Nosíte ešte skinny jeansy alebo uprednostňujete iný strih?
Diskusia na odreagovanie. Aké nosíte nohavice ? Alebo rifle. Aký strih a odkiaľ kupujete ? Nosíte ešte skinny ?
Ja som ani nikdy nenosila
Už nie. Väčšinou wide.
ano, mam 180 cm, 80kg a netuzim vyzerat ako vojnovy kriznik Potemkin v nejakych sirokych bareloch.
Rifle mám skinny a bootcut väčšinou, nohavice aj rovné a široké, z každého rožku trošku a záleží od zvyšku outfitu, mám bežnú konfekčnú postavu, takže nemám problém
Nosim, lebo ich mam dost, nebudem menit, ked su este nositelne
Rifle mam len dvoje - skinny nemam kde ich vynosit, do prace nosim sukne, saty alebo kancelarske nohavice a ked mam volno najradsej mam leginy alebo teplaky alebo si dam na seba kancelarske zalezi od situacie. Rifle pre mna nie su velmi pohodlne, mam jednoducho rada maksie nohavice, dokonca ani kratasy nenosim riflove, mam len jedny a moje najoblubenejsie na leto su kozenkove, volne, lahke -daju sa zladit takmer na kazdu prilezitost.
@anonym_autor ja mam aj siroke, aj skinny. Skinny uz nosim pomenej, vacsinou ked si davam sirsi alebo dlhsi vrch, aby som nevyzerala ako vreco
len skinny
Mam rozne nohavice - mam skinny, mam baggy, mam klasicke rovne oblekove, aj leginy - nosim cokolvek co sa mi paci a viem skombinovat s topankami a vrchmi. A hlavne - citim sa v tom dobre.
Jasné, hlavne z praktického hľadiska, džíny nenosím v lete ked je 40 stupňov, ale v zime a do čižiem alebo celých topánok alebo prípadne gumákov sú skinny najpraktickejšie.
Nosím iba skinny alebo zvonove, no nesmú byt velke zvony . Mam rada na sebe obtiahnute nohavice minimálne po kolená. Nemam rada, ked su mi nohavice volne, citim sa vtedy akoby som trafila zlu veľkosť 😁
Mám aj jedny široké, ale primárne nosím skinny. Mne to sedí a hlavne mám 34 rokov. Necítim potrebu držať krok s módou teenagerov.
@anonym_autor ja (27) nosim iba skinny jeans. Uz od zakladky. Milujem ich a neriesim módu.
Ja nosím skinny, ale aj rozšírené, aj voľné. Nemám rada mom fit rifle a čo na seba nenavleciem, lebo podľa mňa je to hrôza hrôz, sú barrels.
Nosim skinny a rovne rifle. Tie plandajuce velke plachty sa mi nepacia.
ja skinny alebo rovne ale tesnejsie nohavice, ak nemozem skinny, tak si dam radsej elegantne nohavice riadne rovne a k tomu top. Odjakziva neznasam plantajuce nohavice, skinny nosim fakt fakt od mlada... este zvonove nohavice ako tak keeedysi som nosila, potom mi vadilo, ze ak maju byt dlhe riadne tak su v kuse spinave na spodku :D neriesim modu, ci v tom mam velku rit, ci som na to nizka, tucna, je mi to fuk. mam par nohavic sirokych, dokonca rifiel lebo vsak moda.. stoja v skrini, radsej pojdem v teplakoch ako v tamtom....
Nosím aj skinny aj voľné. Záleží od toho kam idem a co mam oblečené ako zvyšok. K dlhej veste mi viac pasujú skinny nech nie som ako vo vreci
uz nie- postava by bolo ..ale pokozka je neaka citliva aneznesiem nic obtiahnute ... preto volim volnejsie strihy nohavic a aj rifle podobne ..
@anonym_autor skinny som nikdy nekupovala, nenosila. Nosim a kupujem stale pohodlne a rovne rifle...ziadne obtiahnute, ani ziadne siroke ako teraz letia, ani 7/8 po clenky. 20r take nosim a ine ani nechcem.
Mam vela skkiny. Mam aj siroke hrubsie aj tensie . Skiny nosim jesen zima hlavne a ked prsi snezi siroke by som mala hnet mokre.
Nosim take, ake najdem na postavu … potrebujem extra dlhe…. V lete mam rada volnejsie a v zime skiny aby som ich zapla do cizmy a nemala mokre spodky ked prsi a snezi … a mam rada dlhe svetre a k tomu pasuju viac skinny … a okrem toho je mi uplne jedno co je v mode… ja sa musim citit dobre
@anonym_autor nosim aj skinny, kedze mam aj dlhe jesenne a zimne kabaty a k tomu siroke nevyzeraju dobre. Dalej mam mom strih, ten je super a aj siroke a najnovsie aj barell , to podla mna vyzera super, ked sa to dobre skombinuje
@anonym_autor navzdy budem nosit len skinny... pretoze v sirokych strihoch s mojou postavou vyzeram o x kil vacsia ...
Nosím len skinny. Tiež mi voľné strihy pridávajú kilá a môže si hovoriť kto chce čo chce
@anonym_autor nosím ich do čižiem, keď je člapkanica. Inak nosím momfit - ale najradšej mám aj tak šaty a voľné mäkké nohavice.
@anonym_autor Mám kúpené jedny skinny, ale musím do nich schudnúť 3-4kg…Inak milujem mom fit…Alebo rovné…

Ano, nosím, a je mi jedno, či sú v móde, či nie, cítim sa v nich dobre.