Outfit do práce pre účtovníčku
Viete mi poradiť nejaké vhodné outfity do práce? Nastupujem ako účtovníčka do firmy, doteraz som pracovala z domu ale zmenila som prácu... Mám doma len pár elegantných vecí keď trebalo aby som mala čo na seba, inak len samé rifle, tričká, mikiny 🙈 . Nastupujem v pondelok tak si musím cez víkend kúpiť aspoň zopár vecí.
@anonym_autor a v čom si bola na pohovore? Majú predpísaný vo firme nejaky dress code?
Učtovníčka nemusí chodiť vyštafírovaná ako sekretárka generálneho riad.
Kľudne aj rifle s pekným topom, rolákom, tričkom, blúzkou. už podľa počasia a teploty v miestnosti.
Poznala som čo nosili v práci domáce papuče.
ja robím mzdárku a personalistku. Vacsinou mam sako a gate, jar leto 90% saty ale občas si dam aj pekne rifle a mikinu a tenisky. Sme škola
@anonym_autor a v čom si bola na pohovore? Majú predpísaný vo firme nejaky dress code?
@anonym_1ed0c8 na pohovore čierne rifle, blúzka, sako, ale mám doma len 2 blúzky, jedno sako 🙈 a v tom čo som mala na pohovore tam nechcem hneď prísť. Dress code si myslím že nemajú, na toto som sa zabudla opýtať
Sa rychlo zorientujes podla kolegov rifle a mikinu by som si asi nedala a prvy den teda urcite nie... na ten tyzden urcite nieco zo satnika vylovis a ked bude treba, chod kupit nieco buduci vikend... inak pozri kapsulovy satnik do prace, na nete je toho plno https://www.pinterest.com/danielledula/work-cap...
Tak ked si bola v rifliach na pohovore a vzali ta, zrejme tam dresscode mat nebudu.
@anonym_1ed0c8 na pohovore čierne rifle, blúzka, sako, ale mám doma len 2 blúzky, jedno sako 🙈 a v tom čo som mala na pohovore tam nechcem hneď prísť. Dress code si myslím že nemajú, na toto som sa zabudla opýtať
@anonym_autor ja by som si na 1x dala to čo si mala na pohovore a keď budeš vo firme obzrieš to
@anonym_autor to bude na ministerstve? 😄😊😄😊
@anonym_autor to bude na ministerstve? 😄😊😄😊
@ivicatolic heh to nie 😂 veľká stavebná firma, sedieť budem ale tam kde je vedenie firmy
@ivicatolic heh to nie 😂 veľká stavebná firma, sedieť budem ale tam kde je vedenie firmy
@anonym_autor za mňa určite pekné saká 🙂🖐️
@anonym_autor za mna uplne v pohode pekne rifle, sako, k tomu nejaky top, bluzka, alebo slusne tricko, nemusis mat kostymceky 🙂 ale dobre padnuce, elegantnejsie nohavice sa v satniku tiez vzdy zidu ;) a ak si skor satovy typ, tak aj tie vynosis 🙂
stavebná firma? účtovníčka?
😒 a čo je zlé na rifliach a svetri keď som účtovníčka?
Počkám na pondelok, oblečiem si to čo na pohovor aj tak si to asi nikto nebude pamätať čo som mala na sebe pred dvoma týždňami na pohovore 🙈 a keď tak nákupy budú v pondelok po robote. Asi len moc stresujem z novej práce 🤦♂️
podľa mňa stresuješ. pokiaľ fakt nebudeš robiť niekde na ministerstve, tak kupovať zatiaľ nič nemusíš ...
Počkám na pondelok, oblečiem si to čo na pohovor aj tak si to asi nikto nebude pamätať čo som mala na sebe pred dvoma týždňami na pohovore 🙈 a keď tak nákupy budú v pondelok po robote. Asi len moc stresujem z novej práce 🤦♂️
@anonym_autor nikto si nebude pamatat to, ako si bola na pohovore oblecena. To mi ver. Proste si oblec slusnejsie veci. Za mna do kancelarie, ak prichadzas do styku s ludmi by malo byt oblecenie slusnejsie. Dnes kupis za par EUR nohavice, topy, svetre, saty. Nemusis na to minut majetok. Uvidis ako tam chodia obleceni. Znamy je hlavny uctovnik vo velkej firme, nosi normalne tricka, rifle, kosele.
Nestresuj, nastúpiš a uvidíš. Ja tiež robím v stavebnej firme a vedenie sedí s nami na poschodí. Ekonómky chodia úplne normálne oblečené - slušné rifle, nohavice, blúzka, sveter, tričká, šaty, sukne, mikiny, sako, tenisky. Samozrejme žiadne extrémy ako sú sukne o kúsok širšie ako opasok, výstrihy až po pupok, roztrhané rifle a pod.
Pokial mas pekne padnuce rifle bez dier atd … tak je to ok. Vrch sako, alebo nejaky normalny top, bez mega napisov. A kludne kvalitne kozene tenisky biele/ cierne … nemusis mat ani bluzky ani kostym, casual … pozri prvy den, kto ma co na sebe a potom uvidis, ci treba kupovat alebo nie. Ja som tiez stresovala, pretoze som myslela, ze vsetci budu “ako se zurnalu” ale vobev nie … stavi co mam v skrini a keby som siehla este hlbsie mozem sa nosit ako 5 koruna do banky…

U nas chodia uctovnicky uplne normalne oblecene, nic elegantne (velky korporat). Kazdy taky styl aky ma rad - niektor rifle tricko mikina a niekto je skor satovy