Sú tieto šaty vhodné na štátne skúšky?
16. máj 2025
Predošlá
Strana
z2
Urcite by som zvolila nieco formalnejsie. Je to statny akt, preto aj komisia pri vyhlasovani výsledku stoji.
@vnvnvn ja by som si sako nechala za kazdych okolnosti, inak su super.
Za mňa nie. Šaty sú krásne, no štátnice si žiadajú niečo decentnejšie, elegantnejšie. Sukňový kostým, sukňa + blúzka, nohavicový kostým, puzdrové šaty pod kolená + sako atď.
Sú tie šatky veľmi pekné, ale radšej zvoľ bielu blúzku a sukňu po kolená, prípadne sako ak bude chladno. Výzor veľa robí, podľa teba ťa bude ,,súdiť,, komisia ako prvé, správ dobrý dojem.
Predošlá
Strana
z2

Ďakujem krásne za všetky rady 😊 Na otázky či to myslím vážne - ja som fakt nemala šajnu čo obliecť, mam 23 rokov a zatial som az takuto formalnu udalost neabsolvolala (okrem maturity ale tam som teda nikoho v business dress code nevidela, okrem chalanov). Určite prehodnotím outfit a pôjdem asi teda do klasickych business šiat, alebo sukňa/nohavice + blúzka a prípadne to sako navrch, myslim si ale že už bude teplo. Čo sa týka farebných kombinácii - musí to byť striktne čierna/tmavomodrá? Napadá ma ešte teda šedá...lodičky mám čierne a tie teda budem mať určite, majú okolo 7 cm. Fakt Vám ďakujeem, ste zlaté 🙏
@vnvnvn ja som mala červený nohavicovy kostým a bielu blúzku a čierne lodičky. Nemusíš mať vyslovene tmavé, čierne.