Šaty ako doprovod na promócie: Ktoré vybrať?
Ahojte dievčatá, priateľ bude mať v lete bakalárske promócie a jeho brat magisterské. Chcem sa spýtať, či si myslíte, že sú tieto šaty vhodné ako šaty pre doprovod. Potrebujem si vybrať 2 z týchto 3, tak ma zaujímajú vaše názory, prípadne či vybrať nejaké úplne iné šaty. Prídu mi možno až príliš “slávnostné”, vzhľadom k tomu, že to nie sú priamo moje promócie 😅ale ja sa rada pekne oblečiem 😆 (fotka je z AI z mojich fotiek v tých šatách)
Príliš slávnostne? Úplne obyčajne elegantne šaty.
Podľa mna sú úplne vhodne. Za mna 1 a 3
Vhodne su vsetky 3, ani jedne mi nepridu slavnostne, bezne takto chodim do prace. Vybrala by som si podla toho, aka farba Ti co najviac sedi k pleti a podla toho, ktore potencionálne neskor vyuzijes najviac.
Prilis slavnostne? Ved to su bezne saty do prace. Cislo 3 mozno na oslavu, do divadla, na party.
A možno trošku mimo témy, ale že priateľov brat ťa pozve na promócie máš isté? Akože šaty využiješ asi tak či tak, ale ak si ich máš len kvôli tomu kupovať a ešte pozvanie nemáš, tak by som asi aj počkala
Tak určite to nie sú bežné šaty do práce. Najmä tie tretie. Tie sa mi aj najviac páčia.
A možno trošku mimo témy, ale že priateľov brat ťa pozve na promócie máš isté? Akože šaty využiješ asi tak či tak, ale ak si ich máš len kvôli tomu kupovať a ešte pozvanie nemáš, tak by som asi aj počkala
@anonym_9d64f8 ďakujem za radu, áno, som (vďakabohu 😀) pozvaná 😊 ale všetky troje šaty vlastním, takže si ich nebudem kupovať len pre túto príležitosť 🙂
Tak určite to nie sú bežné šaty do práce. Najmä tie tretie. Tie sa mi aj najviac páčia.
@martinka13 ďakujem 😊 tie ružové a modré sa dajú obliecť aj na bežnejší deň, hoci ja som študentka, čiže na prednášky sa až takto “neparádim”, aj keď aj tam sa oblečiem slušne. Tie tretie majú mierne odhalený chrbát a sú tam šnúrky, takže za mňa tiež nie sú na bežné nosenie 🙂
@anonym_9d64f8 ďakujem za radu, áno, som (vďakabohu 😀) pozvaná 😊 ale všetky troje šaty vlastním, takže si ich nebudem kupovať len pre túto príležitosť 🙂
@lenka10717 Tak potom sa kľudne rozhodni, keď sa to bude blížiť... ja som mala na promóciách môjho muža niečo úplne iné ako som dlho pred tým plánovala, lebo sa totálne pokazilo počasie, ochladilo sa a lialo ako z krhly a ja som k plánovaným šatám nemala ani vhodný vrch ani topánky do takého nečasu😀
@martinka13 ďakujem 😊 tie ružové a modré sa dajú obliecť aj na bežnejší deň, hoci ja som študentka, čiže na prednášky sa až takto “neparádim”, aj keď aj tam sa oblečiem slušne. Tie tretie majú mierne odhalený chrbát a sú tam šnúrky, takže za mňa tiež nie sú na bežné nosenie 🙂
@lenka10717 v lete v pohode odhaleny chrbat aj do mesta na veceru, preco nie? Hociktore vyberies su vhodne na promocie a aj do prace do kancelarie.
Chodia zeny aj matky aj v nohaviciach na promocie.
Jedna a dva sú super za mňa tie 2 modré keď si stihla bordove keby si ty promovala 🤗
Ja by som volila 1, potom 2. 3 su take staromodne
1. Sú podľa mňa také obyčajné, skôr ako do kancelárie, nevyzerajú veľmi slávnostne. A pozor na tento odtieň pretože svetlo ružová málo komu sedí. Zato tie bordové sú nádherné.

Všetky troje sú vhodné, osobne by som tie bordové volila skôr ako promovaná, než ako hosť a vybrala si skôr tie prvé dvoje, ale ani tretie nie sú žiadny veľký prúser