Pomáha opasok pri väčšom brušku vyzerať štíhlejšie?
Ahojte. Mám väčšie brucho, radšej ho skrývam pod voľné tričká. Vyskakujú na mňa teraz na FB videá, kde vraj treba pri väčšom brušku nosiť opasok, že to spraví "pás", ktorý teda fakt nemám 🙂 Keď si ale dám opasok, necítim sa komfortne. Fakt to tak funguje, že to rozdelí postavu a vyzerá človek chudšie?
Vhodný strih oblečenia, doplnky, vzor dokáže spraviť svoje, ale nie zas taký zázrak, všetci vidia akú máš postavu, len si povedia, že sa ku nej vieš dobre obliecť...
nieje to len opaskom ... ale aj stylom obliekania a nosenia veci .. ak sa naucis spravnu kombinaciu, naucis sa spravne drzanie tela tak ano opticky oklamat mozes okolie ...
myslím, že máličko to môže pomôcť takej, čo má okrem brucha aj široké boky, tak tam opticky bude pás užší
@anonym_autor no urcite nie, vcera som videla zenu, ktora toto asi tiez citala a teda vyzerala ako asterix a obelisk, zboku ju to este rozsirilo.
@anonym_74c785 problém je potom strih nohavíc, s veľkým bruchom high waist vyzerajú zle, nižší pás vyzerá lepšie.
Šaty do A strihu, strihané pod prsiami, zvýrazniť opaskom, v tomto prípade sa opticky zúži pás a voľným strihom šiat sa zakryje brucho.
No moja sestra to asi tiež niekde čítala. Ma postavu bez pasu a s opaskom pri vyššom pase na nohaviciach vyzerala fakt ako obelix … jedine zvýraznila to, že ten pas nemá, určite jej ho opticky nevyformovalo …..
Nie, len ti ešte zvýrazní objem aj tak veľkého pasu.
Nepomôže, schudnúť treba

jedine upravou stravy a cvicenim core bude brucho lepsie vyzerat