Plavecké plavky pre ženu
Ahojte
Chodím plávať na plaváreň. Chcem si kúpiť plavecké plavky a čo som zatiaľ videla, žiadne nemajú podšívku alebo vypchavky na prsiach. Mám malé prsia, ale strašne mi vytŕčajú bradavky a hanbím sa za to. Je nejaký trik, ako to zakryť?
Plavecké s nejakými vypchavkami ťažko zoženieš.ja som stojace bradavky po čase prestala riešiť.ale som zvedavá čo tu poradia ostané ženy
@anonym_autor skus pripadne pretekárske, tie su troska sťahovacie. Dcéra pláva a pri nich nič nevidno (z lacnejších su Funkita)
lenže ťa sklamem - žiadna podšívka na svete ti nezakryje bradavky pokiaľ ich máš také že ich vidno…
A to ti to tak vadi tych 20 sekund presunu zo sprchy do bazena a z bazena do sprchy? Prave som sa vratila z plavarne, mam jednoduche tenke plavecke plavky, plavam pravidelne a nemam pocit, ze by na plavarni niekto riesil niekoho plavky….

Plavaj rychlejsie, nikto si nevsimne 😉 kup si klasicke jednodielne s vypchavkami, ak to chces, ak je spravna velkost, nebudu oadat z ramien ani ked nemaju na chrbte spojenie