Aká čiapka sa hodí ku klasickému kabátu?
Prosim vás poraďte aka ciapku sa hodí ku klasickému kabátu?
@lindus_esterka inak ťažko so mnou, čelenka malo tepla, to druhé veľmi teple 🙂
@zeldia crop topy a ultra siroke rifle! 😀 Tesim sa ze ludia nosia co sa im paci a netrapi ich názor inych, no ja som v obliekaní dost konzerva, mam stresy ze ma ludia ohovoria 🤣
@lindus_esterka presne takú mám čiernu čapicu z líšky a je úžasná! Musí však byť mráz, inak mi je v nej horúco. Už som na ňu dostala mnoho pochvál, odkiaľ, za koľko som ju kúpila. Aj dnes som ju mala. Ja ju veľmi rada nosím.
@h2 jedna šupovka,skvelý kúsok.
@janulka1802 mne to sa to tiez velmi paci, len neviem ako by som v tom vyzerala 🙂
@lindus_esterka určite skvele. Mne ju ozaj pochválili úplne cudzie ženy na ulici, v obchode. A kúpila som ju za pár eur v sekáči. Vyzerá však na pár stoviek.🤫
@janulka1802 ďakujem, teraz si mi nasadila chrobáka do hlavy 😁
@zeldia baretka, ale nasadiť si ju treba našikmo - asymetria pristane každej tvári. Keď nejdem až tak elegantne, tak si dávam ku kabátu pletenú vlnenú čelenku,ale to keď si ku kabátu obliekam trochu ležérne doplnky, čižmy a crosbody kabelku...
Tá kozusinova čiapka sa mi tiež páči, ale k mojej🔻 tvári nejde
@zeldia štýl je na tebe. 🙂 každý z nás je individuálny a táto doba tomu praje - vyber si čo ti sekne a cítiš sa v Tom dobre a to nos 🙂 Ja mám aj obyčajnú bielu čiapku s brnbolcom, aj dve prekrížené čelenky, Merino šatku a jednu kvietkovanu takú akoby tradičnú hustku 🙂 nosím na čo mám chuť k bude i ku kabátu, podľa potreby počasia.
Keď si obyčajnú pletenu čiapku ozdobíš brošňou, bude sa hodiť aj k elegantnému oblečeniu.
Ja napríklad odporúčam hrubú zimnú čelenku, bez ozdôb, nosím ju ku každému zimnému kabátu.
@lenkakravcova asi neuveríš ale aj také niečo mám.
@h2 to je krása 😁👍👍👍
@lenkakravcova vau, to je krásne 🙂
Akakolvek typu beanie a podobne. Uz davno sa ku kabatom neladime len elegantne, nosia sa k nim aj tenisky, teplaky, tak nevidim nic cudne a nevhodne na klasickej ciapke ku kabatu.
Ak nechces klobuk, ani baretku, tak obycajnu ciapku, jednofarebnu, bez brmbolca. Inak uz neexistuje asi nič.

@lindus_esterka áno to je také “ruské” len tato ciapka je zas do zimy a kabát veľmi do zimy nie je. Na zimu mám inú vetrovku takú dlhu a k tomu nosím ciapku s brnbolcom.
Ale naozaj nemáš pocit resp všetci že teraz ako keby nebola móda? Že všetci nosia vsetko? Lebo ja sa rada pozeram po ulici aj v časopisoch čo majú ľudia oblečené (veľmi nenakupujem lebo ja to nemam kde znosit aj ma to nebavi keď mi to poriadne nesedí) ale nevidim vo výkladoch alebo na ulici neaky štýl, vsetko halabala 🙂
Resp. čo sa teraz nosí na školách ? Všimla som si crop top a to je vsetko.