icon

Sú Zalando Michael Kors kabelky originál?

antonia15
4. apr 2025

Ahojte,
Má niekto osobnú skúsenosť? Ďakujem

enmery
4. apr 2025

Zalando ponúka len originály. Takže môžeš byť kľudná.

kiki68
4. apr 2025

@antonia15 kupovala som a urcite original. Aj tie ceny tomu zodpovedaju

sisimimi
4. apr 2025

@antonia15 tak ako tu už bolo spomenuté zalando má originálne značky či už michael kors alebo diesel atd… majú aj značky ktoré ponúkajú len oni na Slovensku a kebyže chcete priamo z originálne stránky tak zaplatíte nehorázne veľké poštovné a na zalande je poštovné zadarmo.

antonia15
autor
4. apr 2025

Ďakujem za odpovede...tiež som si to myslela ale našla som tu diskusie kde ženy tvrdili že je to nejaký druhotriedny tovar nekvalitný že po pár mesiacoch sa to rozpadne a že z originál e-shopov tie veci vydržia roky..reč bola aj o iných značkách tak som sa zľakla

muchotrafka298
4. apr 2025

@antonia15 kludne si mozes objednat aj z oficialnej stranky Michael Kors. Dorucuju aj na Slovensko a ked maju zlavy, tak sa tam oplati nakupit nielen kabelky, ale aj topanky alebo oblecenie. Ziadne horibilne postovne tam nie je, ani pri vrateni,kedze to ide v ramci EU.

https://www.michaelkors.global/sk/en/

Zalando predava originaly, ziadne fejkove produkty. Aka je tam kvalita u niektorych znaciek pomlcim, ale ked nekupis polyuretanovu kabelku, tak sa urcite sa neotrha a neosklbe.

antonia15
autor
6. apr 2025

@muchotrafka298 ďakujem pekne za odpoveď...konkrétne MK kabelku odtiaľ máte?

muchotrafka298
6. apr 2025

@antonia15 z ich oficialneho webu. Dorucuju aj na Slovensko a prisla mi zasielka z Holandska. Vratenie vsak nie je zadarmo.