Poraďte kvalitné dámske softshellové nohavice pre nízke ženy
Ahojte baby 🙂 poraďte kvalitné damske softshellove nohavice, ktore dobre sedia, nikde netahaju, su pružné a nebudú vyzerať zle..som nízka, mam len 156cm, takze aby som nemusela skracovať.. som aj chuda takze rozmyslam aj nad detskou veľkosťou. Nechcem aby boli dole nejake siroke, skôr nieco rovnejsieho strihu, aby aj na stehnách a zadku vyzerali normalne a nech viem pod to v zime obliecť leginy. Hladam skor ten hrubsi elasticky softshell, bie tenucke šuštiakove..Poraďte značku, obchod, kam sa oplatí ist vyskúšať, ktore Vám pekne sedia. Dakujem 🙂
Smelo hladaj v detskom oddeleni. Ja som vyssia ako ty a bezne kupujem v detskom. Ved teraz su tam velkosti pre deti, co su dobre dospelym.
Smelo hladaj v detskom oddeleni. Ja som vyssia ako ty a bezne kupujem v detskom. Ved teraz su tam velkosti pre deti, co su dobre dospelym.
@anonym_871bba pozriem dakujem
@katkazatka ano aj ja si bezne kupujem aj rifle detske len softshellky este nemám a co som si dávnejšie v športovom skusala žiadne mi nesedeli na páse a zadnú.. mas aj tip na nejakú značku?
@anonym_871bba pozriem dakujem
@katkazatka ano aj ja si bezne kupujem aj rifle detske len softshellky este nemám a co som si dávnejšie v športovom skusala žiadne mi nesedeli na páse a zadnú.. mas aj tip na nejakú značku?
@anonym_autor nemam konkretny typ.
Pozri na fb emmis, teraz davala prispevok, ťhe sije aj damske a urcite ti usije ake potrebujes

ja som kupovala trespass detske ... vyzeraju ako klasicke su zateplene nepremokave akurat neviem presne kt model to bol - su uz neskutocne stare ale stale ako nove ... ked velmi prsalo nosila som ich aj ako bezne nohavice ...