Výber módnych topánok pre vyššie ženy
Ahojte sú tu nejaké vysoké ženy čo si aj napriek tomu dajú vysoké topánky? No mne sa nejedná priamo o opätky ale o topánky z takou hrubšou podrážkou vlastne robia vyššiu postavu asi o 4cm , mám 171 CM a cítim sa v Tom moc vysoká ale zároveň sa mi páčia neviem či to nosiť alebo nie.. (dostala som ich od sestry )
Ja mam vysokanske kolegyne z tie veru vobec nemajh problem s opatkami, vysokymi platformami a pod. Jedna ma 181cm a ked si da tie cca 10cm stekle, cizmy no proste vysokanska je ale nema s tym vobec problem. Ani ona ani ostatní. Dalsia tiez ma ta 175cm a tiez v pohode vysoke podpatky a pohoda. No co, kocky su, postavy maju paradne, mozu si to dovolit vycnievat z davu😃
Vek 181 cm 48r. , druha 175cm 41r. To len na doplnenie, ze ani uplne mladice uz nie su. Ked sa tebe pacia, urcite kupit a nosit ;)
Ja mam 172 a teda za mladi som nosila kadeco, kludne aj 10cm vysoke. Potom som prestala kvoli pohodliu. Nikdy ma ani nenapadlo, ze by som bola uz prilis vysoka.
171 cm podla mna v prvom rade nie je nijaka vysoka zena 😁 (mam 170), a uz vobec aby som riesila vysoke topanky... Nech mam akokolvek vysoke. Ale podla mna je to jedno aj ked ma zena 190cm, ide o jej pocit.
Takze oslobod sa od takychto pocitov, podla mna irelevantne... 🙃
171 cm je štandardná výška, to isto nie je vysoká žena ... ja mám 180 cm a kľudne aj 10 cm podpätky si dám ... ja to milujem byť "žirafa" 🙂
Tiež sa prikláňam k tomu, že 171 CM teda vôbec nie je vysoká žena. Mám o dosť viac a bez problémov nosím vysoké.
Mam 178cm, milujem platofrmu a vysoke opatky. Bezne mam s topankami 190cm a milujem to. Ak by som mala 171cm, tak by som sa ani necítila vysoka.
ja milujem svoju vysku, mam 174 cm a kludne si dam opatky, platformy nemam rada, ale praveze na vysokych zenach vyzeraju lepsie, lebo pristanu dlhym noham
Vysoká ?Ja mám 174 a nosím 13 cm opätky ,vysoki ľudia sú od dvoch metrov
A to mám nižšieho muza
Mam 175 cm a keby ma neboleli nohy ako kona, nosila by som ich bez problemov stale. Takto len raz za cas, ale v opatkoch sa citim krajsie, zenskejsie a vysoke zeny sa mi pacia.
Svagrina ma 186 a bez mihnutia oka si da 8-10 cm podpatky. Je to o vnutornom nastaveni (a nemysli si, ze nedostava blbe poznamky), ona svoju vysku berie ako prednost a vnima ju pozitivne, je to predsa nieco co sa neda zmenit.
171cm vobec nie je nejaka vysoka zena, ja mam trosku viac a doteraz som sa nepovazovala za nejaku vysoku 🙈 som myslela, ze tema bude o zene tak 180+
Podla mna si so svojou vyskou mozes dat akekolvek topanky, ak si utlejsia tak platformy mozu pre teba byt prilis mohutne, ale vyska opatku +4cm urcite nie je problem.
Modrý konik, mňa by strasne zaujímalo ,prečo meníte nadpis tém a ešte uplne mimo ,pomáhajú vám škôlkari ?
Ahoj, ak nemáš partnera, ktorý Ti bude po plecia, vôbec nerieš, že na ostatných budeš pozerať zhora. Ja mám 170cm a tiež, keď si dám podpätky, šéfa mám o pol hlavy nižšieho a v obchode ma hocikedy staršia pani poprosí, aby som jej podala niečo z horného regálu😉.

Podľa mňa ti môže byť úplne jedno ci to niekto vysoký nosí alebo nie, dôležité je to ako sa v nich cítiš ty. Ak sa v nich cítiš dobre tak ich nos... Ak nie tak nie ☺️ 171 cm nie je veľa, ja mam 169 a teda 2 cm keby mam tak si ani nevšimnem rozdiel a nosila by som všetko co sa mi páči 😉