icon

Poraďte mi nohavičky pre manželku

thirstymonk
16. jan 2026

Čauko, manželku by som chcel prekvapiť a kúpiť jej nejaké tie gaťky. Má rada presne tento štýl:

https://www.lidl.sk/p/esmara-damske-nohavicky/p...

Problém je, že presne tento typ už neviem moc zohnať, slovenský aj poľský lidl majú len tento jeden typ a túto jednu farbu. Nevedeli by ste poradiť, nasmerovať aspoň, kde hľadať?

Ak by niekto chcel mať náhodou blbé reči, tak si ich môže odpustiť. Manželka do obchodu nechodí a ja jej bežne kupujem aj menzesvložky, aj vaginalne probiotika a vlastne všetko. Nemám s tým najmenší problém.
Ďakujem. Čau.

Strana
z2
thirstymonk
autor
18. jan 2026
@zuzana76

@simsalabim ja mam 6 ks tamtych momentalne a 3 podprdy a su velmi pohodlne

@zuzana76 S podprdami už som to vzdal. Viem veľkosť aj písmeno, kúpil som jej ich už das 20, ale ona furt dookola nosi tu jednu škaredu, zažltnutu, zajdetu, lebo tých 20, čo som jej kupil ja, jej "nesedia" :D

simsalabim
18. jan 2026
@thirstymonk

@zuzana76 S podprdami už som to vzdal. Viem veľkosť aj písmeno, kúpil som jej ich už das 20, ale ona furt dookola nosi tu jednu škaredu, zažltnutu, zajdetu, lebo tých 20, čo som jej kupil ja, jej "nesedia" :D

@thirstymonk kedze ty si podprsenku nikdy nenosil, naozaj nevies, ake tazke je kupit dobre sediacu a ze rovnake cislo, napr 75C u roznych podprseniek moze byt a vacsinou aj je diametralne odlisne. S velkostou nohaviciek sa trafis, s podprsenkou malokedy. Jedine ak budes mat stastie, ze vyrobca roky vyraba rovnaky typ a nemeni nic na velkostiach.

pr85
18. jan 2026
@thirstymonk

@pr85 Tri plody.

@thirstymonk Tak to máš doma veselé. Ja mám 2 a na teraz sme skončili.

thirstymonk
autor
19. jan 2026
@simsalabim

@thirstymonk kedze ty si podprsenku nikdy nenosil, naozaj nevies, ake tazke je kupit dobre sediacu a ze rovnake cislo, napr 75C u roznych podprseniek moze byt a vacsinou aj je diametralne odlisne. S velkostou nohaviciek sa trafis, s podprsenkou malokedy. Jedine ak budes mat stastie, ze vyrobca roky vyraba rovnaky typ a nemeni nic na velkostiach.

@simsalabim Jo veru... zatiaľ som z 20 pokusov nemal šťastie :D

thirstymonk
autor
19. jan 2026
@pr85

@thirstymonk Tak to máš doma veselé. Ja mám 2 a na teraz sme skončili.

@pr85 To ja som si hovoril už pri prvom :D

akinom0077
19. jan 2026

@thirstymonk Na jednej strane je to pozorne a mile od teba. Na druhej som aj ja ako niektore zavahala… vacsina zien miluje nakupovanie, ale ok kazda sme ina, ale je to skor nezvycajne ze by zena nerada nakupovala ci uz v obchode alebo online… nic ok… Ale nohavicky najdes na tezzenis.sk, intimisimi.sk, lindex.sk, hm.sk.
Ja mam rada aj focenza.it. Urcite nieco vhodne najdes a prevapis ju.

thirstymonk
autor
19. jan 2026
@akinom0077

@thirstymonk Na jednej strane je to pozorne a mile od teba. Na druhej som aj ja ako niektore zavahala… vacsina zien miluje nakupovanie, ale ok kazda sme ina, ale je to skor nezvycajne ze by zena nerada nakupovala ci uz v obchode alebo online… nic ok… Ale nohavicky najdes na tezzenis.sk, intimisimi.sk, lindex.sk, hm.sk.

@akinom0077 Už mám objednané, zajtra by malo prísť 🙂

thirstymonk
autor
19. jan 2026
@akinom0077

@akinom0077 My nie sme väčšina manželstiev... ja mám mnohé typicky "ženské" črty - napríklad si pamätám dátumy. Narodeniny, výročie svadby, rodné čísla seba aj deti. To väčšinou robia ženy a muž ani nevie, že nejaké deti má :D No a manželka zas nerada nakupuje, čo je typická ženská črta.
A je toho ešte viac. Dôležité je, že nám to takto vyhovuje.

pr85
21. jan 2026
@thirstymonk

@pr85 To ja som si hovoril už pri prvom :D

@thirstymonk A prečo si pokračoval (ak to nie je tajomstvo)? Mojim snom sú tri deti. Nech sme taká katolícka rodina aj počtom detí.

Strana
z2