Aká univerzálna farba kabelky sa hodí k čiernej?
Ahojte, mám kabelky čiernu, hnedú a na leto bielu. Akú farbu by ste ešte zvolili ako univerzálnu? Chcem investovať do kvalitnej koženej, tak nech to nie je krok vedľa... Rozmýšľam nad konakovu, bordovou alebo olivovo zelenou... Farby nosím neutrálne čierna sivá hnedá tmavomodrá, bordová obcas. Poraďte... Díky
Vyberala by som z týchto:
- svetlo béžová/piesková
- jemne pudrovo-ružová
- svetlejší odtieň olivovo-zelenej
- smaragdovo zelená
Za mna konak/ bezova. Zalezi ake farby nosis, niekomu sa hodi aj napr biela/ smotanova, nielomu nejaky sedy odtien.
Konak ♡ ale vyber mas skvely, hociktorou z tychto farieb neurobis chybu
Konak ♡ ale vyber mas skvely, hociktorou z tychto farieb neurobis chybu
@kiki68
@selena_luna baby ten konak som mala pôvodne vybratý, ale nebude v zime moc kričať k čiernemu kabátu? Rada by som ju vyuzila celoročne...
Ja si myslim ze konak je taky zaklad aj ikona. Vsetky velke znacky si spajam s touto farbou - LV, Burberry, Prada... myslim ze nebude kricat, ale vynikne. Ako kazda kvalitna kozena kabelka.
Nie, ja nosim prevazne tie dve farby v satniku, casto k tomu mam nejaky Leo vzor ako satku atd. Kolegyna tiez nosi tieto farby. Mne by nape pudrova nepristala, ja sa musim vyhybat pastelom
Nie, ja nosim prevazne tie dve farby v satniku, casto k tomu mam nejaky Leo vzor ako satku atd. Kolegyna tiez nosi tieto farby. Mne by nape pudrova nepristala, ja sa musim vyhybat pastelom
@kiki68 ktoré dve farby nosis na oblečení?
Prave ciernu, cognac, bordovu. Ale prevaha je cierna
Koňakovu alebo nejakú pieskovú ( Camel). Tvoj tmavý outfit to aspoň trocha oživí a sú dobre kombinovateľné.
Pre mňa je tvoj šatník farebne veľmi chudobny, preto by som zvolila niečo čo tomu dodá štavu...