camel, možno aj tá farba roka 2026 cloud dancer aj s nejakými detailami v hnedej alebo čiernej farbe mi stále za úvahu.

@marsmykkok no tá je pekná, nie je taká výrazná ako konakova...trošku tmavšia

anonym_f42467
21. jan 2026

Za mna konakova. Ak mas zvacsa tmave oblecenie, bleda kabelka ti bude asi naprd. Ja by som aj nad maroon, bordovou rozmyslala, troska ozivenia

Ja teda najcastejsie vytahujem prave tie konakove kabelky, castejsie ako cierne. Ale ak uz mas hnedu…

autor
21. jan 2026
@anonym_f42467

Za mna konakova. Ak mas zvacsa tmave oblecenie, bleda kabelka ti bude asi naprd. Ja by som aj nad maroon, bordovou rozmyslala, troska ozivenia

Ja teda najcastejsie vytahujem prave tie konakove kabelky, castejsie ako cierne. Ale ak uz mas hnedu…

@anonym_f42467 bledú veru nechcem. Tiež som rozmýšľala nad bordovou...a nad tou konakovou. Neviem sa rozhodnúť, ktorá je taká univerzálna z dlhodobého hľadiska.. aby moc nakricala...

biba_18
21. jan 2026

červenobordová, tmavá vínová

autor
21. jan 2026
@biba_18

červenobordová, tmavá vínová

@biba_18 a nebude moc kričať keď nemám nič iné v takej farbe? Väčšinou nosím čierne, olivovom zelené, tmavomodré oblecenie

biba_18
21. jan 2026

@anonym_autor pokiaľ to bude tlmená farba tak nebude…
vinovočervená je pekná aj k olivovej, pekne ju dopĺňa…

biba_18
21. jan 2026

a aj tmavozelená ak máš priestor na 2 kabelky…

ninusa221
21. jan 2026

@anonym_autor ja mám väčšinou také obľúbené: biela, čierna, hnedá.