Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?
Ahojte, myslíte že tieto šaty sú vhodné pre štvrtáčku na stužkovú?
Určite sú vhodné, v dnešnej dobre je veľmi veľký výber. Ja som si kúpila z factcool a som Mega spokojná. Ja sa inak pripnem, frajerka môjho syna si kúpila total obtiahnute šaty, plánuje si k nim dat nike tenisky, teraz všetci nosia, lebo veď aj chalani stuzkari budú mať tenisky k oblekom. Ja som sa ju snažila Smerovať k topánkam, ale ja neviem.... Za mňa sa to nehodí, aký máte názor vy?
@martinkatinka tak oni sú športovci, zas nie dáke rozcaptane, aj obleky budú mať k tomu prispôsobené, ale k šatám....
@hrabovo ani k obleku sa na takuto prilezitost tenisky nehodia. To je jedno, ze su sportovci.
Za mna sú tie šaty dosť “honosné” a určite na staršiu vekovú kategóriu . Ale keď sa páčia jej a bude sa v nich cítiť dobre , potom neni o čom
Vhodné.ak má plné prsia.Ale nepraktické.ten vrchný tyl či ako sa volá sa pozaťahuje.Hladala by som aj niečo iné.
Jednak pridávajú na plnosti. Bude v nich teplo. Za mňa skôr pre mamu.. Ale ak sa v nich cíti dobre, neurazia.
https://www.krolowa-shoppingu.pl/sukienki-dlugi... u nás mali dievčatá tento štýl, z tých jednoduchších, žiadne nariasené ani krajkové
Myslím, ze tieto šaty si taky “matróna” štýl. Volila by som skôr to čo pridala ibrunova
@martinkatinka takto sa chalani dohodli, mne sa to paci, však nie také tie platené rozcaptane.... Len teda k spoločenským šatám, to fakt nie
Iba ak je plnostihla a potrebuje zakryt kila. Ak ma co len troska lepsiu postavu, tak tie co pridala @ibrunova su vsetky fajn.

môžu...tiež riešim tento problém...