icon

Nosíte v lete šaty alebo zimné veci kvôli klimatizácii ?

Včera o 18:32

Nosite v lete saty alebo celkovo letne veci? Vsade klimatizacia, zima ako v mraznicke, v MHD, praci, nakupnych centrach, hoteloch. Rozmyslam, co si mam kupit na leto, ale asi nic, asi budem nosit zimne veci.🤣 aspon usetrim...

anonym_68d86d
Včera o 18:33

Nosim, nikde som sa este ako v mraznicke necitila a to som bola na vstekych spenutych miestach.

akinom0077
Včera o 18:33

@anonym_autor nosim saty, kratasy, klimu nepustam v aute, a doma nemam ani nechcem. V obchode - par minut prezijem, v restauraci idem von na slnko.

anonym_7ae628
Včera o 18:34

Nosím 🙂

nikoletta1712
Včera o 18:36

@anonym_autor Nie, nepristane mi to…

anonym_5d7b74
Včera o 18:43

@anonym_autor nie nenosím , mám otrasné hrubé nohy a tiež mi je všade zima 😀 vo vyklímovaných priestoroch
Snažím sa nosiť dlhé šaty a trištvrťové komplety z ľanu, krajky a podobne

vilma7
Včera o 18:45

Nie. Nenosim šaty vôbec. Išla son raz do Dubaja a samé minisukne. Nakoniec som nosila celý týžden jedny dlhé nohavice ktoré som mala sebou, bo všade klima...a bola som chorá ako ešte nikdy.

anonym_5d7b74
Včera o 18:47
@vilma7

Nie. Nenosim šaty vôbec. Išla son raz do Dubaja a samé minisukne. Nakoniec som nosila celý týžden jedny dlhé nohavice ktoré som mala sebou, bo všade klima...a bola som chorá ako ešte nikdy.

@vilma7 to ti verím, svokra spomínala , že cestujú, ale to čo bolo v Dubaji ešte nezažila, že totálna ladáreň, ešte aj zastávky tak vyklimované, že jej zuby drkotali

sisska96
Včera o 18:47

Áno. Mne všade je teplo

obrazkova
Včera o 18:55

@anonym_autor áno, som milovníčkou dievčenských strihov- áčkových šiat a sukien. Teraz sú dosť moderné aj mušelinové komplety- nohavice+košeľa...v každom obchode to maju.
Klíma nebude mať šancu ⚡

lanka999
Včera o 18:57

jasne ze ano v lete je hic 😀

anonym_552d6f
Včera o 18:58

Nosim saty takmer celorocne.

anonym_bc876e
Včera o 18:58

@anonym_autor nosim, my 40+ sme zvyknute na navaly

anonym_8d5164
Včera o 18:59

Od jari do jesene len šaty, sem tam sukne, minimum letne nohavice.

marca12
Včera o 19:17

Ano,nosim saty a letne veci. V byvalej praci sme mali klimu a mala som v praci sveter a deku. Deku som prehodila na nohy a sveter na plecia. V obchode vydrzim. Ja by som sa uvarila v lete v nohaviciach a svetri.

muchotrafka298
Včera o 19:21

V lete nosim na 90 % letne saty alebo overaly.Sukne menej, ale najdu sa. Nepride mi nikde zima a to pracujem v klimatizovanom priestore s nastavenim chladenim/kurenim a nie su tam otvaratelne okna.

anonym_c0d388
Včera o 19:35

Ty asi nebudeš z Košíc však? Tu za mesiac stretnem možno 2 klimatizované autobusy 🤣🤣 a to jazdím veľmi veľa.. Nosím šaty ale vďaka tej zime v obchodoch tam trávim minimum času a neminiem veľa peňazí. Neznášam klímu. Pre zdravie je úplne nevhodná a ľudia čo ju používajú ci už v práci alebo niekde kde je viac ludi väčšinou neberú ohľad na druhých. Rozdiel by mal byť 5 stupňov a nie taký že ťa ovali akoby si facku dostala

ivicatolic
Včera o 19:38

@anonym_autor presne.... dáme kožuchy 😀😆😀😆👍👍

a0
Včera o 19:53

Celé leto nosím len šaty a sukne - mimo športu.

majka2959
Včera o 20:12

@anonym_autor Kvôli klimatizácií pri cestovaní mám vždy so sebou tenký sveter.

anonym_f4d072
Včera o 20:22

Nosim saty a zvycajne nosim v kabelke aj nejaky tenky sveter, ktory si hodim na seba ked vojdem do nejakych obchodv kde maju airko na plne gule pustene alebo teda v robote mam cez stolicku prehodeny tenky sveter, ked by bolo treba.

bielasovicka
Včera o 20:56

Ja nosím, ale len v lete.

anonym_db13d5
Včera o 21:31

@anonym_autor šaty mám aj ich nosím. V práci nemám klímu, v práci nemám klímu, u nás MHD nechodi, po hoteloch nechodím, do obchodu 2-3x za mesiac a ani tam sa nezašívam pri chladiacom pulte. Celkovo nechápem o čom melieš

biba_18
Včera o 21:47

vrátila som sa z krátkej dovolenky za hranicami. som chorá ako pes, všade klima a keď nie klima tak prievan, otrasné niečo. nepomohol ani sveter. úplne šialene mám chytené dutiny…

andreatytler
Dnes o 03:56

@anonym_autor Normalne nohavice a sako ako v zime a este mam v praci aj ohrievac. Ani poriadne neviem ze je leto. Sialena tato klima.

pr85
Dnes o 04:22

@anonym_autor Len letné veci a vždy sa v kancli chytím so ženami, ktorým je zima, keď je poistená klíma. Ja mám nohavice a košeľu s dlhým rukávom a je mi teplo. Ony si tam prídu v satockách a suknickach, ktoré viac odhaľujú, ako zahaľujú a je im zima, keď ide klíma. Tak nech si teplejšie oblečú alebo, keď im je zima, nech si dajú deku. Parit sa v presklenom office s vypnutie klimou nie je fakt sláva.

alex_v
Dnes o 05:32

Do práce chodím v "zimných" veciach, lebo klíma v kancelárii aj v buse. Inak v letných. V obchode vydržím, predsa len to nie je ako osem hodín v práci, v hoteli si vieme klímu vypnúť. Doma nemáme.

anonym_a72e59
Dnes o 07:05

@anonym_autor u nás na SK mi to nejako hrozivo nepríde, v obchode vydržím, MHD necestujem, ale v našom meste neviem, či autobusy sú nejako moc vyklímované, keď náhodou cestujem vlakom, beriem si sveter, alebo takú veľkú tenkú a zároveň teplú šatku. No keď som bola v Amerike, to bola hrôza. Iní sedeli v reštaurácii v minišatách, ja v deke. V hoteli som sa klepala od zimy pod paplónom, lebo sestra tam žije dlho, je zvyknutá na zimu a nedovolila mi vypnúť klímu. Aj v lietadle ja som bola asi najviac zababušená