icon

Roztiahnu sa plátené tenisky Froddo nosením?

4. máj 2026

Ahojte, kúpila som si tieto platené tenisky Froddo laces vegan. Trošku ma tlačia tam zhora kde sú ušité. Myslíte že sa ten textil nosením povolí?

Roztiahnu sa plátené tenisky Froddo nosením?
stellarstar
4. máj 2026

@anonym_autor daj do nej na pár dni tie lopatky do topanok

anonym_5f8a91
4. máj 2026

Ak si kupujem barefoot topanky..tak urite nie kvoli dizajnu.. tie topanky su vsetky skarede.. len si vyberam medzi menej, alebo viac skaredopeknymi. ludia si ich kupuju kvoli pohodliu, kvoli tomu aby mali “zdrave” nohy.. takze nechat si tieto topanky ked ma tlacia je scestne..

juliette173
4. máj 2026

Ja mam dost specificku nohu. Velmi vysoky nart a dost siroku. Mam presne tieto ako prezuvky v robote. 2 tyzdne som s nimi bojovala, vybrala som vlozky a postupne povolili. Vlozky som vratila do topanok a uz ma neotlacaju ako na zaciatku. Casom zmakkli. Na druhu stranu stale nepatria k tym najpohodlnejsim barefoot topankam, ktore mam. Viac mi sedia Belenky.

autor
4. máj 2026
@juliette173

Ja mam dost specificku nohu. Velmi vysoky nart a dost siroku. Mam presne tieto ako prezuvky v robote. 2 tyzdne som s nimi bojovala, vybrala som vlozky a postupne povolili. Vlozky som vratila do topanok a uz ma neotlacaju ako na zaciatku. Casom zmakkli. Na druhu stranu stale nepatria k tym najpohodlnejsim barefoot topankam, ktore mam. Viac mi sedia Belenky.

@juliette173 mne sa belenky zdajú pre mňa široké. Tieto froddo mám kožené a sú super, už si nepamätám, či dom ich musela rozchodiť. Tieto sa mi zdajú si na tých svoch pevné alebo bruško užšie, alebo možno su len oproti tým mojim kožených rozchodenym také...merala dom vložky z oboch a sú rovnaké

anonym_dd1eeb
4. máj 2026

@anonym_autor Koza povoli, platno pochybujem.
Najskaredsié topanky su barefootky. 30 rocne zeny maju v nich nohy rozcaptane ako stare babky.

veselo_neveselo
4. máj 2026
@anonym_dd1eeb

@anonym_autor Koza povoli, platno pochybujem.
Najskaredsié topanky su barefootky. 30 rocne zeny maju v nich nohy rozcaptane ako stare babky.

@anonym_dd1eeb A prave tie dnes 30r zeny budu este normalne chodit aj ked budu starymi babkami.

Zeny tu nie su na to, aby lahodili tvojmu oku.