Sú tieto šaty vhodné na promócie?
Velmi pekne! Ja inak nechapem tym plesovym robam s trblietkami a stolami, to sa mi zda uplne mimo, sice na velku udalost, ale dennu sa to strasne nehodi. Tieto su slusne a velmi sik!
@anonym_autor su pekne strihovo, len ta farba....zalezi kolko mas rokov...ja si buduci rok obleciem /dufam/ podobne, ale mam 48r. Moja dcera by si takuto farbu nedala...nieco do bleducka modra, kremove, svetloruzove, fialove - farba skor pre mlade dievca
@anonym_autor su pekne strihovo, len ta farba....zalezi kolko mas rokov...ja si buduci rok obleciem /dufam/ podobne, ale mam 48r. Moja dcera by si takuto farbu nedala...nieco do bleducka modra, kremove, svetloruzove, fialove - farba skor pre mlade dievca
@stvura ja som netušila, že farby sú nejak limitované vekom 🤔
Šaty sú krásne, farba je krásna a určite sú vhodne 🙂
určite, dala by som zlaté doplnky nech to pôsobí slávnostnejšie a v pohode využiješ aj potom
@stvura myslíš? Ja čo pozorujem aktuálne trendy (ale veľmi striedmo, preto chcem aj poradiť😂🙈), tak mám pocit, že práve akékoľvek pastelové farby dnes veľmi idú… či už modra, zelena, ružová.. ale nechám si poradiť, ak sa viac vyznáš.🙂
Ostatným ďakujem za rady.😊
@stvura Tvoja dcéra možno nie, ale nechápem, prečo by sa táto farba nehodila cca 25 ročnej žene 🤔 Farby sú rozdelené podľa veku?
@stvura myslíš? Ja čo pozorujem aktuálne trendy (ale veľmi striedmo, preto chcem aj poradiť😂🙈), tak mám pocit, že práve akékoľvek pastelové farby dnes veľmi idú… či už modra, zelena, ružová.. ale nechám si poradiť, ak sa viac vyznáš.🙂
Ostatným ďakujem za rady.😊
@anonym_autor mint mali na sezonu spring/summer 2025 aj take znacky ako fendi, chanel alebo erdem. Urcite je to trendy farba tohto leta, bezohladu na vek nositelky.
Ak riešiť farby, tak jedine z toho hľadiska, že nám teda prišlo v pokynoch k dresscode, že vhodné sú tmavé farby 😅 ale ja som zrovna túto časť nedodržala tiež… za mňa úplne fajn 😊
A ty si studentka alebo rodic? Mne tie saty pridu pre vyssie rocniky. Mam 35 a doporucila by som ich mame.
A ty si studentka alebo rodic? Mne tie saty pridu pre vyssie rocniky. Mam 35 a doporucila by som ich mame.
@really8 Študentka. A aké by si odporúčila pre moju vekovú kategóriu? V čom sa tieto nehodia?
@stvura ja som netušila, že farby sú nejak limitované vekom 🤔
Šaty sú krásne, farba je krásna a určite sú vhodne 🙂
@hsara99 nie su limitovane vekom, len proste k mladej 24r babe sa skor hodi nieco jasnejsie a mladicke...ja som spravila rovnaku chybu na svojej stuzkovej - dala som si zelene saty a bola som tam ako past na oko...ved daj si random do vyhladavaca "fotka promocie" a pozri co ti vyhodi pre zaujimavost (zelene tam nema ziadna)
Šaty sú strihovo pekné, farbu by som riešila podľa farby pleti
(ja by som v takýchto šatách vyzerala ako keby mi bolo zle)
@hsara99 nie su limitovane vekom, len proste k mladej 24r babe sa skor hodi nieco jasnejsie a mladicke...ja som spravila rovnaku chybu na svojej stuzkovej - dala som si zelene saty a bola som tam ako past na oko...ved daj si random do vyhladavaca "fotka promocie" a pozri co ti vyhodi pre zaujimavost (zelene tam nema ziadna)
@stvura Mne našiel vyhľadávač aj zelené - svetlé, tmavé, mint.
Každému sa hodí iná farba, ja by som si napríklad nikdy neobliekla modrú - to je jedno v akom odtieni. Ale zase ružovú a fialovú áno, či som mala 25, 40 alebo budem mať 70.
Šaty sú strihovo pekné, farbu by som riešila podľa farby pleti
(ja by som v takýchto šatách vyzerala ako keby mi bolo zle)
@alienkami ja tiez tak, v tejto farbe by som vyzerala ako po chripke 😅
@anonym_autor zalezi na farbe vlasov, pokozky, nie kazdemu farebnemu typu ide tato farba, aj ked je pekna.
Ak si to Ty na foto, tak si velmi pekna a pristanu Ti. Mozno by som dala vyraznejsi sperk aj do vystrihu, aj naramok, aby to podfarbilo slavnostnu atmosferu.ale aj takto je to pekne
@anonym_autor na preberanie diplomu mi to príde dosť neslavnostne, ak si hosť tak ôk.

@anonym_autor jasne