icon

Prečo sa bojím byť blondínkou?

sima979797
26. dec 2025
Strana
z3
senta_sofia
28. dec 2025

@sima979797 blond posobis umelo, tmave su prirodzenejsie. Zavisi, co chces do okolia vyzarovat. Blond mi pride taka radodajna Barbie.

anonym_0d9ed6
28. dec 2025

Vyzeras dobre aj tak, aj tak, objektivne si pekna zena. Tu je to samy hnus hejt, normalne mi je az zle.

anonym_9b9e2e
28. dec 2025

Ja neviem, ci je toto len nejaky troll alebo je to myslene skutocne. Ak to druhe, tak mas problem, v hlave. Skareda urcite nie si. Vacsina zien si nesie naloz v podobe hlupych poznamok ohladne vzhladu. Musis na sebe zapracovat, tym nemyslim fyzicky, ale hlavne mentalne.

anonym_dfb981
28. dec 2025
@anonym_ad9566

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

@anonym_ad9566 áno, súhlasím s tym názorom, nech si autorka nedáva napichat pery, lebo sa jej nehodia a ani tie vulgárne umelé mihalnice a bude celkom dobre vyzerať aj ako blondína.

bluea
28. dec 2025

Sice si myslim, ze tvoj problem je uplne inde ako vo vlasoch, dam ti moj uprimny nazor. Podla mna ovela lepsie vyzeras s tmavymi vlasmi, 99% neprirodzenych blondin by vyzeralo ovela lepsie s ich original/tmavsou farbou a kto hovori opak klame 😀 Pichnute pery vyzeraju podla mna hrozne, nehodia sa ti k tvari, na tej poslednej fotke vyzeraju, ze si ich mala aj velmi zle spravene. Umele mihalnice takisto. Posobi to velmi lacno a nevkusne a na prvy pohlad na tebe vidno, ze si sama so sebou nespokojna a vsemozne sa tvaris vsetko na sebe zmenit. Ak chces vyzerat lepsie a byt sebavedomejsia, zameraj sa na to, aby si mala zdrave vlasy (t.j. nie vyschnute vyperoxidovane, strih ktory sa im hodi), zdravu plet (na laser kludne chod ked mas jazvicky, ale popritom si najdi aj dobru skincare), zdrave zuby (namiesto pichania pier a umelych mihalnic si posteri peniaze a daj si urobit invisalign). Vela urobi aj oblecenie, namiesto crop topov zakry brucho a najdi si strihy, ktore ti seknu. Vobec nie si skareda zena, nepekne je to, ako z teba krici nizke sebavedomie a snaha byt ako kazda druha

blackcat8885
28. dec 2025

O čom je táto téma? Nejak mi to uniklo 😀

ankare
28. dec 2025
@sima979797

@sima979797 tmavé Ti pristanu

anonym_42b2bf
28. dec 2025
@anonym_ad9566

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

@anonym_ad9566 Veď má pery napichané, nevidíš to?

anonym_42b2bf
28. dec 2025
@anonym_ad9566

@anonym_fe26c8 jednu poznam, dokonca to tu aj komentovala 😃😃 klame az sa prasi, jej Ig je niečo úplne ine ako realita a meni si tu fotky kazdy tretí den 😃 choré

@anonym_ad9566 asi viem, o kom píšeš 🤣🤣🤣

anonym_d077c1
28. dec 2025

Na tretej fotke je tá istá osoba ako na prvej a druhej? Prvé dve tmavovlasé fotky - jemná, usmiata kočka s peknými črtami. Tá tretia - blond s odrastami, s napichanými perami a spadnutými viečkami - celé zle. Ako hlúpučká blondínka, ktorá nevie kde je sever. Za mňa - buď sama sebou, prirodzená, bez umelých vylepšení. S jemným make.upom, s umytými vlasmi. A s úsmevom. Vtedy budeš najkrajšia.

anonym_ad9566
28. dec 2025
@anonym_42b2bf

@anonym_ad9566 Veď má pery napichané, nevidíš to?

@anonym_42b2bf však píšem, ze sa jej to nehodí 💁‍♀️

sima979797
autor
30. dec 2025
@bluea

Sice si myslim, ze tvoj problem je uplne inde ako vo vlasoch, dam ti moj uprimny nazor. Podla mna ovela lepsie vyzeras s tmavymi vlasmi, 99% neprirodzenych blondin by vyzeralo ovela lepsie s ich original/tmavsou farbou a kto hovori opak klame 😀 Pichnute pery vyzeraju podla mna hrozne, nehodia sa ti k tvari, na tej poslednej fotke vyzeraju, ze si ich mala aj velmi zle spravene. Umele mihalnice takisto. Posobi to velmi lacno a nevkusne a na prvy pohlad na tebe vidno, ze si sama so sebou nespokojna a vsemozne sa tvaris vsetko na sebe zmenit. Ak chces vyzerat lepsie a byt sebavedomejsia, zameraj sa na to, aby si mala zdrave vlasy (t.j. nie vyschnute vyperoxidovane, strih ktory sa im hodi), zdravu plet (na laser kludne chod ked mas jazvicky, ale popritom si najdi aj dobru skincare), zdrave zuby (namiesto pichania pier a umelych mihalnic si posteri peniaze a daj si urobit invisalign). Vela urobi aj oblecenie, namiesto crop topov zakry brucho a najdi si strihy, ktore ti seknu. Vobec nie si skareda zena, nepekne je to, ako z teba krici nizke sebavedomie a snaha byt ako kazda druha

@bluea v marci alebo v aprili dostanem invisalgin uz som bola na odtlacky zubov ale dlho sa caka :(((A v marci pravdepodobne budem odstranovat aj jazvicky

Strana
z3