icon

Oblečenie na pohovor na pozíciu recepčnej do luxusného hotela

9. feb 2026

Čo je vhodnejšie :
1.tmavomodré šaty v dĺžke po kolená plus čierne semišové čižmy nad kolená
2. Svetlá blúzka a čierne nohavice
3. Béžový pulóver a čierne nohavice
4. Tmavomodrá blúzka so vzorom a čierne nohavice

anonym_3b59bb
9. feb 2026

Z opisu 2. Ale možno keby si dala fotky tak ti poviem, že 2 určite nie...

anonym_50506b
9. feb 2026

4.nie, to sa bije, trosku niecoho svetleho do toho.
1. Dlzky sa biju, bud saty po kolena, alebo cizmy nad kolena, ale na pohor cizmy nad kolena a kratsiu suknu nie. Dlhsia sukna a pod to cizmy nad kolena ok. Pripadne saty po kolena a cizmy pod kolena.
2.3. Tieto neviem, trebalo by foto, co Ti viac sedi

anonym_cd35f0
9. feb 2026

Svetla bluzka, cierne nohavice, jemna bizurie, upravena manikura, ziadne preplacane dlhocizne gelove nechty kolotocarskych farieb. Co najmenej pircingov a viditelnych tetovani. A decentne licenie. Recepcna v 4 hviezdickovo hoteli by uz mala nejako repre vyzerat.

anonym_ec9c87
9. feb 2026

@anonym_autor podľa popisu by som vybrala č. 2.
Č.1 by bolo tiež ok, ak by čižmy boli pod kolená.
Tiež venuj pozornosť vlasom a decentnemu makeupu.

autor
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

Svetla bluzka, cierne nohavice, jemna bizurie, upravena manikura, ziadne preplacane dlhocizne gelove nechty kolotocarskych farieb. Co najmenej pircingov a viditelnych tetovani. A decentne licenie. Recepcna v 4 hviezdickovo hoteli by uz mala nejako repre vyzerat.

@anonym_cd35f0 ďakujem

autor
9. feb 2026
@anonym_ec9c87

@anonym_autor podľa popisu by som vybrala č. 2.
Č.1 by bolo tiež ok, ak by čižmy boli pod kolená.
Tiež venuj pozornosť vlasom a decentnemu makeupu.

@anonym_ec9c87 ďakujem

marsmykkok
9. feb 2026

Niečo medzi 1 a 2, 1 moc vyzývavé, 2 moc nudné. 3 a 4 to tak na pohovor za predavačku do Tesca-príliš obyčajné. Za mňa ideál nejaký kostým a v ňom na to aby to nebolo príliš všedné nejaký top napríklad aj tmavomodrý, na ruku hodinky.

autor
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

@anonym_cd35f0 ďakujem, súhlasím....umelé nechty nenosím, nemám piercingy ani tetovanie

autor
9. feb 2026
@marsmykkok

Niečo medzi 1 a 2, 1 moc vyzývavé, 2 moc nudné. 3 a 4 to tak na pohovor za predavačku do Tesca-príliš obyčajné. Za mňa ideál nejaký kostým a v ňom na to aby to nebolo príliš všedné nejaký top napríklad aj tmavomodrý, na ruku hodinky.

@marsmykkok ďakujem

autor
9. feb 2026
@anonym_3b59bb

Z opisu 2. Ale možno keby si dala fotky tak ti poviem, že 2 určite nie...

@anonym_3b59bb takáto blúzka by mohla byť?

anonym_e3d1b8
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_3b59bb takáto blúzka by mohla byť?

@anonym_autor určite nie. Riadne infantilné

anonym_4fd14c
9. feb 2026

@anonym_autor
A toto nam AI vyprodukovala na ****

autor
9. feb 2026
@anonym_4fd14c

@anonym_autor

@anonym_4fd14c áno, toto nosí oblečené recepčná vo svojom zamestnaní. Ja idem zatiaľ len na pohovor

anonym_9fef34
9. feb 2026

@anonym_autor ja som do 4* išla v overali, saku a teniskách a zobrali ma 😄

anonym_cd35f0
9. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_4fd14c áno, toto nosí oblečené recepčná vo svojom zamestnaní. Ja idem zatiaľ len na pohovor

@anonym_autor blúzku si daj nie je to nič hrozné, k tomu pekné nohavice, čisté topánky. Je úplne v pohode. Ja mám aj na top manažérske pozície niekedy kandidáta dorafaného 🙂. Týmto nič nepokazíš. Držím palce 🙏

autor
9. feb 2026
@anonym_cd35f0

@anonym_autor blúzku si daj nie je to nič hrozné, k tomu pekné nohavice, čisté topánky. Je úplne v pohode. Ja mám aj na top manažérske pozície niekedy kandidáta dorafaného 🙂. Týmto nič nepokazíš. Držím palce 🙏

@anonym_cd35f0 ďakujem

zuzikak
9. feb 2026

tmavomodre saty po kolena zneju slusne ale cizmy pod kolena k nim ako pisali dievcata vyssie. Ak take cizmy nemas daj si bledsiu bluzku a cierne nohavice. Kludne mozes aj tensi sveter/pulover kludne v bledomodrej, fialovej, kremovej a pod. len aby nebol roztahany a styl oversize...

klotildabazarik
9. feb 2026

@anonym_autor ja si myslim ze na obleceni az tak nezáleží, dolezitejsie je kolko tam celkovo bude uchadzacov a potom uz len o šťastí ze vyberu prave teba

sisaka
9. feb 2026

Prišla by som v business casual.

mimachicha
9. feb 2026
@anonym_4fd14c

@anonym_autor

@anonym_4fd14c toto vyzera uz ako manazerka hotela

svetlonos
9. feb 2026
@klotildabazarik

@anonym_autor ja si myslim ze na obleceni az tak nezáleží, dolezitejsie je kolko tam celkovo bude uchadzacov a potom uz len o šťastí ze vyberu prave teba

@klotildabazarik
takto sa to urcite nerobi v 4 hviezdickovom hoteli.

petronelag
Včera o 08:53

Tam na oblečení záleží aj na celkovej úprave, lebo je to reprezentatívna funkcia, buď tie šaty a čižmičky nie nad kolená, ale také nižšie alebo by mohli byť aj nohavice tmavé a bielu alebo nejakú svetlú kvalitnú blúzku, alebo by bol dobrý aj nohavicový kostým a biely top. a upraviť vlasy, aj sa namaľovať.

klotildabazarik
Včera o 17:39
@svetlonos

@klotildabazarik
takto sa to urcite nerobi v 4 hviezdickovom hoteli.

@svetlonos si predstav ze ano

svetlonos
Včera o 19:00
@klotildabazarik

@svetlonos si predstav ze ano

@klotildabazarik
mas skusrnost? Ja ano. Len jeden pohovor som mala cez telefon, tskze saty nehrali roli, prijali ma. Inde to nebolo o stadzo, ci nielpho z hufu vyberu. Ale zas ked mas taku skusenost vo viacerych hoteloch, ok moze byt.

marca12
Včera o 19:15
@klotildabazarik

@klotildabazarik Saty robia cloveka. Na obleceni velmi zalezi. Oblecenie vyjadruje tvoju osobnost.