icon

Aká čiapka sa hodí ku klasickému kabátu?

zeldia
5. dec 2023

Prosim vás poraďte aka ciapku sa hodí ku klasickému kabátu?

Strana
z2
zeldia
autor
5. dec 2023
h2
5. dec 2023
zeldia
autor
5. dec 2023

@h2 to je pekne, len nebudem v tom ako taká 80r babka? Ale mne sa to paci

mane01
5. dec 2023

@zeldia klasicka baretka

andreatytler
6. dec 2023

@zeldia Tie modelky su krasne, ale ja by som v takej baretke s kvietkom vyzerala ako babatko.😀
Ja milujem klobuky, len nie kazdemu seknu.

zeldia
autor
6. dec 2023

Baterky sú fajn len mne je v tom zima, klobúky už ani nehovorím ak sa myslia tie klasické pánske v KE niekedy tak fuka že klobuk budem chytať len vo vyleziem z bytu. Mám niečo podobne bez tej ozdoby a čiernej farby tak asi to a ešte nám takú ciapku so šiltom sivej farby.

zeldia
autor
6. dec 2023

@andreatytler ved áno tie modelky pri čiapkach alebo okuliaroch sú nadherne ja mám k tomu daleko ale je mi zima bez čiapky ani na krok😉

andreatytler
6. dec 2023

Ten je velmi pekny. Presne taky som myslela, ten ti pekne vsetko drzi v teple a ani ho neodfukne. Ja mam nieco taketo ale v ciernom.

luckajozko21
6. dec 2023

Ja by som v tych baretkach vyzerala tiez ako babatko :D Ja nosim k modremu kabatu (velmi podobny) normalnu takuto ciapku. A je mi to jedno. Hlavne, ze mi nie je zima.
Ked nie je az tak zima, tak klobuk.

Akoze pokial nemas nejaky prisny dresscode, tak obycajna ciapka bude ok. Ak ti teda take ciapky sedia. Napr Vtacatko ma merino ciapky,...Ja fjallraven v pohode nosim do officu aj s elegantnymi cizmami, aj s batohom a teniskami.

thoughtfulweirdo
6. dec 2023

Mám ku kabátu sivú baretku, ale inú ako tie kvetinové na obrázku 😄

nedockavka372
6. dec 2023

@luckajozko21 aj ja som za tento stýl 🙂

janulka1802
6. dec 2023

Obávam sa, že keď nie si úplne modelkovský typ, tak tie čiapky sú ozaj pre staršie dámy, aj keď nie sú
škaredé. Ja by som skôr nejakú jednoduchú čiapku, ale hlavne, aby bol materiál vlna, kašmír a pod. Ja mám aj kožušinovú z králika, tú by som tiež zvolila k takému kabátu.

petronelag
6. dec 2023

@zeldia Ja najradšej nosím v zime takú pletenú čiapku so šiltom, v takej aj menej padá sneh do očí, mám ich v bielej, ružovej a sivej farbe.

ketrint
6. dec 2023

@h2 prosím Ta, pod akým názvom si našla tieto krásne? Lebo baretky mi vyhodí vždy tie klasické, čo vyzerajú ako čiapočka zo žaluďa 🤣🤣

ivusa31
6. dec 2023

Nieco taketo tiez vyzera pekne 🙂

zuzubb007
6. dec 2023

@ivusa31 presne takyto styl je top tiez by som volila takuto ciapku, osobne baretku som este nevidela na nikom co dobre vyzera, to bude asi tym, ze je to strasny styl capice

zeldia
autor
6. dec 2023

@zuzubb007 k baretke je potrebné mať pekne vlasy naj kučeravé 😉

zeldia
autor
6. dec 2023

@luckajozko21 mohla by si poslať foto čo myslíš klobúkom? Lebo to tiež môže byt všeličo.

luckajozko21
6. dec 2023

@zeldia toto je napr. jediny strih, ktory sa mne hodi. Mam cierny k bezovemu kabatu, bezovy k modremu kabatu a slameny na leto. Na obrazkoch je Tonak Fedora (ja mam zatial iba take noname, ale raz si nasetrim aj na fedoru 🙂 )

zeldia
autor
6. dec 2023

@luckajozko21 to nie, to mi odletí z hlavy.

kittykat22
6. dec 2023
zeldia
autor
6. dec 2023

Z tejto debaty som pochopila že si mám dať úplne čo chcem. A ešte že sa každému paci niečo iné. Je zaujimave ako keby sme “vyrástli” z módy. Boli jasne dvadsiate roky, šesťdesiate, sedemdesiate aj devedesiate. Teraz po roku 2000 ako keby móda zanikla. Nosí sa vsetko, nic nikoho nepoburuje občas teda reklama. A my neznalí potom nevieme čo na seba😉

zeldia
autor
6. dec 2023

@kittykat22 toto je skôr semišovy Trenčkot. Ja myslim uplne klasicky vlneny tmavomodrý kabát. Mám aj takú ciapku s brmbolcom ako na obrazku len sa mi zdalo že sa to nehodí. Teraz už sa mi to ani nezdá.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
zeldia
autor
6. dec 2023

@kittykat22 rozumiem, len pre mňa také niečo nie je. Neviem to nosiť. Ja som chcela vedieť aký klobúk myslíš či taky klasicky ako si aj myslela 😉 alebo iné také menšie a všelijaké rozne su klobuciky.

valeria_h
6. dec 2023

Kľudne normálnu čiapku, hlavné je, aby zima nebola 😊

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lindus_esterka
6. dec 2023

Mam plsteny klobuk, do -20 nie je, ale v bezny den mi zima nie je.
A viem ze to nie je čiapka, ale co takto take tie pletene celenky?

zeldia
autor
7. dec 2023

@lindus_esterka celenka je malo, musím mať hlavu v teple je to moj pracovný nástroj🙂

lindus_esterka
7. dec 2023

@zeldia rozumiem 😊 este mi napadla taka chlpata "baranica" podla mna velmi pekne, ale musi to clovek vediet nosiť, ja osobne by som sa asi neodvazila

Strana
z2