icon

Sadnú vám podprsenky z Astratex podľa výpočtu?

7. máj 2026

Ahojte žienky. Tie čo si objednávate podprsenky z Astratex, naozaj vám sadla veľkosť, ako to vypočítala poradňa? Že ja si kupujem číslo 85B a podľa Astratex mám mať 75D? Nebude ma tlačiť obvod pod prsiami?

sissy27
7. máj 2026

@anonym_autor ano, celkom to sadlo. Ale zalezi aj od konkretneho strihu a znacky. Ale tiez som bola prekvapena, ze to bola uplne ina velkost ako som zvyknuta.

anonym_bff63f
7. máj 2026

nám s dcérou nesadli vôbec . Vrátili sme .

anonym_427fbb
7. máj 2026

@anonym_autor Naozaj záleží aj od strihu. Ja kupujem len tam, ale len jeden typ. Ten mi sedí a som spokojná.

o__o
7. máj 2026

Mne tam sadlo

dettilv
7. máj 2026

Ja som zatiaľ všetky vratila

anonym_240fb8
7. máj 2026

@anonym_autor ich tabuľkou mi tiež vyšlo nezmyselné číslo, skúsila som, nesadli vôbec, keď som objednala podľa seba, čo nosím, tak sadlo ale záleží aj od strihu a typu podprsenky.

zuzacka16
7. máj 2026

vôbec mi nesadlo podľa toho, vrátila som, odvtedy som nekupovala odtiaľ..

marci9
7. máj 2026

Všetky do jednej som musela vracať, lebo mi boli malé.

anonym_483982
Včera o 17:12

Ja som kúpila 2 podprsenky odtiaľ, lacné neboli, ale aj keď veľkosť sadla, nevedela som sa s nimi stotožniť. Vôbec nerobili pekné prsia, celý ten strih ,bol nejaký čudný. 2 roky sa mi povaľovali v šuflíku a potom išli do koša. Najlepšie sú minimizer z Bonprixu. A vydržia roky bez toho , aby zmenili tvar, dokonca ani kostice nevyliezajú.

kvietok1233
Včera o 23:11

@anonym_autor aj mne tam vyšiel úplný blud nosím 90D a tiež mi vypočítali oveľa menšie cislo