icon

Aká čiapka sa hodí ku klasickému kabátu?

zeldia
5. dec 2023

Prosim vás poraďte aka ciapku sa hodí ku klasickému kabátu?

Strana
z2
zeldia
autor
8. dec 2023

@lindus_esterka áno to je také “ruské” len tato ciapka je zas do zimy a kabát veľmi do zimy nie je. Na zimu mám inú vetrovku takú dlhu a k tomu nosím ciapku s brnbolcom.
Ale naozaj nemáš pocit resp všetci že teraz ako keby nebola móda? Že všetci nosia vsetko? Lebo ja sa rada pozeram po ulici aj v časopisoch čo majú ľudia oblečené (veľmi nenakupujem lebo ja to nemam kde znosit aj ma to nebavi keď mi to poriadne nesedí) ale nevidim vo výkladoch alebo na ulici neaky štýl, vsetko halabala 🙂
Resp. čo sa teraz nosí na školách ? Všimla som si crop top a to je vsetko.

zeldia
autor
8. dec 2023

@lindus_esterka inak ťažko so mnou, čelenka malo tepla, to druhé veľmi teple 🙂

lindus_esterka
8. dec 2023

@zeldia crop topy a ultra siroke rifle! 😀 Tesim sa ze ludia nosia co sa im paci a netrapi ich názor inych, no ja som v obliekaní dost konzerva, mam stresy ze ma ludia ohovoria 🤣

janulka1802
8. dec 2023

@lindus_esterka presne takú mám čiernu čapicu z líšky a je úžasná! Musí však byť mráz, inak mi je v nej horúco. Už som na ňu dostala mnoho pochvál, odkiaľ, za koľko som ju kúpila. Aj dnes som ju mala. Ja ju veľmi rada nosím.

laurikalalinka
9. dec 2023

@h2 jedna šupovka,skvelý kúsok.

lindus_esterka
9. dec 2023

@janulka1802 mne to sa to tiez velmi paci, len neviem ako by som v tom vyzerala 🙂

janulka1802
9. dec 2023

@lindus_esterka určite skvele. Mne ju ozaj pochválili úplne cudzie ženy na ulici, v obchode. A kúpila som ju za pár eur v sekáči. Vyzerá však na pár stoviek.🤫

lindus_esterka
9. dec 2023

@janulka1802 ďakujem, teraz si mi nasadila chrobáka do hlavy 😁

kathhii
9. dec 2023

@zeldia baretka, ale nasadiť si ju treba našikmo - asymetria pristane každej tvári. Keď nejdem až tak elegantne, tak si dávam ku kabátu pletenú vlnenú čelenku,ale to keď si ku kabátu obliekam trochu ležérne doplnky, čižmy a crosbody kabelku...
Tá kozusinova čiapka sa mi tiež páči, ale k mojej🔻 tvári nejde

euka210
10. dec 2023

@zeldia je to uplne jedno

lenkakravcova
10. dec 2023

@zeldia štýl je na tebe. 🙂 každý z nás je individuálny a táto doba tomu praje - vyber si čo ti sekne a cítiš sa v Tom dobre a to nos 🙂 Ja mám aj obyčajnú bielu čiapku s brnbolcom, aj dve prekrížené čelenky, Merino šatku a jednu kvietkovanu takú akoby tradičnú hustku 🙂 nosím na čo mám chuť k bude i ku kabátu, podľa potreby počasia.

20mm
10. dec 2023

klasicka cierna ciapka

renette
10. dec 2023

Keď si obyčajnú pletenu čiapku ozdobíš brošňou, bude sa hodiť aj k elegantnému oblečeniu.

nurielka
10. dec 2023

Ja napríklad odporúčam hrubú zimnú čelenku, bez ozdôb, nosím ju ku každému zimnému kabátu.

zeldia
autor
10. dec 2023

@labka444 áno take niečo podobnemám aj nosím v sivej farbe.

zeldia
autor
10. dec 2023

@lenkakravcova asi neuveríš ale aj také niečo mám.

daniela2202
10. dec 2023

@h2 to je krása 😁👍👍👍

g666s
10. dec 2023

@zeldia co je to za kabat je uplne super…ja prave zhanam kabat a mam dost problem …skor na chudsi typ postavy a nepacia sa mi tie neforemne vrecia

romanadam1626
10. dec 2023

@lenkakravcova vau, to je krásne 🙂

luizina
10. dec 2023

@zeldia ja nosim normalne taketo ciapky aj ku kabatom, aj ked ja nie som elegantny typ, ale viem si to normalne predstavit aj ku takemu outfitu.

zenulkaaa
11. dec 2023

Akakolvek typu beanie a podobne. Uz davno sa ku kabatom neladime len elegantne, nosia sa k nim aj tenisky, teplaky, tak nevidim nic cudne a nevhodne na klasickej ciapke ku kabatu.

silvia2013
11. dec 2023

Ak nechces klobuk, ani baretku, tak obycajnu ciapku, jednofarebnu, bez brmbolca. Inak uz neexistuje asi nič.

zeldia
autor
11. dec 2023

@g666s ozeta

isis234
11. dec 2023

@zeldia nosí sa to, kto si čo oblečie a v čo sa cíti dobre. aj toto je pekné. Možno niekto blízki štrikuje, urobil by na mieru

Strana
z2