Oplatí sa investovať do značkového športového oblečenia?
Zdravím, pozerám Nike a Under Armour, ale ceny sú dosť vysoké. Vydrží značkové oblečenie výrazne dlhšie?
Ja som aktívny športovec (beh) a kupujem si iba značkové športové veci, lebo dosť vydržia. Je na tebe ktorú značku preferuješ, že ti je sympatická a veľa krát sa určité značky aj špecializujú na niektoré konkrétne športy. Ja mám rád Adidas, takže mám veľa bežeckých vecí od nich. Nemám rád Nike, od nich nemám nič. A ešte mám rád Under Armour, Brooks, Inov-8... To sú moje obľúbené bežecké značky. Ale je pravda že mám aj nejaké drobnosti kúpené v Decathlone. Tam majú vlastnú značku Kiprun.
A športovať sa inak nedá, len v značkovom?
Ja mám väčšinu podprseniek, tričiek a legin od nike. A na otazku
@anonym_7127b7 ci sa nedá inak športovať áno da sa aj s leginami z lidlu korčuľovať či behať ale naprávať ich každých 100m je otravne a takisto materiály sú niekde inde.
@anonym_7127b7 ale dá, ale ak chceme značku, kvalitu, aby sa mi to aj páčilo, tak si kúpim za vlastne zarobeneé peniaze drahšiu značku.
@anonym_7127b7 ale dá, ale ak chceme značku, kvalitu, aby sa mi to aj páčilo, tak si kúpim za vlastne zarobeneé peniaze drahšiu značku.
@anonym_148725
@mirage 👍
ja mam taky sportove tielka z lidla za tri eura spred 5 rokov a su ok, doleziti pri cviceni je progres a disciplina a nie handry drahe
Ja som zacinala s firnes bavlnenymi trickami z Decathlonu, aj leginy z Decathlonu. Teraz som si kupila nejake tricka (Under armour a Asics), ale mne je v tom horuco, je to umelina a nevyhovuje mi to, komfortnejsie sa citim v bavlne. Leginy su ina vec, v lycre nic nepresvita, mam aj Decathlln aj Adidas a nevidim rozdiel. Takze skor ako o znacke je to o preferenciach

mne vydrží