Sú vhodné šaty na synovo sväté prijímanie?
Ahoj kúpila som si šaty. Vobchode sa mi páčili, ale už som si není istá, či ich dat na príjimanie synovi. Dik
Úplný iný strih šiat by som volila. Tieto mi prídu ako len tak do mesta ale stroho vám nesedia posla mna ani farebne..
za mna saty su ok, hoci ja by som si na 1.sv.prijimanie dieťaťa nedaa take kratke
za mna saty su ok, hoci ja by som si na 1.sv.prijimanie dieťaťa nedaa take kratke
@kacena4 akože v čom by si išla? V plesovej róbe či čo? 🤣🤣🤣
Ja si myslím,že vám sedí aj strih ,aj farba.su vám na alebo nad kolená ako na modelke?
@kacena4 ale vobec nie su kratke, kludne aj nad kolena, ved jej netrci zadok. Len teda strih autorke moc nesedi podla mna, mozno puzdrove by boli lepsie. Ale nejaky obrovsky "pruser" to urcite nie je.
Ja som mala saty, co aj bezne nosim, dokonca upletove, nemusia byt neviem ake slavnostne. Slusne, nie vyzyvave a je to ok.
@sunny381 podľa mňa nešťastný strih, zbytočne ti robia brucho. Štýlovo sú za mňa tak v lete do mesta na dovolenke. Možno ak by boli ožehlené a sedel by ti strih+ pekné čierne sako+ pekné čierne lodičky ( púdrové) + styling bolo by to.ok. Dĺžka sa mi nezdá krátka.
ak si ich už kúpila tak kľudne môžu byť. Zas žiadna sláva, podľa mňa lepšie sedia modelke. Tebe nelichotia tvojej postave.
Za mňa sa na prijímanie nehodia
a za mňa hodia 😏 presne ako hore píše baba - keď budú vyžehlené s lodičkami, bude to inak vyzerať…
Ak máš obavy a nie si si nimi istá, tak je to jednoznačne NIE. ( nejde o štýl, každému sa páči niečo iné ide ako o to, že v podvedomí sa ti niečo na nich nepáči a už necítis v nich pohodlne)
@sunny381 ten opasok nema byt na pase ako ho ma modelka? Ty to mas nejako divne, nizko, nestiahnute na pase, chybajuci pas.
Vyzeraš v nich ako pani v rokoch...
Nesedia vám ako tej modelke a podľa mňa nie sú najvhodnejšie na danú príležitosť. I keď, netreba preháňať, nie že teraz miniete na to kopec času a peňazí.
Za mňa ok, mala som podobne, ešte čierne sako k tomu. Keďže v kostole bola aj tak zima.
Nie.
A hlavne, pri vybere siat do kostola sa drz zasady plecia a kolena zakryte.
Ďakujem. Tak nie su ozehlene, to sú kúpené a ešte neoprate. Určite topanky na vysokom. Pozriem dnes ine v obchode. Ved to ze zrazu sa mi zdajú zd ma rozširujú.
Ďakujem. Tak nie su ozehlene, to sú kúpené a ešte neoprate. Určite topanky na vysokom. Pozriem dnes ine v obchode. Ved to ze zrazu sa mi zdajú zd ma rozširujú.
@sunny381 nesedia ti, vráť ich
"či ich dať na prijímanie synovi" ... nie, synovi by som tie šaty radšej neobliekala 😃😃 prečo ľudia píšu ako Mongoli?!

Nie. Nesedia ti