Odkiaľ objednať oblečenie veľkosti 44 a 46?
Tiez bonprix.. ale najradsej nakupujem osobne v obchodoch
Bonprix, zazza, cider.com, himalife.cz, tesco, hm, vseobecne vyhladavace kde vyfiltrujem velkost ako zalando atd, vinted..
Mam vacsiu velkost ako aj 46
A kazdej vacsej zenuske radim uplne najviac halara znacku, je to nejaka cinanina, ale fakt dobra.
bonprix nieee…
skús pozrieť na zalando, aboutyou, answear… majú tam aj značky vyslovene na vačšie veľkosti… a takisto aj niektoré bežné značky majú vačšie veľkosti… stačí vyfiltrovať…
pozri na aboutyou napr. značku only carmacoma… všetko pekné módne kúsky a ani ťa nezruinujú. sú to vyslovene strihy upravené na vačšie veľkosti. bonprix má veľké veľkosti, ale vačšinu ako vrece 😏
pozri na aboutyou napr. značku only carmacoma… všetko pekné módne kúsky a ani ťa nezruinujú. sú to vyslovene strihy upravené na vačšie veľkosti. bonprix má veľké veľkosti, ale vačšinu ako vrece 😏
@biba_18 súhlasím s ňou..kedysi som kupovala tiež z bonprix, no už nekupujem, jednak veci drahé a kvalita nič moc a nedá sa zadarmo vrátiť, čo na zalando či about you máš aj bezplatné vrátenie..ja síce nenosím 46, ale tak 40/42/44 (záleží aj od strihu) a v pohode si tam nájdem..
@zornicka409 ja objednávam z Best secret tam mi je dobrá aj 40 a nosím skor 42,44 kvôli prsiam HM, Zara, ale v tej sú väčšie velkosti určite mensie
Tchibo
Cos, Asos, nedavno som natrafila na Residus. H&M, C&A vzdy maju take velkosti. Ak mas moznost fyzicky vo Viedni, pozri Uniqlo. Este Marks and Spencer.

bonprix