Sú šaty s holými pleciami vhodné na prvé sväté prijímanie?
Chcela by som od vás radu ci sú jedny z tých šiat vhodne na prvé sväté prijímanie. Mne sa páčia najviac tie žlté či béžové len neviem či sú vhodne keďže majú holé plecia. Rozmyslam či by sa k nim hodilo nejaké sako alebo čo. A druhé neviem či je vhodná farba?
Foto dávam do momentu. Dakujem

Môžeš si na tie prvé saty dat svetrik. Inak, vôbec by som to neriešila. Stačia akekolvek sviatocne. Dôležité je dieťa, ibaže by si mala prvé sväté ty😉
Prvé a hod si sako aleko pekný svetrík. Sú inak úplne vhodné. Dôležité je tvoje dieťa a nie tvoje šaty.
Ja by som praveze vybrala tie druhe, pretoze su elegantne (to aj prve), ale najma celkom univerzalne, co tie prve velmi nie su.
@anonym_autor obidvoje šaty sú pekné ale viac sa mi páčia červené a tie podľa mňa aj do budúcna viac využiješ ešte na nejaké oslavy
Ahoj, do kostola si mozes dat oboje, bude zrejme horuco.tie prve maju plecia sice hole,ale decentne,akurat pre mna tie saty maju neurcitu dlzku.
ahoj..za mňa môžeš oboje, keby si sa rozhodla aj pre prvé, tak nemáš tam veľký výstrih alebo čo, takže môžeš ísť aj bez saka či kardigánu či bolerka alebo neviem čoho, teda ak to budete mať v máji, čo predpokladám, že bude asi už horúco..
Za mna červene. Pôsobia omnoho elegantnejšie. Veľmi pekne
Na tom prvom obrázku je vrchná časť taka zvláštna, ktovie ako to bude vbskuticnosti a ešte aj sedieť na postave
@anonym_autor skús pozrieť tie červené v inej farbe
Cervenu v kostole vidim velmi malo, caka nas xy-te taketo podujatie mojich deti, synovcov, neteri, prijde mi to taka farba "putam na seba pozornost" a tu pozornost maju mat tie deti...
Tie prve su velmi pekne, v podstate aj tie druhe, len červená je dosť výrazná farba...Aši by som volila nieco jemnejsie
Cervenu v kostole vidim velmi malo, caka nas xy-te taketo podujatie mojich deti, synovcov, neteri, prijde mi to taka farba "putam na seba pozornost" a tu pozornost maju mat tie deti...
@anjelicek26 Ano prave toho sa obavam
@anjelicek26 a na tie prvé mas teda aky názor?
@anjelicek26 a na tie prvé mas teda aky názor?
@anonym_autor pekne, ale tie ramena to chce mat zakryte, ale to staci akekolvek bolerko hodit cez to a v restike si to mozes uz potom vyzliect, to len v kostole chvilu.
Daj si ktore chces. Su decentne a vhodne do kostola, so sakom napriklad.
Ja som uz bohuzial videla aj saty bez ramienok, priesvitne, aj rovno pod rit. A bohuzial, aj v riflovej sukni boli mamicky.
To je spolocensky nevhodne.
Skusila by som najst tie druhe v inej farbe.
Tie prve: podla mna v nich malokto bude vyzerat dobre. Farba velmi nevdacna, vela ludi v nej bude posobit choro. Riasenie okolo drieku pridava centimetre. Dlzka uplne na trt, divne odsekne lytko, opticky skrati aj tie najdlhsie nohy (mozno by pomohlo skratit pod kolena ale chce sa ti do toho?). Plus tym ze sukna je vzdusneho materialu, hodia sa mi k tomu len otvorene sandale - ako ma modelka - a podla mna hole chodidla do kostola nepatria.
Cervene: teda ideal ak by bola ina farba, aj ked ja by som si vzala aj cervene. Super lichotivy strih. Vhodny do kostola. Nepotrebujes uz zakryvat plecia. Vynosis aj na pohovor, veceru, oslavu v restike…
Tie cervene su nadherne a urcite by osm isla do nich a krasna brosna a naozaj nadherne. Neboj sa farieb a hlavne ak mas postavu na to tak rozhodne chod do cervenych.
Mne sa tie cervene pacia, su ozaj pekne aj ked na mna trochu dlhe, ale to je tym, ze mne sa nehodi dlzka pod kolena. Tie prve su tiez velmi pekne, hole plecia sa daju vyriesit svetrikom, bolerkom, v tom problem nevidim. Treba skusit, ktore ti lepsie sadnu 🙂
oboje uplne ok, v teple aj bez svetra ci saka. ci sa budu tebe konkretne hodit nevieme - nevieme aku mas postavu a ako celkovo vyzeras/posobis.
pri cervenych by som sa vobec nebala, ze budem "vyrazna": toto su take slusacke tetkove saty presne do kostola, nikto sa nad tym nepozastavi ani to nebude putanie pozornosti. osobne by som sla do tych prvych vzhladom na svoj vek (mam 33) a tie druhe to mi pridu take pre moju mamu
@anjelicek26 pútam na seba pozornosť? Veď je to úplne elegantný strih, nič výrazne. A toto nie je krikľavá farba
Myslím že všetka pozornosť a záujem bude na deťoch
Šaty s holým peciami🤦♀️administrátori zase vymýšľali.
@anonym_autor červené sa mi nepáčia strihom a prvé by som si obliekla, plecia odhalené nevadia
Urcite cervene. su ovela krajsie. tie blede su take mdle. neviem, kto kde chodi do akeho kostola, ale do kostola sa nosia saty AKEJKOLVEK farby, aj vyrazne. vynimkou je samozrejme post, ale PSP predsa nie je v poste. ja som na PSP svojej dcery mala vyrazne bordove saty a ine mamicky mali saty roznych farieb.
@anonym_autor tie prve by som si skor dala na letnu svadbu a tie druhe kludne ale kebyze su v inej farbe. kludne by som sa popozerala este po nejakych letnych satach, ktore aj potom vyuzijes, nejake jemne kvetovane napriklad.
Ak hľadáš podobné ako tie fialové, ktoré majú krásny strih,asi by som volila šikovnú krajcirku a šaty si dala ušiť. Tie rukávy sú famózne