icon

Aká univerzálna farba kabelky sa hodí k čiernej?

24. jún 2025

Ahojte, mám kabelky čiernu, hnedú a na leto bielu. Akú farbu by ste ešte zvolili ako univerzálnu? Chcem investovať do kvalitnej koženej, tak nech to nie je krok vedľa... Rozmýšľam nad konakovu, bordovou alebo olivovo zelenou... Farby nosím neutrálne čierna sivá hnedá tmavomodrá, bordová obcas. Poraďte... Díky

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lilianka28
24. jún 2025

Vyberala by som z týchto:
- svetlo béžová/piesková
- jemne pudrovo-ružová
- svetlejší odtieň olivovo-zelenej
- smaragdovo zelená

autor
24. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba k tmavým veciam myslím, že sa mi bude mazať...

kiki68
24. jún 2025

Za mna konak/ bezova. Zalezi ake farby nosis, niekomu sa hodi aj napr biela/ smotanova, nielomu nejaky sedy odtien.

selena_luna
24. jún 2025

Konak ♡ ale vyber mas skvely, hociktorou z tychto farieb neurobis chybu

autor
24. jún 2025
@selena_luna

Konak ♡ ale vyber mas skvely, hociktorou z tychto farieb neurobis chybu

@kiki68
@selena_luna baby ten konak som mala pôvodne vybratý, ale nebude v zime moc kričať k čiernemu kabátu? Rada by som ju vyuzila celoročne...

selena_luna
24. jún 2025

Ja si myslim ze konak je taky zaklad aj ikona. Vsetky velke znacky si spajam s touto farbou - LV, Burberry, Prada... myslim ze nebude kricat, ale vynikne. Ako kazda kvalitna kozena kabelka.

kiki68
24. jún 2025

Nie, ja nosim prevazne tie dve farby v satniku, casto k tomu mam nejaky Leo vzor ako satku atd. Kolegyna tiez nosi tieto farby. Mne by nape pudrova nepristala, ja sa musim vyhybat pastelom

autor
24. jún 2025
@kiki68

Nie, ja nosim prevazne tie dve farby v satniku, casto k tomu mam nejaky Leo vzor ako satku atd. Kolegyna tiez nosi tieto farby. Mne by nape pudrova nepristala, ja sa musim vyhybat pastelom

@kiki68 ktoré dve farby nosis na oblečení?

kiki68
24. jún 2025

Prave ciernu, cognac, bordovu. Ale prevaha je cierna

kathhii
25. jún 2025

Koňakovu alebo nejakú pieskovú ( Camel). Tvoj tmavý outfit to aspoň trocha oživí a sú dobre kombinovateľné.
Pre mňa je tvoj šatník farebne veľmi chudobny, preto by som zvolila niečo čo tomu dodá štavu...