icon

Odporučte športové topánky pre širšie chodidlá

17. jún 2026

Ahojte. Mám od decka problém nájsť dobré topánky, lebo mám širšie nárty. Máte niekto odporúčanie na topánky na silový tréning, ktoré sú vhodné aj pre širšie chodidlá?

anonym_88f4ed
17. jún 2026

Pozri si znacku HeyDude - ja netvrdim ze su vhodne na sport, lebo do tho sa nevyznam, ale mam siroku nohu a mam uz niekolko tych Wendy(damske)/Wally(panske) co maju a su super. Mne sedi velkost, ako bezne ine znacky, len je naozaj velmi pohodlna tym, ze je to len taka nasuchovacka lahka ako papucka, aj na siriu nohu, vyssi nart. V lete ine topanky nechcem, chodim v nich naboso, hodis do pracky a stale su rovnake, jedny som uz 4 krat prala a nevidno nic na nich, stale su rovnake.
Kupila som si aj jedny zimne, ale v zime je v nich chladno, oni nemaju ziadnu vlozku, stielku vyhrevnu, len taky kozenny material, cize to uz by som neodporucala, jedine na prechodne obdobie, nepremokave su, aj do dada teda vhodne.

lenkahvh
17. jún 2026
@anonym_88f4ed

Pozri si znacku HeyDude - ja netvrdim ze su vhodne na sport, lebo do tho sa nevyznam, ale mam siroku nohu a mam uz niekolko tych Wendy(damske)/Wally(panske) co maju a su super. Mne sedi velkost, ako bezne ine znacky, len je naozaj velmi pohodlna tym, ze je to len taka nasuchovacka lahka ako papucka, aj na siriu nohu, vyssi nart. V lete ine topanky nechcem, chodim v nich naboso, hodis do pracky a stale su rovnake, jedny som uz 4 krat prala a nevidno nic na nich, stale su rovnake.
Kupila som si aj jedny zimne, ale v zime je v nich chladno, oni nemaju ziadnu vlozku, stielku vyhrevnu, len taky kozenny material, cize to uz by som neodporucala, jedine na prechodne obdobie, nepremokave su, aj do dada teda vhodne.

@anonym_88f4ed
zabrusila som do temy, lebo mam tiez trochu problem najst vyhovujucu topanku na dlhsie chodenie, dakujem za tip, vyzeraju super, ten predok maju taky barefootovy sa mi zda

anonym_88f4ed
17. jún 2026
@lenkahvh

@anonym_88f4ed
zabrusila som do temy, lebo mam tiez trochu problem najst vyhovujucu topanku na dlhsie chodenie, dakujem za tip, vyzeraju super, ten predok maju taky barefootovy sa mi zda

@lenkahvh Oni su naozaj na siroku nohu, ja ako zena casto pri vybere oblecenia ci topanok trpim, mam velku vysku aj muzsku velkost nohy. Totalne siroke chodidlo s vysokym nartom. Zvykla som chodit na damske topanky do Nadmerka - ale to su vacsinou iba vacsie cisla, ale stale uzke. Par vyrobcov, napr. Gabor, Rieker ma aj na sirsiu nohu, ale mne to stale bolo uzke. Cize ja sa snazim hladat unisexovo vyzerajuce panske topanky. Uz vobec nikdy nepozeram damske, darmo co mi luto pride, co so svojou laboou nemozem mat 🙂 Nosila som niekedy aj barefootove - vyhovovali mi napr. Vivobarefoot, ale BeLenky nie. V BeLenke si musim kvoli vysokemu nartu poriadne roztiahnut snurky. A celkovo ako je predok tych topanok strihany, mne to nesedi, prave predok BeLeniek je akoby na sirku moc, ale na vysku uz mne trosku ta topanka stlaca palec. U tychto HeyDude mi to vyhovuje, su vpredu take vyssie aj okolo prstov, palca.