icon

Skúsenosti s lodičkami Graceland z Deichmann: Povolia časom?

Dnes o 04:43

Baby, kúpila som si v Deichmanne lodičky na ples od značky Graceland. Sú krásne, ale po pol hodine v obchode ma začali tlačiť. Máte niekto skúsenosť, či táto umelá koža trochu povolí, alebo v nich budem celý večer trpieť? Nechcem si pokaziť celú akciu kôli otlakom. Dávate si do toho nejaké gélové vložky?

anonym_6ec90f
Dnes o 04:58

@anonym_autor pol hodinu si v nich chodila v obchode? Alebo kedy ta zacali tlacit?

bg92
Dnes o 05:35

Tieto graceland plastove boty proste nekupovat, je to strasne utrpenie pre nohy. naposledy som sa nechala zlakat na nejake mokasiny a isla som ich vratit, boli nenositelne.

anonym_82e379
Dnes o 05:53

To co ti vzdy povoli je original koza, imitscie koze ti nepovoli nikdy a mozu ti predavacky hovorit rozpravky o tom, ako treba topanky namocit, rozklepat jemne kladivom a bla bla bla. Vlozky si das a akurat ti o par mm zmensia vnutorny priestor - dlzku, sirku a okrem ineho ti chcu predat doplnkovy tovar k topankam lebo su z toho vyhody pre danu pobocku a ich oblastneho.
Ak si kupis topanky, ktore su z imitacie koze, bruseneu a uz na pohlad v obchode su makke a poddajne, budis, ale hladka a lakovana imitacia ti nema ako povolit lebo je to umely naterial.
Robila som s obuvou niekolko rokov.

anonym_8caecf
Dnes o 08:57

@anonym_autor nepovolia, je to šunt