Skúsenosti s lodičkami Graceland z Deichmann: Povolia časom?
Baby, kúpila som si v Deichmanne lodičky na ples od značky Graceland. Sú krásne, ale po pol hodine v obchode ma začali tlačiť. Máte niekto skúsenosť, či táto umelá koža trochu povolí, alebo v nich budem celý večer trpieť? Nechcem si pokaziť celú akciu kôli otlakom. Dávate si do toho nejaké gélové vložky?
Tieto graceland plastove boty proste nekupovat, je to strasne utrpenie pre nohy. naposledy som sa nechala zlakat na nejake mokasiny a isla som ich vratit, boli nenositelne.
To co ti vzdy povoli je original koza, imitscie koze ti nepovoli nikdy a mozu ti predavacky hovorit rozpravky o tom, ako treba topanky namocit, rozklepat jemne kladivom a bla bla bla. Vlozky si das a akurat ti o par mm zmensia vnutorny priestor - dlzku, sirku a okrem ineho ti chcu predat doplnkovy tovar k topankam lebo su z toho vyhody pre danu pobocku a ich oblastneho.
Ak si kupis topanky, ktore su z imitacie koze, bruseneu a uz na pohlad v obchode su makke a poddajne, budis, ale hladka a lakovana imitacia ti nema ako povolit lebo je to umely naterial.
Robila som s obuvou niekolko rokov.
@anonym_autor nepovolia, je to šunt

@anonym_autor pol hodinu si v nich chodila v obchode? Alebo kedy ta zacali tlacit?