Sadnú vám podprsenky z Astratex podľa výpočtu?
Ahojte žienky. Tie čo si objednávate podprsenky z Astratex, naozaj vám sadla veľkosť, ako to vypočítala poradňa? Že ja si kupujem číslo 85B a podľa Astratex mám mať 75D? Nebude ma tlačiť obvod pod prsiami?
nám s dcérou nesadli vôbec . Vrátili sme .
@anonym_autor Naozaj záleží aj od strihu. Ja kupujem len tam, ale len jeden typ. Ten mi sedí a som spokojná.
@anonym_autor ich tabuľkou mi tiež vyšlo nezmyselné číslo, skúsila som, nesadli vôbec, keď som objednala podľa seba, čo nosím, tak sadlo ale záleží aj od strihu a typu podprsenky.
Ja som kúpila 2 podprsenky odtiaľ, lacné neboli, ale aj keď veľkosť sadla, nevedela som sa s nimi stotožniť. Vôbec nerobili pekné prsia, celý ten strih ,bol nejaký čudný. 2 roky sa mi povaľovali v šuflíku a potom išli do koša. Najlepšie sú minimizer z Bonprixu. A vydržia roky bez toho , aby zmenili tvar, dokonca ani kostice nevyliezajú.
@anonym_autor aj mne tam vyšiel úplný blud nosím 90D a tiež mi vypočítali oveľa menšie cislo

@anonym_autor ano, celkom to sadlo. Ale zalezi aj od konkretneho strihu a znacky. Ale tiez som bola prekvapena, ze to bola uplne ina velkost ako som zvyknuta.