icon

Oblečenie na oslavu, keď ešte dojčím

Včera o 15:47

Ahojte mamičky, som mamou len krátko a ideme mať krstiny malej a teda rozmýšľam že čo si vlastne obliecť. Samozrejme v skrini by bolo toho veľa lenže nič s čím by som mohla dojčiť bez toho aby som sa nemusela vyzliecť. Kde ste nakupovali oblečenie? Ako naschval neviem nič na gombíky čo by bolo schopne nájsť a väčšinou tie šaty čo aj sú na dojčenie tak to mi príde take športové skôr. Ďakujem.

anonym_a9a3e1
Včera o 15:50

Mala som blúzku na špagetové ramienka a nohavice z nextu.

luckajozko21
Včera o 16:16

zavinovacie saty (netehotenske) z HMka
Koselove saty z manga a reserved -> pod tym dojciace tielko z HMka lebo bola zima/jar

Tak ci tak som vzdy isla niekde 'do sukromia' a kojila tam. Takze kupovat kvoli tomu special saty sa mi nechcelo lebo vsetky co som nasla boli strasne skarede :D. Nikdy by som si to uz nemala kam obliect.

elzena2
Včera o 16:18

Mexy.sk

anonym_54265f
Včera o 16:32

Dá sa to riešiť aj elastickym tielkom pod oblečenie. Tielko natiahnes z zhora a tričko oblečené na vrchu zas z dola. Odporúčam ti nákupit si par topov s krížením na prsiach, väčším výstrihom. Budeš mať problem stále. Ak už nevies nič nájsť, odoberies sa počas hostiny nakŕmiť mimo hostí... 20 minút budeš mimo, dieťa neje zase každú hodinu.

anonym_4be46e
Včera o 16:59

Objednaj saty na dojcenie https://www.zalando.sk/anna-field-mama-svetriko... alebo tricko na dojcenie a k nemu si daj suknu zo satnika.

svetlonos
Včera o 19:10

@anonym_autor
ak chces, skus de stranku mamarela, maju krasne saty.

euka210
Včera o 19:10

@anonym_autor nikdy som nemala saty, bola som rada, ze som do niecoho vosla 😁...sukna/nohavice a bluzka...no problem.

saxana000
Včera o 20:21

Idelane su saty s prekladanym vystrihom ja take nosim bezne a veru zisli sa mi aj pocas dojcenia.velmi prakticke. Ak nemas pozri v skrini nohavice a bluzku rormalne rozopnes alebo vyhrnies prehodis plienku a neriesis.

elz1920
Včera o 20:40

Boli sme raz obzerať miestnosť na oslavu a zrovna tam mali krstiny. Napriek tomu, že to bolo za dverami, pokoj tam nebol, lebo tam bola zároveň ďalšia oslava, cez dvere sa chodilo na WC z celej reštiky a cez ďalšie von fajčiť. V tom prievane v zime mamina dojčila malinké bábätko. Až mi zle bolo aj za ňu.

Takže zváž, ako to máte riešené vy, či aj nejaký sveter netreba prehodiť.

maryetta
Včera o 20:59

Raz som mala suknu a koselu. Porom zas saty 🙂 raz na gombiky 🙂 naposledy sifonove s v-vystrihom. Je toho dost. Len si treba nast ozaj to co ti vyhovuje.