icon

Odkiaľ objednať oblečenie veľkosti 44 a 46?

zornicka409
Dnes o 10:20
potapacik
Dnes o 10:24

bonprix

anonym_b9d158
Dnes o 10:25

Tiez bonprix.. ale najradsej nakupujem osobne v obchodoch

hederamonstera
Dnes o 10:25

Bonprix, zazza, cider.com, himalife.cz, tesco, hm, vseobecne vyhladavace kde vyfiltrujem velkost ako zalando atd, vinted..
Mam vacsiu velkost ako aj 46

hederamonstera
Dnes o 10:27

A kazdej vacsej zenuske radim uplne najviac halara znacku, je to nejaka cinanina, ale fakt dobra.

biba_18
Dnes o 10:48

bonprix nieee…
skús pozrieť na zalando, aboutyou, answear… majú tam aj značky vyslovene na vačšie veľkosti… a takisto aj niektoré bežné značky majú vačšie veľkosti… stačí vyfiltrovať…

biba_18
Dnes o 10:53

pozri na aboutyou napr. značku only carmacoma… všetko pekné módne kúsky a ani ťa nezruinujú. sú to vyslovene strihy upravené na vačšie veľkosti. bonprix má veľké veľkosti, ale vačšinu ako vrece 😏

lady18
Dnes o 10:54

@zornicka409 ja nakupujem tieto velkosti v bonprix, lidl,tchibo a gate

zuzacka16
Dnes o 11:14
@biba_18

pozri na aboutyou napr. značku only carmacoma… všetko pekné módne kúsky a ani ťa nezruinujú. sú to vyslovene strihy upravené na vačšie veľkosti. bonprix má veľké veľkosti, ale vačšinu ako vrece 😏

@biba_18 súhlasím s ňou..kedysi som kupovala tiež z bonprix, no už nekupujem, jednak veci drahé a kvalita nič moc a nedá sa zadarmo vrátiť, čo na zalando či about you máš aj bezplatné vrátenie..ja síce nenosím 46, ale tak 40/42/44 (záleží aj od strihu) a v pohode si tam nájdem..

anonym_ed4583
Dnes o 11:23

@zornicka409 ja objednávam z Best secret tam mi je dobrá aj 40 a nosím skor 42,44 kvôli prsiam HM, Zara, ale v tej sú väčšie velkosti určite mensie

anonym_ff4fd0
Dnes o 11:36

Tchibo

veselo_neveselo
Dnes o 12:16

Cos, Asos, nedavno som natrafila na Residus. H&M, C&A vzdy maju take velkosti. Ak mas moznost fyzicky vo Viedni, pozri Uniqlo. Este Marks and Spencer.

no1990
Dnes o 12:27

H&M, About you a Zalando. A pozri urcite vinted.