icon

Oblečenie na pohovor na pozíciu recepčnej do luxusného hotela

9. feb 2026

Čo je vhodnejšie :
1.tmavomodré šaty v dĺžke po kolená plus čierne semišové čižmy nad kolená
2. Svetlá blúzka a čierne nohavice
3. Béžový pulóver a čierne nohavice
4. Tmavomodrá blúzka so vzorom a čierne nohavice

anonym_3b59bb
•
9. feb 2026

Z opisu 2. Ale možno keby si dala fotky tak ti poviem, že 2 určite nie...

anonym_50506b
•
9. feb 2026

4.nie, to sa bije, trosku niecoho svetleho do toho.
1. Dlzky sa biju, bud saty po kolena, alebo cizmy nad kolena, ale na pohor cizmy nad kolena a kratsiu suknu nie. Dlhsia sukna a pod to cizmy nad kolena ok. Pripadne saty po kolena a cizmy pod kolena.
2.3. Tieto neviem, trebalo by foto, co Ti viac sedi

anonym_cd35f0
•
9. feb 2026

Svetla bluzka, cierne nohavice, jemna bizurie, upravena manikura, ziadne preplacane dlhocizne gelove nechty kolotocarskych farieb. Co najmenej pircingov a viditelnych tetovani. A decentne licenie. Recepcna v 4 hviezdickovo hoteli by uz mala nejako repre vyzerat.

anonym_ec9c87
•
9. feb 2026

@anonym_autor podľa popisu by som vybrala č. 2.
Č.1 by bolo tiež ok, ak by čižmy boli pod kolená.
Tiež venuj pozornosť vlasom a decentnemu makeupu.

autor
•
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

Svetla bluzka, cierne nohavice, jemna bizurie, upravena manikura, ziadne preplacane dlhocizne gelove nechty kolotocarskych farieb. Co najmenej pircingov a viditelnych tetovani. A decentne licenie. Recepcna v 4 hviezdickovo hoteli by uz mala nejako repre vyzerat.

@anonym_cd35f0 ďakujem

autor
•
9. feb 2026
@anonym_ec9c87

@anonym_autor podľa popisu by som vybrala č. 2.
Č.1 by bolo tiež ok, ak by čižmy boli pod kolená.
Tiež venuj pozornosť vlasom a decentnemu makeupu.

@anonym_ec9c87 ďakujem

marsmykkok
•
9. feb 2026

Niečo medzi 1 a 2, 1 moc vyzývavé, 2 moc nudné. 3 a 4 to tak na pohovor za predavačku do Tesca-príliš obyčajné. Za mňa ideál nejaký kostým a v ňom na to aby to nebolo príliš všedné nejaký top napríklad aj tmavomodrý, na ruku hodinky.

autor
•
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

@anonym_cd35f0 ďakujem, súhlasím....umelé nechty nenosím, nemám piercingy ani tetovanie

autor
•
9. feb 2026
@marsmykkok

Niečo medzi 1 a 2, 1 moc vyzývavé, 2 moc nudné. 3 a 4 to tak na pohovor za predavačku do Tesca-príliš obyčajné. Za mňa ideál nejaký kostým a v ňom na to aby to nebolo príliš všedné nejaký top napríklad aj tmavomodrý, na ruku hodinky.

@marsmykkok ďakujem

autor
•
9. feb 2026
@anonym_3b59bb

Z opisu 2. Ale možno keby si dala fotky tak ti poviem, že 2 určite nie...

@anonym_3b59bb takáto blúzka by mohla byť?

anonym_e3d1b8
•
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3b59bb takáto blúzka by mohla byť?

@anonym_autor určite nie. Riadne infantilné

anonym_4fd14c
•
9. feb 2026

@anonym_autor
A toto nam AI vyprodukovala na ****

autor
•
9. feb 2026
@anonym_4fd14c

@anonym_autor

@anonym_4fd14c áno, toto nosí oblečené recepčná vo svojom zamestnaní. Ja idem zatiaľ len na pohovor

anonym_9fef34
•
9. feb 2026

@anonym_autor ja som do 4* išla v overali, saku a teniskách a zobrali ma 😄

anonym_cd35f0
•
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4fd14c áno, toto nosí oblečené recepčná vo svojom zamestnaní. Ja idem zatiaľ len na pohovor

@anonym_autor blúzku si daj nie je to nič hrozné, k tomu pekné nohavice, čisté topánky. Je úplne v pohode. Ja mám aj na top manažérske pozície niekedy kandidáta dorafaného 🙂. Týmto nič nepokazíš. Držím palce 🙏

autor
•
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

@anonym_autor blúzku si daj nie je to nič hrozné, k tomu pekné nohavice, čisté topánky. Je úplne v pohode. Ja mám aj na top manažérske pozície niekedy kandidáta dorafaného 🙂. Týmto nič nepokazíš. Držím palce 🙏

@anonym_cd35f0 ďakujem

zuzikak
•
9. feb 2026

tmavomodre saty po kolena zneju slusne ale cizmy pod kolena k nim ako pisali dievcata vyssie. Ak take cizmy nemas daj si bledsiu bluzku a cierne nohavice. Kludne mozes aj tensi sveter/pulover kludne v bledomodrej, fialovej, kremovej a pod. len aby nebol roztahany a styl oversize...

klotildabazarik
•
9. feb 2026

@anonym_autor ja si myslim ze na obleceni az tak nezáleží, dolezitejsie je kolko tam celkovo bude uchadzacov a potom uz len o šťastí ze vyberu prave teba

sisaka
•
9. feb 2026

Prišla by som v business casual.

mimachicha
•
9. feb 2026
@anonym_4fd14c

@anonym_autor

@anonym_4fd14c toto vyzera uz ako manazerka hotela

svetlonos
•
9. feb 2026
@klotildabazarik

@anonym_autor ja si myslim ze na obleceni az tak nezáleží, dolezitejsie je kolko tam celkovo bude uchadzacov a potom uz len o šťastí ze vyberu prave teba

@klotildabazarik
takto sa to urcite nerobi v 4 hviezdickovom hoteli.

petronelag
•
10. feb 2026

Tam na oblečení záleží aj na celkovej úprave, lebo je to reprezentatívna funkcia, buď tie šaty a čižmičky nie nad kolená, ale také nižšie alebo by mohli byť aj nohavice tmavé a bielu alebo nejakú svetlú kvalitnú blúzku, alebo by bol dobrý aj nohavicový kostým a biely top. a upraviť vlasy, aj sa namaľovať.

klotildabazarik
•
10. feb 2026
@svetlonos

@klotildabazarik
takto sa to urcite nerobi v 4 hviezdickovom hoteli.

@svetlonos si predstav ze ano

svetlonos
•
10. feb 2026
@klotildabazarik

@svetlonos si predstav ze ano

@klotildabazarik
mas skusrnost? Ja ano. Len jeden pohovor som mala cez telefon, tskze saty nehrali roli, prijali ma. Inde to nebolo o stadzo, ci nielpho z hufu vyberu. Ale zas ked mas taku skusenost vo viacerych hoteloch, ok moze byt.

marca12
•
10. feb 2026
@klotildabazarik

@klotildabazarik Saty robia cloveka. Na obleceni velmi zalezi. Oblecenie vyjadruje tvoju osobnost.

anonym_ef21f4
•
11. feb 2026

@anonym_autor buď originál.. príď nahá